Ilona Agata 02.07.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Reni, padłam To u Ciebie? No proszę, nie wypatrzyłam na wcześniejszych fotkach Postać męską też gdzieś ukrywasz? Nie zmartwiłam się, że niewygodne, ja to bardziej traktuję jak rzeźbę (tak tłumaczyłam narzeczonemu w sklepie ) niż narzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.07.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 u mnie, męskiego nie mam ale planuje kupić, w kazdym razie polecam bo bardzo wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.07.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Super Jaką ma stylową sukienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Jak męska też się pojawi u boku, to czad Choć ilekroć patrzę na te korkociągi, to zastanawiam się, jak niskie poczucie wartości miał ich projektant - i że ani trochę się nie upiększył? Nie dodał sobie kilku centymetrów? Nie zmniejszył uszu? Choć może tak właśnie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.07.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 nie ,Ilonka nie nabijamy, ale powiedz sama, mówią że niewygodna a i tak kupują, ja też sobie kupię bo i ja z tych innych ale Ilonka czerwona szmatka na piekarniku, oj, oj Starck nie wygodny:jawdrop: co wy mówicie:jawdrop: To najlepszy wyciskacz do cytrusów jaki można sobie wyobrazić... a akurat wiem co mówię, bo u nas wyciska się strasznie dużo soku z cytryny (mój mąż jest wielkim fanem lemoniady i pije taką świerzą codziennie na śniadanie) i przerobiliśmy dziesiątki urządzeń do tego celu stworzonych - TO JEST NAJLEPSZE:yes: Jest idealne. Jest tak genialnie zaprojektowany, że każda kropla spływa bezpośrednio do podłożonej szklanki, nic się nie leje na boki, a po wszystkim wystarczy opłukać pod bierzącą wodą i odstawić - żadnego rozkładania dziesięciu części, mycia gąbką czy szczoteczką w zakamarkach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.07.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Madziu, jeszcze nie wypróbowałam Boję się Poza tym zapomniałam kupić cytryny Ale po Twojej rekomendacji czuję, że faktycznie z wyciskaniem nie powinno być żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.07.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 yyy....też chcę ten wyciskacz pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Magda ZZZ, Iwek w swoim dzienniku pisała że nie wygodna ale jeśli jest tak jak piszesz to super bo i ja sobie chce ja kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.07.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Ilonka na stronie fabryki form jest 45 opini o tej wyciskarce i wszystkie bardzo pozytywne, teraz to napewno ją kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 03.07.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Witam serdecznie Ilona Agata dzisiaj pół niedzieli spędziłam u Ciebie , piękne wnętrza, Twój stół i stolik kawowy u mnie by pasowały będę zaglądać i podpatrywać pomysły, bo ja z urządzaniem jeszcze w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 kamilla_1980, my już się przywitałyśmy gdzie indziej, także nie będę się powtarzać, ale oczywiście zapraszam częściej (a z tym urządzaniem przesadzasz, zdecydowanie jesteś bliżej finiszu niż startu). Natomiast my z wykończeniówką stanęliśmy w miejscu. Czekam na przypływ gotówki, żeby móc zamówić meble do wiatrołapu i na korytarz, mam nadzieję, że ta sprawa w przyszłym tygodniu ruszy, bo po zakupie czadowych, zielonych adidaso-tenisówek nigdzie nie mieszczę się z moimi butami Zdecydowanie stawiam sobie szlaban na sklepy obuwnicze - przynajmniej do zimy Barcelony również nie będzie przez najbliższe 7 tygodni, chyba że znajdę kogoś innego w Poznaniu, kto ją sprzedaje albo wyciągnę narzeczonego do innego miasta, żeby porównać jej kolor z kolorem kanapy. Tylko jeśli okaże się, że fotel zupełnie u nas nie pasuje, może być problem ze zwrotem Oglądaliśmy za to dzisiaj bardzo ładne działki (poza granicami Poznania, dzięki czemu w bardzo przystępnej cenie, na ślicznym, nowiutkim osiedlu, na którym jest przedszkole, szkoła, przyłącza, droga, lasy i zagajniki wokół). Poobserwujemy, pożyjemy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.07.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Oglądaliśmy za to dzisiaj bardzo ładne działki (poza granicami Poznania, dzięki czemu w bardzo przystępnej cenie, na ślicznym, nowiutkim osiedlu, na którym jest przedszkole, szkoła, przyłącza, droga, lasy i zagajniki wokół). Poobserwujemy, pożyjemy, zobaczymy To dopiero NEWS! Ilonka, czyżbyście o budowie myśleli? A w którym kierunku te "pozagranice" Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.07.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 myśli Ilonka o nowoczesnej kostce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.07.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 O takiej z dużymi oknami i biało-szarą elewacją jak na osiedlu widujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.07.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 O lala. Obserwujcie, myślcie i kupujcie A tak poważnie, fajnie jakby Wam się udało kupić kawałek ziemi w fajnej okolicy i to jeszcze w atrakcyjnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.07.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 (edytowane) Dziewczyny, nie takie hop, bo kasy na ziemię, a tym bardziej na budowę nie mamy Niestety, choć w przyszłości chcielibyśmy mieć oczywiście własny, niewielki domek i wierzę, że prędzej czy później to się spełni Jeśli chodzi o mnie, może być później, bo teraz żal by mi było kuchni Działki są w okolicach Swarzędza, dokładnych namiarów na forum nie podam, bo im większe zainteresowanie, tym większa cena (tak sobie kombinuję po cichu). Edytowane 4 Lipca 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.07.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 pysiaczek, zrobiliśmy, a jakże Do zaproszeń dołączyliśmy nawet adres strony internetowej, na której ta lista prezentów została umieszczona z możliwością rezerwacji oraz linkiem do sklepu internetowego, w którym można prezent nabyć. Zainteresowanie - zerowe Teraz obawiam się, że dla gości to jakieś faux pas - wiadomo, jak na takie sprawy patrzą tradycjonaliści Wychodzą z założenia, że każda para młoda potrzebuje żelazka lub serwisu kawowego (swoją drogą, serwisy też mamy dwa ), a darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda Z drugiej strony być może ludzie starsi obawiają się zakupów przez internet, a młodzi i tak zazwyczaj wolą dać pieniądze Coraz więcej par stosuje takie rozwiązanie i dla mnie jest to genialny pomysł. Prezenty by się nie powtórzyły i wszyscy byliby zadowoleni. No ale niestety nasze społeczeństwo z nieufnością podchodzi do takich wszelkich nowinek. Zwłaszcza pewnie starsi tak jak piszesz W ostatnim roku byłam na kilku weselach - wszędzie pary nie chciały kwiatów tylko książki, czekoladki bądź wino. Jak się pewnie domyślasz kwiatów było całe morze mimo wszystko queene, w takim razie czekam Byłam dzisiaj w TKMaxx i u nas kieliszków nie ma Ilonko chciałam tylko zameldować, że w sobotę też byłam w Twoim TkMaxxie i kupiłam sobie lampę Kieliszków faktycznie nie było. Bardzo fajna wyciskarka, a jeśli jeszcze faktycznie jest tak praktyczna jak dobrze wygląda to już w ogóle super Dziewczyny, nie takie hop, bo kasy na ziemię, a tym bardziej na budowę nie mamy Niestety, choć w przyszłości chcielibyśmy mieć oczywiście własny, niewielki domek i wierzę, że prędzej czy później to się spełni Jeśli chodzi o mnie, może być później, bo teraz żal by mi było kuchni Działki są w okolicach Swarzędza, dokładnych namiarów na forum nie podam, bo im większe zainteresowanie, tym większa cena (tak sobie kombinuję po cichu). Trzymam kciuki za powodzenie takich planów w przyszłości Sama też bym kiedyś chciała jakiś mały domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.07.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 pysiaczek, a o której godzinie byłaś? Pewnie się mijałyśmy i nawet o tym nie wiedziałyśmy Ja mieszkam blisko i jak jakieś szybkie zakupy, to właśnie tam (w sobotę szukaliśmy dla narzeczonego letnich ciuchów na podróż poślubną, bo on to raczej z tych biurowo-koszulowych, żadnych sandałów czy krótkich spodenek nawet), chociaż z niecierpliwością czekam, żeby postawili coś nowszego w Poznaniu, bo straszne tłumy się zjeżdżają do Malty i jak człowiek chce tylko kupić chleb i mleko, wyskoczyć na siłownię lub szybki obiad, to jest problem z parkingiem czy choćby kolejkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.07.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Oj późno byliśmy bo najpierw po przyjeździe wpadliśmy do outletu w Luboniu, później Ikea i obiad w niej, a w Malcie to byliśmy jakoś chwilkę po 20. Fajnie, bo dość pusto się już robiło Lampę kasowaliśmy o 21.30 chyba, bo przez megafon ogłosili klientom, że zbliża się godzina zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.07.2011 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 A jaka lampa? Chwal się szybko, może ją widziałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts