anna-maria3 28.04.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 A może jak wyschnie to przytrzymaj przy ścianie i niech mąż fotkę zrobi. Chyba lepiej będzie ocenić, bo teraz to nawet trudno wymiar ogarnąć. Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.04.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ilonko , teraz to wygląda jakbyś męża ukatrupiła i krew się lała;) , ale to wszystko przez to że u mnie na kompie jest wściekło czerwona ta plama, a nie różowa.Chciałabym go zobaczyć z innej perspektywy jak wisi, a nie leży myślę że nie będzie mi się kojarzył z mordem męża:lol:Szkoda że kolory przekłamują bo w rzeczywistości pewnie jest o niebo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.04.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 No tak, tak, na razie nie ruszam, bo farba spłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.04.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 ja bym jej pozwoliła trochę spłynąć a przyszły mąż powinien sie bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.04.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 ja bym jej pozwoliła trochę spłynąć a przyszły mąż powinien sie bać a no przyszły, jakoś tak zapomniałam że Ilonka to jeszcze narzeczona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.04.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Mam aparat (stary ), który póki co, wszystkie kolory przyciemnia (poduchy na kanapie też wyglądają na zdjęciu, jakby były czerwone , a podłoga czarna), choć faktycznie można mieć skojarzenia z krwią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.04.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Ojej Ilonko pisałam to w trakcie jak oglądałam w tv jakąś akcję gdzie krew się lała może dlatego to skojarzenie, jeżeli jest plama różowiutka nie powinno się nikomu tak kojarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.04.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Nie świnkowy róż, tylko taki ciemny: http://nova.net.pl/images/drewno_egzotyczne/amarant.jpg a tam, gdzie przysycha trochę jaśniejszy, ale to się okaże jutro, bo miejscami farba jest grubiej. Najwyżej przemaluję, spryskam na biało albo kupię nowy blejtram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.04.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 ooo ładny ten róż ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.04.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Jakie przemaluję jakie przemaluję! Zostaw! Strasznie mi się spodobał, może aż coś sama skrobnę ale w mniejszym formacie bo jednak dużych obrazów u siebie nie widzę. Przynajmniej nie mojego autorstwa . Ta plama, którą każdy może interpretować na swój sposób jest kwintesencją całości. BOMBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 29.04.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Mnie się obraz podoba Choć też plamę widzę w kolorach czerwieni Czekam na fotkę powieszonego obrazu. Ale wyszło super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.04.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Ilonko mi też się podoba obraz Pierwsze skojarzenia miałam jak MarJel co prawda, ale powieszony na pewno sprawi nam dużo radości w interpretacji : co autor miał na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.04.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Ilonko obraz wygląda bardzo fajnie. W szczególności spodobało mi się to tło. Plama też u mnie w czerwieni widoczna i nasuwa już wspomniane skojarzenie Również czekam na fotkę obrazu na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.04.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 U mnie też plama wygląda na czerwoną ale jeśli jest taka jak dałaś później próbkę różu to na pewno super będzie pasować do tych poduszek Niestety aparaty tak przekłamują co poniektóre kolory Jest bardzo ekspresyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.04.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 baaardzo fajnie wyszło:):) czekam na efekt na ścianie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.04.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Ilonko, nie ośmieliłabym się podważać Twoich zdolności manualnych, tym bardziej, że tło wyszło Ci przeciekawie, ale ta plama też mi się ze zbrodnią jakąś kojarzy... Może przez ten kolor (bo u mnie plama też jest czerwona)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.04.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Ilonka powieś w końcu ten obraz bo ja cały czas czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.04.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Hehe chyba już wysechł co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.04.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Dziewczyny, obraz się suszy Nie wytrzymałam i przemalowałam go z powrotem na biało A jutro zaczynam całą zabawę od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.04.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts