olamil 21.06.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Kurcze, no właśnie. Muszę pomyśleć, ewentualnie kuchnia z jadalnią gładkie w połysk, a na korytarz coś innego wymyślę. A i tak zrezygnowałam (właśnie z powodu trudności w sprzątaniu) z białej podłogi w kuchni Raz jeszcze pięknie dziękuję za odpowiedzi i porady Z tego co wyczytałam, to jakoś niedługo masz ślub, życzę zatem udanego ślubu, rewelacyjnego wesela i wspaniałego pożycia małżeńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marakuja 27.06.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ja wiem że tak tutaj ni z gruszki ni z pietruszki ale - co to za podłoga w salonie? Jest przepiękna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.06.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 A dziękuję To dąb tuscany szczotkowany (kupiony w Komforcie). Pozdrowienia z Zakopanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 27.06.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Pozdrowienia z Zakopanego Miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.06.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 A juz miałam pytać czy żyjesz? W takim razie dużo słońca, oddechu i spokoju życzę tobie!Dzieki bogu masz dostęp do fm, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.06.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 A dziękuję To dąb tuscany szczotkowany (kupiony w Komforcie). Pozdrowienia z Zakopanego A ma on V fugę? bo tak mi się wydaje na zdjęciach... a ciekawa jestem jak się ją czyści... PS. Udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.06.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Ilonko ale Ci zazdroszczę tego Zakopanego! Bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.06.2011 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 naberia, V fuga to był mus - wybierając podłogę, skupiłam się na tym, żeby usłojenia i łączenia (fuga) były widoczne. Co do czyszczenia - nie zastanawiałam się nad tym nigdy, więc chyba nie jest źle? Może dlatego, że podłoga i fuga jest ciemna, więc tak czy siak nic nie widać Poza kurzem oczywiście Dziękuję dziewczyny, odpoczywam sobie trochę (psychicznie), bo fizycznie jestem wykończona - jak to w górach nóg nie czuję - niestety dzisiaj od rana leje i wróciłam ze szlaku przemoczona do suchej nitki Mam też zdartą skórę na rękach i żartuję sobie, że do wesela się nie zagoi W czwartek wracamy i wiecie co? Muszę koniecznie zajrzeć we Wrocławiu do BoConcept - Reni, to Twoja sprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.06.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Ilonka polecam ale szkoda ze w czwartek bo od piątku wyprzedaz ekspozycji, moze to brzmi dziwnie ale meble na ekspozycji nie są tak zniszczone jak w ikei, tam nie ma takich mas, ja już sie szykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.06.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 A llonka nie lepiej do krakowa z zakopca chyba lepiej, tam też jest bo concept od tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 28.06.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Dziewczyny, a czy te meble z BoConcept można gdzieś w necie pooglądać? Bo ja raczej nie pojadę, bo za daleko mam, ale może bym coś upatrzyła i o zakup kogoś poprosiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.06.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 http://www.boconcept.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.06.2011 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Reni, Kraków odpada, bo nie chcemy być późną nocą w domu, więc z Zakopca wyjeżdżamy o świcie (w Krakowie bylibyśmy przed otwarciem sklepów). Wrocław też jest w sumie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.06.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 dzięki Ilonko, a mogłabyś mi jeszcze napisać jaką masz lodówkę i czy polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 naberia, nasza lodówka to KIV 38X01 Boscha. Na razie działa bez zarzutu, dodano do niej również sporo funkcjonalnych pojemników (do podwieszenia pod półki), na ser czy wędlinę na przykład. Cena również była całkiem przyjazna Nie mam zastrzeżeń, poza jednym - jest ciasna (wąska wewnątrz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Wróciłam z krótkiego wypoczynku w Tatrach (nie ma piękniejszego miejsca na ziemi ): http://desmond.imageshack.us/Himg847/scaled.php?server=847&filename=dsc00707m.jpg&res=medium A oto goście, którzy codziennie przychodzili pod nasze okna: Ale żeby nie było w całkowitym oderwaniu od wątków wnętrzarskich, po drodze - tak jak pisałam - zajrzeliśmy do Wrocławia. Upatrzyłam sobie prezent imieninowy. Oczywiście w odpowiednim czasie sama go sobie kupię - a co! - bo podejrzewam, że na zrozumienie kogokolwiek (poza Wami dziewczyny ) nie mam co liczyć: http://www.sklep.rosenthal.pl/product/image/536/1248682651PSJS_aa_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.06.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 http://www.sklep.rosenthal.pl/product/image/536/1248682651PSJS_aa_2.jpg Mnie się z ogromnym pająkiem skojarzyło Do Twojej kuchni super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.06.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Brrr..., nienawidze pająków, ale wyciskacz tym bardziej mi się spodobał Muszę coś postawić na kuchennym blacie, bo na razie wygląda, jakby nikt tam nigdy niczego nie gotował to przynajmniej będzie, że chociaż drinki robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.06.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Ilonka zdradź szybko ile to kosztuje , też to bym chciała ale jeszcze nie znalazłam gdzie to i za ile nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.06.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Wyszperałam TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts