emjot27 13.06.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Ilona Jak zwykle ta Twoja skromność... Ogród przesympatyczny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Super ALe mi brakuje czegoś.... kwitnącego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2011 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Kolorów znaczy się? Lawenda powoli zaczyna kwitnąć, ale jest jeszcze zielona, wrzosy nadal przypominają krzaki płożące, róża w tym roku chyba nie wypuści żadnych kwiatów (wydaje mi się, że jest na coś chora, bo i listki ma liche ), a pozostałe kwiatki zmarzły w majowe noce i zaczęły gnić, więc musieliśmy je wykopać i zasadzić trawę może za rok coś pokombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 No tak, róże są dość chorowite (albo oblegane przez mszyce), za to niektóre kwitna całe lato i jesień - do pierwszych przymrozków A może jeszcze się Twoja różyczka weźmie. A wypuściła pąki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Nic nie wypuściła, jak szalona zaczęła obrastać gałęziami po bokach, ale za radą taty - obcięłam je, żeby rozwijała się na górze, ale ona coś nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 13.06.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Piękny ogród Ilonko! Choć to na razie głównie zarys i wiadomo potrzebuje czasu, ale już widać jak będzie pięknie. Bardzo podoba mi się klon, iglaki w kulistej formie obłożone otoczakami i winobluszcz...miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.06.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 a smarowałaś cięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.06.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Fajny ogórdek. I nawet wiewiórka jest . A gdzie flaming Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Oj, nie A czym posmarować? Ja w tych sprawach zielona jestem chyba nawet bardziej od tego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2011 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Wiewiórka jest, bo nazwa ulicy wskazuje, że powinny po niej biegać A flaming wrócił do sklepu, fajny był, ale świecił tylko pięć minut, nawet po w pełni słonecznym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.06.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Uuu nie dobly ptaszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 no fakt, flaminga wielka szkoda, ogródek bardzo fajnie wyszedł, przede wszystkim dla mnie zielono a to połowa sukcesu a i na kolory przyjdzie pora z czasem, ma swój klimacik a to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.06.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Ilonko, cudnie, jak na początkującą ogrodniczkę , chylę głowę, ja jeszcze w życiu nic nie posadziłam, jedynie co to kwiatki w domu przesadzam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Przyznam się, że zdaję sobie sprawę, że ogródek nie jest szczytem designu i na pewno można by go zagospodarować dużo ładniej, ale jestem z niego dumna, bo jest zupełnie nasz, dobrze się w nim czujemy i weekendy spędzamy praktycznie ciągle na zewnątrz. Nie wiem, jak mogłam dotychczas wytrzymać bez tego kawałka ziemi. W rogu przy budynku mam wydzielony mały warzywniaczek i posadzone tam rzodkiewki smakują zupełnie inaczej niż te sklepowe A młode ziemniaczki z własnym koperkiem to już w ogóle bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Te maty nie są jakieś najpiękniejsze, ale dzięki nim mamy swoje małe zacisze (a dla Koziorożca z krwi i kości to bardzo ważna kwestia) i dopóki płot nie obrośnie zielenią, cieszę się z nich chyba najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 (edytowane) O! I w między czasie stuknęła setka na liczniku, także dziękuję wszystkim zaglądającym A teraz wybieram miejsce na sesję ślubną plenerową. Ktoś ma jakieś ciekawe pomysły? Podobają mi się miejsca niebanalne, niekoniecznie romantyczne, chociaż znalazłam mały, opuszczony kościółek niedaleko Poznania: (nieaktywny link ) Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Ilonka i super wyszło z tą matą, ale powiem ci jak na domek od developera to działeczkę masz całkiem sporą i świetnie zaplanowaną, gdzie nie spojrzec to widac że coś zrobione i roślinki zielone a u mnie taki ten ogród od dupy strony, no ale w przyszlym roku się może wezmę, teraz siedzę na tarasie i nic nie robię, tylko coniki podlewam w donicach bo wstyd gdyby uschły, a widok na stronę sąsiada faktycznie nie ciekawy, widać chyba ze właśnie siedzi zamiast brac się za ten swój syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.06.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 (edytowane) A to pan budowniczy siedzi, bo sąsiad na wakacjach w ciepłych krajach Jemu to dobrze Boję się efektu, bo mają architekta zieleni, więc nasz ogródek może wypaść przy ich dosyć blado Widzę, że fotka z plenerem się nie wkleiła, więc może opiszę, że w kościółku zachowały się niektóre witraże i w słoneczny dzień wpada do środka kolorowe światło, zielone drzewa zaglądają przez wybite szybki, zresztą i w środku coś tam zielonego rośnie. Kościółek cały w czerwonej cegiełce, a wybrany przez nas fotograf to taki młody jajcarz, ma ciekawe pomysły na stronie (Maciej Pawlik, żeby nie były chryi z prawami autorskimi), oto niektóre z nich: http://www.maciejpawlik.pl/web/plener/images/73.jpg http://www.maciejpawlik.pl/web/plener/images/22.jpg http://www.maciejpawlik.pl/web/plener/images/16.jpg http://www.maciejpawlik.pl/web/plener/images/44.jpg http://www.maciejpawlik.pl/web/plener/images/62.jpg http://www.maciejpawlik.pl/web/plener/images/38.jpg http://www.maciejpawlik.pl/web/plener/images/148.jpg Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.06.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Fajne te fotki z pleneru. A ogrodem sąsiada się nie przejmuj. Widać nie będzie, bo masz maty. A i z czasem one zostaną zasłonięte przez zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.06.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 upss budowlańcem a myslałm, że to sąsiad juz sie rozsiadł i patrzy na was, zdjecia w plenerze rewelka pamiatka, ja miałam w ruinach zamku w Tenczynku koło Krakowa, czasami do nich wracam bo takie boske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts