MarJel 29.04.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Dziewczyny, obraz się suszy Nie wytrzymałam i przemalowałam go z powrotem na biało A jutro zaczynam całą zabawę od początku Oj! Czuję się winna:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.04.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 No nie!!!! Toś teraz poczyniła zbrodnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.04.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Mam też nowego przyjaciela - kota sąsiadki - oj długo zabiegałam o jego względy, podkarmiałam najlepszą szynką wykradaną narzeczonemu i dzieliłam się z nim co rano mlekiem W końcu pozwolił się łaskawie pogłaskać - i od teraz nie odstępuje nas na krok. Nawet żartowałam sobie dzisiaj, że kot pewnie stoi za oknem i czeka, po czym wstałam po coś do kuchni, patrzę, a on faktycznie przez uchylone okno balkonowe próbuje wsadzić głowę do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.04.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Oj tam, oj tam MarJel - to nie Twoja wina Pierwsze śliwki robaczywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.04.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Ty przynajmniej wiesz czyj kot :)Do nas kilka dni temu przyleciał gołab pocztowy ( 3 obraczki w tym jedna czerwona to chyba z Rosji ) Na poczatku myślelismy ze jest wyczerpany wiec czekaliśmy aby nabrał sił i ruszył w dalsza droge .Widocznie zasmakowała mu karma królika (tylko to chciał jeść) bo nie wykazuje chęci opuszczenia naszego ogródka.Po południu zapakowałam go do auta i wywiozłam na inne osiedle to skubany wrócił po 10 min . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.04.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 kakusek, zdrowo się uśmiałam Nie pozostaje Ci nic innego, jak polubić tego gołębia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.04.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Gołąbka to może bym i polubiła ale jego odchody?Mam płyty betonowe na ogrodzie i nie chce to nigdzie wsiakać Jutro zmusze meża do nowej "akcji wywózki " (tym razem trochę dalej ).Muszę tylko zajać czymś dzieci bo by mi tego nie darowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 29.04.2011 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 kakusek może w okolicy ktoś hoduje gołębie? Istnieje coś takiego jak Związek Hodowców Gołębi - może warto do nich zadzwonić i zapytać - bo jak ma obrączkę to pewnie czyjś. Teść mojej znajomej hodował kiedyś gołębie i mówił, że jak już się przyzwyczai to będzie wracał. Swoją drogą niektóre egzemplarze potrafią osiągać na wystawach dość wysokie ceny (ponoć nawet do kilku tys zł), więc komuś może na nim zależeć. Ilonka jak stworzysz wersję nr 2 swojego obrazu to pokażesz, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.04.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 nemi, na specjalne życzenie - druga wersja obrazu. Zdecydowanie mniej różu Jak malowałam, miałam w głowie miasto-widmo, na zdjęciu natomiast - które zrobiłam po skończeniu - zobaczyłam wykres EKG http://img861.imageshack.us/img861/4338/pict0711.jpg I z bliska: http://img64.imageshack.us/img64/2572/pict0718u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 30.04.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 :jawdrop: Ilona, bomba naprawdę mi się podoba i wcale nie wygląda jak wykres ekg, a nawet jakby się komuś z nim kojarzył to i tak jest fantastyczny! Kolorystyka też świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.04.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 No śliczny! Mnie też się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.04.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 mi też się podoba i to baaaardzo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.04.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Świetny! A czym malowałaś tym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.04.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Dziękuję dziewczyny Cieszę się, bo przyznam, że mi samej trudno ocenić (wypiłam w trakcie poznańską specjalność - Fortunę Czarną. POLECAM! Piwo smakuje jak cola) pysiaczek, malowałam szpachelką (drewnianą łopatkę wyrzuciłam, bo nie mogłam jej domyć), niestety narzeczony miał same duże, więc musiałam sobie pomagać palcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.04.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Rewelacyjny ten obraz. Teraz u mnie widać, że róż to róż Ilonko masz talent!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.04.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 A jednak dobrze, że zamalowałaś poprzedni wygląda super!!!! Jako wielka znawczyni sztuki stwierdzam : MASZ TALENT! (Ale ze znawczynią żartowałam, tyle o ile bo siostra maluje ). Róż jest różowy, a zanim przeczytałam Twój opis pomyślałam - TO MIASTO JEST SUPER! Więc wyszło Ci w 200%. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 30.04.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Ilonko, tym razem naprawdę wyszło extra! Jak zobaczyłam Twój obraz, pomyślałam, że to jakieś żaglówki odbijające się w morzu o zachodzie słońca.(nic nie piłam ) Pięknie ! Możesz malować i sprzedawać swoje obrazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.04.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 E tam, jaki talent, nie przesadzajmy Takie maziaje szpachelkiem, to każdy może popełnić, uwierzcie mi A róż jest różowy, bo zauważcie, że tam są dwa odcienie - jeden rozbielony, bez którego ten drugi znowu wyglądałby jak czerwoniasty Czyli jutro wieszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.04.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Powiem Ci, że każdy i może szpachelką pomaziać, ale nie każdemu wyjdzie dobry efekt Tak patrzę na Twój obraz i zastanawiam się czy się sama nie wezmę za moje dzieła. Tylko, że ja myślałam o namalowaniu moich dzieciaków, a to już grubsza sprawa.... No nic, jak będę miała więcej czasu to może i malne. Narazie dłubię w drewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 30.04.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Tak Ilonko - róż jest zdecydowanie różowy. Tym razem wyraźnie to widać. I widać, że jest tutaj więcej artystek! Tylko ze mnie chyba taka niezdara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts