Ilona Agata 01.07.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 O! A jak tam pogoda pasie? Tak czy siak życzę miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.07.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 O! A jak tam pogoda pasie? Tak czy siak życzę miłego wypoczynku dzięki:) pogoda się dziś spsuła:( wiało niemiłosiernie ale cały dzień bez deszczu - mój Starszak się cieszy bo wreszcie pierwszy dzień bez plażowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.07.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Dobrze, bo jak dziecko szczęśliwe, to mama pewnie też Nie wiem, czy każdy tak ma, ale ja po powrocie do domu (ojej, nigdy tak nie nazwałam mojego poprzedniego mieszkanka , pewnie dlatego, że dom jest tam, gdzie są kochający nas ludzie ) nie mogę się nim nacieszyć Każdemu więc życzę takiej radości z własnych czterech kątów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.07.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Ilonko jak tam stres przed weselem? Jest? I co wybraliście na pierwszy taniec, o ile się zdecydowaliście...my wreszcie mamy wspólnego faworyta i im więcej słucham tym bardziej jestem przekonana że to dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.07.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 queene, chwal tu się szybko swoim nabytkiem! I ja szukałam kolorowych kieliszków, ale u nas w TKMaxx kolorowe są z plastiku Za to we Wrocławiu na Starym Rynku (jak ktoś ma okazję, to polecam), w tych budynkach pośrodku (gdzie są galeryjki) wypatrzyłam przepiękne kieliszki w kolorze czarnym, do złudzenia przypominające te z V&B (tylko bardziej klasyczne w wyglądzie). Koszt - 16 zł/sztuka. Nie macie pojęcia, jak sobie plułam w brodę, że nie poczekałam i skusiłam się na kieliszki z Ikei! Też są fajne, ale te z Wrocławia byłyby IDEALNE no szybko sie nie da...leżą zapakowane w domu rodziców bo u nas w mieszkaniu nie ma już miejsca na dodatkowe pakunki a na budowie też jeszcze nie mogą leżeć....ale postaram sie je odkopac przy okazji wizyty i pstryknąć co nieco te plastikowe też widziałam - fajne na taras a te co ja kupiłam to akurat przyjechały i wzięłam je dosłownie zanim stanęły na półce jeden do szampana zostawiłam bo był ubity ale 12 do szampana i 9 do wody udało mi się wyrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2011 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 queene, w takim razie czekam Byłam dzisiaj w TKMaxx i u nas kieliszków nie ma Venus, stresu jeszcze nie czuję, może ze mną jest coś nie tak, bo średnio się tym ślubem przejmuję? W moim życiu (osobistym) i tak niczego nie zmieni, więc traktuję to raczej jako formalność. Być może dusza romantyczki jeszcze się we mnie odezwie i poczuję stres kilka dni przed? Pożyjemy, zobaczymy Byliśmy dzisiaj oglądać fotel inspirowany Barceloną w sklepie znalezionym przez Rere. Wykonany bardzo ładnie, wygodny, niestety na wystawie nie było fotela w kolorze białym Muszę się skontaktować z szefem, żeby sprowadził z magazynu, porównamy biały kolor z poduchą, kupimy, postawimy i ewentualnie zwrócimy (całe szczęście istnieje taka możliwość), jeśli to nie będzie to Ponieważ zakup fotela się nie udał, kupiłam na pocieszenie wyciskarkę - nie mogłam się powstrzymać Nawet jeśli średnio sobie poradzi z owocami, muszę stwierdzić, że warto było dla tej radości, którą mi teraz daje patrzenie na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 no a gdzie zdjecie Ilonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Zdjęcie zaraz cyknę, chociaż tak naprawdę nie wiem, gdzie docelowo postawić wyciskarkę, to znaczy wiem, ale bez czajnika wygląda samotnie i wiem, że to jeszcze nie to Ale zamotałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.07.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Oh Ty A mnie moja misa w róże męczy i pewnie też ją kupię wcześniej jak później P.S. Ja też stresu nie czuję, każdy się ciągle o to pyta witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 02.07.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Oglądam wszystko po raz kolejny, naprawdę bardzo mi się u Ciebie podoba. Czy te płytki w małej łazience są szare czy brązowe? u mnie bardziej szarawe, ale nie wiem czy komp nie przekłamuje. jaka to firma? a chromowane kule kupione w ogrodniczym są przeze mnie nadal poszukiwane, niestety nigdzie ich dopaść nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.07.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Witaj Ilonko! Trafiłam do Ciebie wczoraj i kilka godzin spędzilam w Twoim domku. Ślicznie masz ale to już wiesz Piękną masz kuchnie, wyciskarka świetna Pozdrawiam serdecznie i będę oczywiście podglądać!!! P.S Moi rodzice brali też ślub w lipcu i nie znam bardziej udanego małżeństwa od prawie 30 lat Ja brałam w maju i też mogę miesiąc ten polecić Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Witam Karolinko i oczywiście zapraszam częściej India83 płytki są szaro-beżowe. Wg wzornika to szary, dla mnie przybrudzony beż, ale beżowy wg wzornika wyglądał jeszcze bardziej beżowo. Płytki to Marca Corona seria Frame. Misa fajna Venus. Nie wiem dlaczego, ale jak tylko ją zobaczyłam, pomyślałam, że pasuje do Ciebie - a na pewno pasuje do Twoich wyborów Jest i wyciskarka: http://desmond.imageshack.us/Himg692/scaled.php?server=692&filename=pict0100bg.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg830/scaled.php?server=830&filename=pict0136h.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 iście dizainerskie wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.07.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 iście dizainerskie wnętrze Powiedziała co wiedziała, a ja popieram. Dobrze piszesz reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.07.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 też mam takiego Starcka:wiggle: - znaczy mąż ma (oczywiście ode mnie w prezencie;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Dziewczyny, mam wrażenie, że się ze mnie nabijacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 też mam takiego Starcka:wiggle: - znaczy mąż ma (oczywiście ode mnie w prezencie;)) O! Też będę robić mojemu takie prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.07.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Dziewczyny, mam wrażenie, że się ze mnie nabijacie No co Ty Ilonka. Ja byłam pewna, że go kupisz. Tylko nie wiedziałam, że dzisiaj Wygląda REWELACYJNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 nie ,Ilonka nie nabijamy, ale powiedz sama, mówią że niewygodna a i tak kupują, ja też sobie kupię bo i ja z tych innych ale Ilonka czerwona szmatka na piekarniku, oj, oj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Ilonka jeszcze takiego dizainera ci brakuje http://img707.imageshack.us/img707/1605/p1040381w.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts