Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

Kurcze, no właśnie. Muszę pomyśleć, ewentualnie kuchnia z jadalnią gładkie w połysk, a na korytarz coś innego wymyślę. A i tak zrezygnowałam (właśnie z powodu trudności w sprzątaniu) z białej podłogi w kuchni :( Raz jeszcze pięknie dziękuję za odpowiedzi i porady :) Z tego co wyczytałam, to jakoś niedługo masz ślub, życzę zatem udanego ślubu, rewelacyjnego wesela i wspaniałego pożycia małżeńskiego :)

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

naberia, V fuga to był mus - wybierając podłogę, skupiłam się na tym, żeby usłojenia i łączenia (fuga) były widoczne. Co do czyszczenia - nie zastanawiałam się nad tym nigdy, więc chyba nie jest źle? Może dlatego, że podłoga i fuga jest ciemna, więc tak czy siak nic nie widać ;) Poza kurzem oczywiście ;)

Dziękuję dziewczyny, odpoczywam sobie trochę (psychicznie), bo fizycznie jestem wykończona - jak to w górach ;) nóg nie czuję - niestety dzisiaj od rana leje i wróciłam ze szlaku przemoczona do suchej nitki :o Mam też zdartą skórę na rękach i żartuję sobie, że do wesela się nie zagoi :no:

W czwartek wracamy i wiecie co? Muszę koniecznie zajrzeć we Wrocławiu do BoConcept - Reni, to Twoja sprawka :lol2:

naberia, nasza lodówka to KIV 38X01 Boscha. Na razie działa bez zarzutu, dodano do niej również sporo funkcjonalnych pojemników (do podwieszenia pod półki), na ser czy wędlinę na przykład. Cena również była całkiem przyjazna :) Nie mam zastrzeżeń, poza jednym - jest ciasna (wąska wewnątrz) :yes:

Wróciłam z krótkiego wypoczynku w Tatrach (nie ma piękniejszego miejsca na ziemi :no:):

http://desmond.imageshack.us/Himg847/scaled.php?server=847&filename=dsc00707m.jpg&res=medium

A oto goście, którzy codziennie przychodzili pod nasze okna:

?ui=2&ik=bad0212e59&view=att&th=130d74e60e61c708&attid=0.2&disp=inline&realattid=f_gph4u21i1&zw

?ui=2&ik=bad0212e59&view=att&th=130dc645f36a5785&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_gphzvrqd0&zw

Ale żeby nie było w całkowitym oderwaniu od wątków wnętrzarskich, po drodze - tak jak pisałam - zajrzeliśmy do Wrocławia. Upatrzyłam sobie prezent imieninowy. Oczywiście w odpowiednim czasie sama go sobie kupię - a co! - bo podejrzewam, że na zrozumienie kogokolwiek (poza Wami dziewczyny ;)) nie mam co liczyć:

http://www.sklep.rosenthal.pl/product/image/536/1248682651PSJS_aa_2.jpg