Ilona Agata 19.04.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 No stolarz polecony i sprawdzony. Brat testował kilku w okolicy, więc miałam już przetartą drogę Wykonanie naprawdę perfekcyjne, do niczego nie można się przyczepić - dopóki nie zobaczyłam mebli tej firmy, też nie wierzyłam w robotę stolarzy, a tak to chyba również wiatrołap u niego zamówimy i meble do gabinetu Cenę podam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.04.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 świetna kolorystyka super sie prezentuje wszystko a co jest nie tak z tymi kontaktami ? przecież nie są złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.04.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 queene, za bardzo odbijają się na tle ciemnej deski. Potrzebujemy ciemnych, ale kosztowało nas to 350 zł (z panelem do sterowania ogrzewaniem podłogowym wyszłoby jakieś 950 zł), co wydało nam się absurdem, więc szukamy sposobów, jak tą cenę obejść (zakupić same osłonki lub przemalować kontakty, które mamy). Cel szczytny, bo za zaoszczędzone pieniądze zamierzam kupić nowe buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.04.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 wiecie co....ja to juz zapomniałam jak wyglądają centra handlowe w moim mieście... śledzę mode z Avanti albo z InStyle ale sama nie chodze....w maju mam komunie syna i musze iść coś kupić bo ostatnio to tylko składy budowlane odwiedzam często i chętnie kupiłam sobie już żółte czółenka zamszowe takie z odkrytymi palcami z Venezii...musze coś do tego dobrac, tylko nie wiem czy wypada tak kolorowo wystąpic w kościele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.04.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Ilonko jest super! Świetna robota stolarza Jak powykańczasz wszystko (tak jak piszesz z czasem co jest jak najbardziej zrozumiałe ) to będzie naprawdę rewelacyjne wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.04.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 wiecie co....ja to juz zapomniałam jak wyglądają centra handlowe w moim mieście... śledzę mode z Avanti albo z InStyle ale sama nie chodze....w maju mam komunie syna i musze iść coś kupić bo ostatnio to tylko składy budowlane odwiedzam często i chętnie kupiłam sobie już żółte czółenka zamszowe takie z odkrytymi palcami z Venezii...musze coś do tego dobrac, tylko nie wiem czy wypada tak kolorowo wystąpic w kościele Ja właśnie wczoraj pisałam na innym wątku, że od września nie byłam na zakupach ubraniowych A co do soczystych kolorów - jak najbardziej, są przecież modne tej wiosny, poza tym uważam, że nie wypada to mieć dużych dekoltów w kościele pysiaczek, dziękuję za miłe słowa i wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Ilonko mebelki pierwsza klasa Mi tylko nie gra ta kanapa, ale to moze dlatego ze lubie bardziej kanciaste formy. Kuchnia z jadalnia na medal, a te jablka jak z katalogu Trzymaj sie, jest pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.04.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Ilonko, piękne wyglądają Twoje mebelki! Sama też myślałam, żeby mi stolarz zrobił, ale obawiałam się, że wyjdą nie tak (niestey nie mam sprawdzonego stolarza). Ale Twoje - rewelacja! P.S. Butki mi się też podobają. A co do ślubnych - patrzyłaś na buty art di roma? ja miałam z tej firmy na swoim ślubie - są rewelacyjne. Całe wesele w nich przetańczyłam (z lini Victoria) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.04.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Ilonko no pięknie wyszły te mebelki, idealnie pasują do klimatu Twojego domku, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.04.2011 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Dziękuję dziewczyny Tak, jak pisze naberia, meble na zamówienie to zawsze spore ryzyko - dlatego tak długo woziliśmy się z realizacją naszego pomysłu. Najpierw poszukiwanie po sklepach, bo to jednak bezpieczniej - widzisz, co bierzesz Obiecane Reni zdjęcia ściany z tv za dnia: http://img709.imageshack.us/img709/3669/pict0687.jpg W razie gości na dole można przesunąć tą białą część i ukazać zamiast nieatrakcyjnego sprzętu jakieś ozdóbki, które postawię na półkach w drugiej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.04.2011 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Tv do wymiany, bo okazało się trochę za małe jak na mój gust no i chcę takie z mniejszą ramką, ale to już po wszystkim, bo na razie to zbędny wydatek. naberia, arti di roma nie znam, nie widziałam, ale poszukam - dzięki za radę Venus, mi ta kanapa też coraz mniej się podoba, ale nie chodzi o kształt, a kolor i związaną z tym uciążliwość sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Kurcze A ja u siebie juz zaczelam planowac snieznobiala kanape...napisz cos wiecej o niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.04.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Ilonko świetne meble:yes: i baardzo fajny efekt osiągnęłaś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.04.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) Ilonka fajowa ta ścianka, teraz dopiero widzę o co w niej biega, jednym cię zmartwię, nie lepiej było zrobić te gniazdka obok tego sprzętu po prawej, tak byłoby ukryte i problem z głowy zobaczyłam teraz ze z boku na ścianie też masz światło i chyba tam bym zrobiła te przełączniki Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.04.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Venus_m, biała kanapa jest ok, o ile ktoś ma dużo czasu i cierpliwości - ja swoją czyszczę raz w tygodniu (szmatką zwilżoną wodą). Nie można na niej siadać w dżinsach (zostawiają przebarwienia) i ogólnie w ciemnym ubraniu (jak piżamka czy domowy dresik, to tylko w jasnym kolorze ). pasie, dziękuję Ty chyba ostatnio trochę zapracowana jesteś? Czy po prostu oddychasz wiosną? reni1980, te gniazdka to nie nasza sprawka - wyjechaliśmy na wakacje i tak nam je zamontowali Są bezużyteczne, bo zażądaliśmy stanowczo gniazdek u dołu ściany z tv i właśnie tam, za tą przesuwaną jasną płytą, jest podłączony cały sprzęt. A te z boku to nie wiem, dlaczego zostawili - nie dopilnowaliśmy w trakcie malowania, ale mamy zamiar w najbliższym czasie po prostu je usunąć Mamy wiele takich kontaktów bez sensu, bo narzeczony miał rozrysować: co, gdzie i jak (w tą jedną sprawę nie chciałam się mieszać), czego nie zrobił i developer zamontował gdzie się dało, żeby nie było pretensji z naszej strony. Właśnie się o to pokłóciliśmy, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.04.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Ilonka dzieki za info, moje plany na białą kanapę odpłynęły chyba już bezpowrotnie No trudno. Kontakty faktycznie w tym miejscu może i nie są jakoś szczególnie potrzebne, ale nie lepiej kupić poprostu jakieś ładne ramki i wtopić je w całość niż zawracać sobie głowę likwidacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.04.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Venus_m, kontakty muszą być usunięte i już. Planuję jeszcze usunąć jedne przy schodach, w kuchni i sypialni, więc babrania trochę będzie, ale w takiej ilości na pewno nie mogą zostać na widoku - pokuta dla narzeczonego, że nie dopilnował na czas tego, o co wszyscy go prosili A przyciski na tym ciemnym panelu do tv lada dzień również zostaną zmienione na ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.04.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Ilonko, zjadłam jedną literkę, więc dla ułatwienia podsyłam linka:http://www.artediroma.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 21.04.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT !!!! http://www.maluchy.pl/wielkanoc/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.04.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Wesołych Świąt http://images43.fotosik.pl/819/fff5d67af7d5529d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts