Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrze, bo jak dziecko szczęśliwe, to mama pewnie też :D

Nie wiem, czy każdy tak ma, ale ja po powrocie do domu (ojej, nigdy tak nie nazwałam mojego poprzedniego mieszkanka :oops:, pewnie dlatego, że dom jest tam, gdzie są kochający nas ludzie ;)) nie mogę się nim nacieszyć :lol2:

Każdemu więc życzę takiej radości z własnych czterech kątów :hug:

queene, chwal tu się szybko swoim nabytkiem! I ja szukałam kolorowych kieliszków, ale u nas w TKMaxx kolorowe są z plastiku :( Za to we Wrocławiu na Starym Rynku (jak ktoś ma okazję, to polecam), w tych budynkach pośrodku (gdzie są galeryjki) wypatrzyłam przepiękne kieliszki w kolorze czarnym, do złudzenia przypominające te z V&B (tylko bardziej klasyczne w wyglądzie). Koszt - 16 zł/sztuka. Nie macie pojęcia, jak sobie plułam w brodę, że nie poczekałam i skusiłam się na kieliszki z Ikei! Też są fajne, ale te z Wrocławia byłyby IDEALNE :yes: :(

no szybko sie nie da...leżą zapakowane w domu rodziców bo u nas w mieszkaniu nie ma już miejsca na dodatkowe pakunki a na budowie też jeszcze nie mogą leżeć....ale postaram sie je odkopac przy okazji wizyty i pstryknąć co nieco

te plastikowe też widziałam - fajne na taras :)

a te co ja kupiłam to akurat przyjechały i wzięłam je dosłownie zanim stanęły na półce :D jeden do szampana zostawiłam bo był ubity ale 12 do szampana i 9 do wody udało mi się wyrwać :)

queene, w takim razie czekam :) Byłam dzisiaj w TKMaxx i u nas kieliszków nie ma :no:

Venus, stresu jeszcze nie czuję, może ze mną jest coś nie tak, bo średnio się tym ślubem przejmuję? W moim życiu (osobistym) i tak niczego nie zmieni, więc traktuję to raczej jako formalność. Być może dusza romantyczki jeszcze się we mnie odezwie i poczuję stres kilka dni przed? Pożyjemy, zobaczymy ;)

Byliśmy dzisiaj oglądać fotel inspirowany Barceloną w sklepie znalezionym przez Rere. Wykonany bardzo ładnie, wygodny, niestety na wystawie nie było fotela w kolorze białym :( Muszę się skontaktować z szefem, żeby sprowadził z magazynu, porównamy biały kolor z poduchą, kupimy, postawimy i ewentualnie zwrócimy (całe szczęście istnieje taka możliwość), jeśli to nie będzie to :)

Ponieważ zakup fotela się nie udał, kupiłam na pocieszenie wyciskarkę - nie mogłam się powstrzymać :lol2: Nawet jeśli średnio sobie poradzi z owocami, muszę stwierdzić, że warto było dla tej radości, którą mi teraz daje patrzenie na nią :lol2:

Oglądam wszystko po raz kolejny, naprawdę bardzo mi się u Ciebie podoba. Czy te płytki w małej łazience są szare czy brązowe? u mnie bardziej szarawe, ale nie wiem czy komp nie przekłamuje. jaka to firma? a chromowane kule kupione w ogrodniczym są przeze mnie nadal poszukiwane, niestety nigdzie ich dopaść nie mogę :(

Witaj Ilonko!

Trafiłam do Ciebie wczoraj i kilka godzin spędzilam w Twoim domku. Ślicznie masz ale to już wiesz ;)

Piękną masz kuchnie, wyciskarka świetna :D Pozdrawiam serdecznie i będę oczywiście podglądać!!!

P.S Moi rodzice brali też ślub w lipcu i nie znam bardziej udanego małżeństwa od prawie 30 lat :)

Ja brałam w maju i też mogę miesiąc ten polecić ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!

Witam Karolinko i oczywiście zapraszam częściej :)

India83 płytki są szaro-beżowe. Wg wzornika to szary, dla mnie przybrudzony beż, ale beżowy wg wzornika wyglądał jeszcze bardziej beżowo. Płytki to Marca Corona seria Frame.

Misa fajna Venus. Nie wiem dlaczego, ale jak tylko ją zobaczyłam, pomyślałam, że pasuje do Ciebie :yes: - a na pewno pasuje do Twoich wyborów :)

Jest i wyciskarka:

http://desmond.imageshack.us/Himg692/scaled.php?server=692&filename=pict0100bg.jpg&res=medium

http://desmond.imageshack.us/Himg830/scaled.php?server=830&filename=pict0136h.jpg&res=medium