queene 06.05.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 (edytowane) no to ja tez z niecierpliwościa czekam na fotki Ilony....w sensie jej lamp pasie - udanych zakupów, dla mnie H&Y wymiata jesli chodzi o szkło...i narzuty na łóżko ja kupiłam serie Basic....we wszystkich dostepnych kolorach aha....pamietajcie zeby wydrukowac sobie kupon zniżkowy do H&Y Edytowane 6 Maja 2011 przez queene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.05.2011 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Zostawiam narzeczonego samego na placu boju ze szpachelką, farbą i odkurzaczem No, to mieszkanka możesz nie poznać po powrocie Również na zdjęcia czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.05.2011 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Aniu, ja tam się bardziej obawiałam w drugą stronę - że narzeczony nie pozna mnie Tak już mam, że każda wizyta u fryzjera kończy się metamorfozą totalną (a to obcięcie na krótko włosów, które sięgały za łopatki, a to zmiana koloru z jasnego blondu na brąz lub w drugą stronę Fryzjerzy niezmiennie się dziwią, że chcę tak radykalnych zmian, a ja się dziwię im, że najchętniej całe życie podcinaliby tylko końcówki i farbowali odrosty) - dlatego trochę cierpię przed ślubem, bo zapuszczam już półtora roku, a skoro tak długo wytrzymałam w jednej fryzurze, to zaciskam zęby i muszę, muszę wytrzymać do lipca Choć już teraz wszem i wobec zapowiedziałam, że zaraz po ślubie, z samego rana w poniedziałek (niech nikt się nie waży mnie powstrzymać) włosy będą znowu krótkie i basta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.05.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Toś odważna. Ja aż tak drastycznych zmian nie lubię i wolę robić to etapowo, co by szoku nie doznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.05.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Ilonko, to odważna kobitka z Ciebie... Wyobrażam sobie, jak wchodzisz do domu a narzeczony pyta "przepraszam, a pani do kogo?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.05.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Ale takie zmiany robią rewelacyjnie na psychikę i samopoczucie Oczywiście jeśli są udane Ja też lubię się czasem ściąć na krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.05.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 jerzy1984, usuń tą reklamę - nie wyraziłam na nią zgody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.05.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Na kilku wątkach już ją dziś widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.05.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Dziewczynki, ja podziwiam kobiety, które pół życia w jednej fryzurze - taką Demi Moore czy Jennifer Aniston - no ale może ja nie znalazłam jeszcze dla siebie najodpowiedniejszego koloru i cięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.05.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Dziewczynki, ja podziwiam kobiety, które pół życia w jednej fryzurze - taką Demi Moore czy Jennifer Aniston - no ale może ja nie znalazłam jeszcze dla siebie najodpowiedniejszego koloru i cięcia? pocieszę Cię, mam dokładnie tak samo:yes: - ile ja już miałam fryzur i kolorów:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.05.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Czas pokazać lampy salon http://img851.imageshack.us/img851/564/pict0033v.jpg http://img713.imageshack.us/img713/5710/pict0045ld.jpg http://img577.imageshack.us/img577/3553/pict0036k.jpg http://img864.imageshack.us/img864/703/pict0040m.jpg jadalnia http://img215.imageshack.us/img215/8364/pict0057b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 WOOOOOOOW:jawdrop::jawdrop: p.s świetne te moje lampy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.05.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Booooooosko Nad stolikiem kawowym to taka jedna lampa, czy kilka o różnych długościach wieszałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.05.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Rewelacyjne te zwisy Wyszło super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.05.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Dziękuję Aniu, nad stolikiem kawowym jest jedna lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.05.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 :jawdrop:Idealnie pasują do reszty, nie wyobrażam sobie u Ciebie innych, bardzo dobry wybór! Czad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.05.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Ilonko lampy cudne Świetnie pasują zwłaszcza te w części wypoczynkowej - idealna kompozycja z rozmyciami na obrazie. Przy tych lampach natomiast w ogóle nie pasują mi te wazony na stoliku...chyba wolałabym coś płaskiego lub poprostu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.05.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 mozesz pokazać jak te lampy są montowane do sufitu ? jeśli tak jak myslę to odpada montaż na skośnym suficie - jak u mnie czy one świecą stricte w dół czy na boki też ? bardzo ładnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.05.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 witaj,witaj co do fryzur ja od 11 lat mam blond i niezmienilambym nigdy, długość wacha się od brody do ramion, czyli chyba wieloletnia nuda? lampy wyklądaja superowo, ale jak zawsze ale, ja musze Ilonko zobaczyć takie fotki za dnia bo nocną porą te zdjecia nie oddaja uroku twojej jadalni i salonu, cudowne te twoje zaslony w jadalni, a powiedz czy w salonie planujesz coś na okno?, teraz to chyba szczęsliwa jesteś, masz upragnione meble, stół na kwiaty(chociaz nie wiem czemu ich tam nie widzę?) i brak żarówek, pełnia szczęścia. I takze jak venus myślę chyba sobie ,że wazony dalabym na ściane tv, jesli jest tam półka a na stolik kawowy chyba jakąś płaską patere, w tym stylu co ja mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.05.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 myślę chyba sobie ,że wazony dalabym na ściane tv, jesli jest tam półka a na stolik kawowy chyba jakąś płaską patere, w tym stylu co ja mam. Dobrze prawisz Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts