pasie 19.05.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 i ja też trzymam:yes: kurcze ostatnio gdzie nie pójdę to jakieś problemy i na pocieszenie powiem, że mnie też nie omijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.05.2011 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 pasie, wątpliwe to pocieszenie... Coś poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.05.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 pasie, wątpliwe to pocieszenie... Coś poważnego? raczej nie - wszystko da się przewalczyć najważniejsze, że zdrowie jest..... ostatnio dużo się z chorobami i to ciężkim spotykam i u dzieci też, więc dla mnie to chyba najważniejsze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.05.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Pierwszy raz trafiam na złe opinie o roca dama senso, też mam tą deskę. Jeśli komuś szybciej opada i trzaska to można ją wyregulować. U nas deska prosto, zobaczymy czy zacieków nie będzie ale u rodziców nie było a użytkowana już kilka lat. No nic, mam nadzieję, że będzie ok. Dobrze, że to w łazience gościnnej Ilona, mam nadzieję że u Ciebie wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 20.05.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Z tą misą Roca chodzi o to, że jeśli od spodu (tam, którędy woda wypływa ze spuczki) nie jest szkliwiona to wtedy robią się zacieki. Jeśli jest szkliwiona - nie ma problemu. Warto "wymacać" przed zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.05.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Muszę sprawdzić a kupowałam przez internet bo na miejscu nigdzie nie było Mam nadzieję, że będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.05.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 witam Ilonka co tam u ciebie, cały weekend cię nie było, wogóle jakaś cichosza w ten weekend, chyba ze wszyscy w ogrodach swoich siedzą, pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.05.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 My faktycznie mieliśmy weekend ogrodowy - od wczoraj grillujemy Wieczorem przyjechali znajomi (4 pary z dziećmi), więc miałam sporo przygotowań, tym bardziej, że do wczesnego popołudnia musiałam być w pracy (odrabianie świąt listopadowych) Z ciekawostek - nie ma obrączek w moim rozmiarze (przynajmniej wiodące firmy jubilerskie nie produkują), więc mamy kolejny problem (a raczej problemik) do rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.05.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Dlatego nie noszę pierścionków (nigdy nie trafiłam jeszcze na mój rozmiar), poza pierścionkiem zaręczynowym, którego wykonania podjął się jubiler aż ze Śląska! Podobno cały czas twierdził, że narzeczonemu coś się musiało pomylić, bo to rozmiar dziecięcy , ale zrobił, co miał do zrobienia i chwała mu za to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.05.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Ilonko, to strasznie maciupkie masz te paluszki Ja też nie noszę obrączki i pierścionka zarenczynowego, ale z zupełnie innych powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.05.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Całe życie słyszałam, że mam ręce pianistki. Niestety, słuch już nie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.05.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 (edytowane) Ilonko, to jaki masz rozmiar paluszka? Ja miałam ten sam problem. Wiadomo było, że suknie muszę mieć szytą na wymiar i obrączki też specjalnie robione. Pierścionek zaręczynowy mam w sam raz (rozm. 8 , obraczka 9 (bo jest grubsza). Nam robiła firm jubilerska Kobe. Edytowane 24 Maja 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.05.2011 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Mój rozmiar to 6 Pierścionki w tym rozmiarze (zaręczynowy) są lekko luźne, ale latem puchną mi palce, więc z 5 mogłabym mieć problem Pytaliśmy kilka miesięcy temu u jubilera (Apart), czy wykonują takie rozmiary, sprzedawca powiedział, że nie ma problemu, więc poszliśmy wczoraj zamówić i okazało się, że co prawda produkują od rozmiaru 6, ale w białym złocie (w takim kolorze jest pierścionek zaręczynowy, no i mój ukochany zegarek, z którym nie mam zamiaru się tak szybko rozstać, bo kosztował krocie i ma też wartość sentymentalną) tylko jeden typ obrączki (klasyczny), który na moich chudych palcach wygląda przeokropnie, bo one potrzebują raczej cienkiej, małej biżuterii (gruba naprawdę prezentuje się nieciekawie, jakaś taka za duża) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Całe życie słyszałam, że mam ręce pianistki. Niestety, słuch już nie ten uśmiałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.05.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Ilonko, to strasznie maciupkie masz te paluszki Ja też nie noszę obrączki i pierścionka zarenczynowego, ale z zupełnie innych powodów rere czyli kolejna rzecz nas łączy, ja tez nie noszę ani tego ani tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.05.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 No to faktycznie Ilonko masz problem A gdybyś poszła po prostu do dobrego złotnika, który Ci zrobi wymarzoną obrączkę na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.05.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Całe życie słyszałam, że mam ręce pianistki. Niestety, słuch już nie ten A ja pianistka w czasach szkolnych, a palce zdecydowanie innych gabarytów niż Twoje Obrączka chyba 16, jeśli dobrze pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.05.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Ilonko już nadrabiam zaległosci Fajnie, że mimo burzliwego początku dnia obiad z teściami się udał i nawet teściowej piekną sukienkę pomogłaś znaleźć - nic się nie martw - nie ma szans by tego dnia ktokolwiek wygladał piękniej od Ciebie Z tą obrączką to faktycznie nieciekawa sprawa. Mam koleżanke, która ma baaaardzo drobne palce i ona ma obrączke w rozmiarze 8. Niewyobrażam sobie już mniejszej, a jak widać jednak mozna W sprawie kibelka Roca to niestety chciałam się podpisać pod tymi złymi opiniamii, zwłaszcza przy desce wolnoopadającej. U teściów takową mają i po dwóch latach mieszkania zawiasy od deski się po prostu rozsypały. Co ciekawe, nowe zawiasy pan w sklepie chciał nam sprzedać drożej niż nową deskę A i jeszcze w kwestii kurczaka to widziałam, że Gesslerowa mówiła, żeby piec go na najniższym poziomie piekarnika a wtedy na pewno wszystko się ładnie zmiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.05.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ilonko co tam u ciebie, mam prośbę możesz podać mi ten przepis na kurczaka w butelce bo chce dziś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.05.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ja go robiłam jakieś dwa tygodnie temu, a przepis wziełam z tej strony, którą w swoim dzienniku podawała Korozja. Wyszedł dobry kurczaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts