Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bry :)

na usprawiedliwienie swe powiem, że ostatnio miałam miałam niezłego stresa - chirurgiczne wyrywanie 8-ki i listy przyjętych do przedszkola - pierwsze poszło na plus :)a drugie na minus:( ale chwilowo jako tako spokój (tylko niech resztę okien pomyję) i znowu będę zaglądać :yes:

Ojej i co teraz będzie z małą Zu? Ja mojego też zapisałam co prawda w lutym skończył 2 latka, we wrześniu będzie miał 2,8 m, do prywatnego przedszkola więc nie było problemu.

Ojej i co teraz będzie z małą Zu? Ja mojego też zapisałam co prawda w lutym skończył 2 latka, we wrześniu będzie miał 2,8 m, do prywatnego przedszkola więc nie było problemu.

Zu teraz chodzi też do prywatnego ale ono jest czynne tylko do 13 - to taki punkt przedszkolny -a ja po wakacjach miałam wrócic do pracy - więc muszę jej innego czegoś w okolicy poszukać, jedno prywatne jeszcze mamy ale tam też dużo dzieci:( więc nie wiem czy i tam ją przyjmą...

Dziewczynki, współczuję z tym przedszkolem, nawet nie wiedziałam, że nadal jest z tym taki problem :eek:

A teraz z innej beczki: co sądzicie o tych wazonach? Jakiś czas temu ujrzałam je w jednej z gazet wnętrzarskich i bardzo mi się spodobały, wczoraj zaczęłam szukać i mam!

http://czerwonamaszyna.pl/images/products//modus_vasebent_0.jpg

Myślałam, żeby postawić je na tym ogromnym ;) stoliku kawowym :)

EDIT: Ok, zamówiłam, więc od teraz przyjmuję tylko pozytywne opinie :)

Edytowane przez Ilona Agata

Dziękuję, dziękuję.

pysiaczek, niestety, ja to jestem chyba pechem naznaczona - całe życie pod górkę :( Zamówiłam, zapłaciłam, po czym otrzymałam telefon, że mieli pakować dla mnie ostatnią parę wazonów, gdy okazało się, że jest uszkodzona :( W dodatku produkcja została wstrzymana miesiąc temu :( Dzwoniłam już wszędzie - ze strony producenta miałam dane do wszystkich polskich dystrybutorów - nikt już nie ma tych wazonów w magazynie. Czego ja nie zrobiłam przez ostatnią godzinę, żeby je zdobyć! Ostatecznie dotarłam nawet do projektanta - jest nadzieja, bo produkcja ma ruszyć we wakacje, a do tego czasu tylko cierpliwość mnie uratuje :bash:

rere79, dziękuję :) Również wszystkiego najlepszego z okazji Świąt, bo nie mogę niestety dorwać Twojego wątku, co by się wpisać :)

Ale tu się świątecznie porobiło! A ja wbrew obowiązującym trendom zagoniłam dzisiaj narzeczonego do zakrywania tych kontaktów, szpachlowania, malowania, etc. Zobaczymy, co z tego wyjdzie :)

http://zyczeci.blox.pl/resource/paques_w111.gif

wesołych i zdrowych....u nas z tym ostatnim bardzo krucho ostatnio więc z pierwszym przez to też .....ale Wam wszystkiego dobrego

ot

pasie - u Ciebie jest ten sam system co u nas czyli nabór elektroniczny ? u nas wpisywało sie 5 wybranych przedszkoli z okolicy i dostawało sie wg listy, moja Maja sie dostała do tego co najbardziej chciałam czyli pod nr 1

Ilonka wazony super, przykro mi że nie wiadomo czy uda ci się je kupić, ale cieszę się że już ich nie ma, bo tez bym chciała, a teraz nie moge już pierdołek kupować, w h&y widziałam takie gniecione doniczki, bardzo ładne, jutro chyba masz gości, taras czeka , meble przyszły, kontakty się robią czyli będzie idealnie i tego ci życzę, pozdrawiam

a i mam nadzieję ze kwiaty stoją na pięknym stole