Ilona Agata 30.04.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 rere79, zazdroszczę Na portrety na pewno bym się nie porwała (aż tak zdolna nie jestem ). Efekt na pewno będzie niezwykły! Pochwal się swoimi drewnianymi rzeźbami Może być u mnie na wątku A jak Wam mija majowy weekend? Zauważyłam, że mało nas dzisiaj na FM? Ja we wtorek jadę do Berlina, więc pewnie upoluję jakieś zdobycze do kuchni (drobne akcesoria, AGD, być może coś w zamian za gniecione wazony, które nie mogą mi wyjść z głowy ). Uwielbiam berlińskie sklepy "gospodarstwa domowego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.04.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 I tam jakie rzeźby. Klece tylko napis do sypialni A co do portretów, trudny temat. Może nauka nie poszła w las. Jak nie wyjdzie to nie powieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.04.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 A jak Wam mija majowy weekend? Zauważyłam, że mało nas dzisiaj na FM? Ja we wtorek jadę do Berlina, więc pewnie upoluję jakieś zdobycze do kuchni (drobne akcesoria, AGD, być może coś w zamian za gniecione wazony, które nie mogą mi wyjść z głowy ). Uwielbiam berlińskie sklepy "gospodarstwa domowego" No ja też zauważyłam, że dziś na FM pustki straszne. Pogoda za bardzo nie dopisała, a nie sądzę, żeby większość pognała do Rzymu. Mam nadzieję, że pochwalisz się zakupami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.05.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 bomba powieś szybko i cykaj zdjęcie całego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.05.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Ilonko super wyszedł ten obraz Też widzę żaglówki odbijające się w wodzie. Pozdrowienia z mazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.05.2011 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Venus, to pewnie przez skojarzenia Obraz wisi od wczoraj Oczywiście, Picasso to nie jest, ale na tym nie poprzestanę (mam zamiar trochę poćwiczyć i w wolnym czasie namalować coś, co zadowoli mnie w 100%), na razie jednak jest tak (ta żarówka ): http://img862.imageshack.us/img862/1073/pict0728.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.05.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 dla mnie super , tez chyba sobie namaluję obraz, jak patrzę z tej perspektywy tzn jak obraz wisi, to myślę że troszkę za mało tego różu, chyba ze jak jest się w tym pokoju to jednak jest bardziej wyrazisty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.05.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Reni, te wszystkie wystające jakby w tle wieżyczki (poziome paski) są w różu Poza tym to, co na zdjęciu jest czarne, po wierzchu również miejscami jest rozjaśnione różem, co widać na zbliżeniu i na żywo Choć pewnie następny obraz będzie miał tego różu jednak trochę więcej Maluj, maluj, tylko zaopatrz się w różnej wielkości szpachelki (dużą do tła, średnią do malowania, małą do detali), bo jednak taką szpachelką jest dużo łatwiej niż pędzelkiem U mnie z braku małej szpachelki (już podkradłam tacie ze skrzynki z narzędziami ) nie wszystko wyszło tak, jak powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.05.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 świetny !! mnie sie kojarzy jak przystań żaglówek odbijających sie w wodzie.- jest naprawde super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.05.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Ilonko, bardzo fajnie wygląda ten obraz. Też dodałabym troszkę więcej różu, ale skoro piszesz, że jest go więcej to git . Mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.05.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Ja teraz też widzę miasto Super jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.05.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Pięknie, pięknie, pięknie, choć ja też chyba nieco więcej różu bym dołożyła, ale pisałaś, że na żywo nieco bardziej go widać, więc jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.05.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Dziewczynki, padam z nóg Wstaliśmy dzisiaj wcześnie rano, żeby - tak jak pisałam - wybrać się na małe zakupy do Berlina. Bardo udane zakupy - narzeczony zakupił ślubny garnitur (kolor ciemny grafit, przyznam, że taki sam upatrzyliśmy w Polsce, ale było nam trochę za drogo , a że to niemiecka firma, u nich okazał się sporo tańszy), a ja upolowałam zestaw sztućców Villeroy&Boch przeceniony o 60% Dodam, że sztućców jest po 12 sztuk (widelców, widelczyków, łyżek i łyżeczek oraz noży) plus wszelkiego rodzaju nabierki (małe, duże), łyżki do sałatek, łopatki do ciasta, itp. Dostałam również białe wazony Co prawda nie gniecione, ale powyginane Zaraz znajdę dla nich miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.05.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.05.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 też czekam na focie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.05.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 narobiła smaku a zdjęć nie wkleiła, nie ładnie Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.05.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Spokojnie, po powrocie z pracy cyknę szybko jakieś fotki Wczoraj padłam o 23, bo wstaliśmy o 5 rano ale przynajmniej było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.05.2011 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Są i zdjęcia. W wazonach spodobało mi się przede wszystkim to, że względem siebie są jak puzzle, które do woli można układać w różnych konfiguracjach (każdy bok uzupełnia się z bokiem drugiego wazonu), a one same z każdej strony wyglądają trochę inaczej: http://img838.imageshack.us/img838/9703/pict0001ux.jpghttp://img848.imageshack.us/img848/585/pict0003p.jpghttp://img862.imageshack.us/img862/4294/pict0004g.jpghttp://img808.imageshack.us/img808/8903/pict0011c.jpghttp://img560.imageshack.us/img560/8707/pict0009t.jpghttp://img820.imageshack.us/img820/7531/pict0007gv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.05.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Śliczne! Mnie się dużo bardziej podobają niż te "wymięte". Tamte jakieś takie mało eleganckie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.05.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Hihihi, to dobrze, bo długo się wahałam, czy jednak nie zaczekać na pogniecione wazony, ale stwierdziłam, że te są równie ładne i cenowo wyszło na to samo Poza tym cierpliwość nie jest moją cnotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts