jessy 05.07.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Przeglądałam dzisiaj Twój dziennik, i natknęłam sie na pierwszej stronie na twoja łazienke. Czy mogłabys mi napisac jakiej firmy masz kwadratowe wc? Z góry Ci bardzo dziekuje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.07.2011 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Kwadratowe wc to Roca Element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.07.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 co tam Ilonko u ciebie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilla_1980 05.07.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 kamilla_1980, a z tym urządzaniem przesadzasz, zdecydowanie jesteś bliżej finiszu niż startu. teraz to chyba będzie dłuższa przerwa, bo też kasy brak Oglądaliśmy za to dzisiaj bardzo ładne działki (poza granicami Poznania, dzięki czemu w bardzo przystępnej cenie, na ślicznym, nowiutkim osiedlu, na którym jest przedszkole, szkoła, przyłącza, droga, lasy i zagajniki wokół). Poobserwujemy, pożyjemy, zobaczymy Jak ktoś czegoś pragnie, to dąży do tego by się spełniło, przewążnie się udaje, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.07.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Byłam w Ikei i zobaczyłam fotel Tirup w kolorze białym (bardzo zbliżonym do naszego narożnika, ale to jeszcze muszę dokładniej porównać). Co robić? Czekać na Barcelonę (min. 7 tygodni) czy kupować? Dla przypomnienia:http://www.furnituretrader.com/member_images/14187.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.07.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Ilonka ja nie pomogę bo barcelona piękna a tirup sentymentalnie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.07.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Ja bym poczekała na barcelone, a najlepiej znalazła sklepy, w którym ję sprzedają i obdzwoniła czy jest na stanie w kolorze białym, wsiadła w auto i porównała Ufff Wrazie czego fotel w Ikei poczeka chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.07.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Ilonka u mnie w katowicach jest biała barcelona, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.07.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 rere zdradziłaś "mój" i "twój" fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.07.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 reni no cóż rozsądek wzioł górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.07.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg543/scaled.php?server=543&filename=pict0040tir.jpg&res=medium i dla przypomnienia: http://desmond.imageshack.us/Himg715/scaled.php?server=715&filename=pict0040bar.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.07.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 A ja w tej sytuacji chyba jestem za fotelem. Ta Barcelona cały czas mi nie leży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.07.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 TUTAJ znalazlam coś podobnego do Tirupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.07.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ilonko a ten Tirup wygodny? Bo wygląda świetnie Sama nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji :| Lampę pokaże jak wrócę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.07.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 A ten fotel LOX gdyby był biały? - fajnie nawiązuje kształtem do kanapy... z tej strony co podała anna-maria3. Chociaż, chyba ten Tirup i ten podobny do niego super wygladają http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.07.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Przejrzę stronę dokładnie, natomiast fotel wskazany przez annę-marię3 odpada z prostego powodu - to skóra ekologiczna, a ja skóry ekologicznej nie toleruję z wielu powodów: 1. Pierwsza kanapa, którą w swoim życiu kupiłam, była z niej wykonana i po niecałym roku cała się popruła wzdłuż i wszerz - tym samym skończyłam oszczędzać, kupując meble z ekoskóry, bo gdybym nie oszczędzała, wydałabym raz, a tak dwa razy (poprutą kanapę musiałam oczywiście szybko zastąpić czymś w miarę trwałym). 2. Przeraża mnie fakt, że sprzedawcy bardzo niechętnie ujawniają, czy jest to ekoskóra czy skóra - wymieniają natomiast różne nazwy, począwszy od skaju, skóry napoleońskiej i inne, za każdym razem twierdząc, że to obicie jest najlepsze, bo ma największą domieszkę skóry w skórze, itp. 3. Skoro w ekoskórze i tak jest skóra, tylko w mniejszych ilościach, to pytanie - dlaczego jest eko? Zwierzęta przecież giną. Do jej produkcji potrzeba niesamowitej ilości chemii, wytwarza się bardzo dużo zanieczyszczeń, nie mówiąc już o tym, że taka ekoskóra rozkłada się w atmosferze podobnie jak torba foliowa - kilka tysięcy lat (zresztą podobnie jest ze sztucznymi futrami i dziwię się, że ekolodzy piętnują tylko te prawdziwe, ale co zrobić, skoro naczelnym ekologiem zostaje Joanna Krupa, laska, którą z dziedziny ekologii interesuje tylko to, co można pogłaskać). Jeżeli chodzi o mnie, to dzięki powyższym "wizualkom" jestem zdecydowanie za fotelem inspirowanym Barceloną ze względu na: bardziej zbliżony kształt, pasujące nogi fotela, pikowania, osobisty sentyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.07.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ja też jestem za Barceloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.07.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Faktycznie nogi to są prawie takie same jak nie identyczne nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.07.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ilonka, ja nie proponowałam ekoskóry, tylko kształt fotela Nawet nie czytałam, z jakiego on jest materiału... Ale skoro chcesz Barcelonę, to i tak nie ma to znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.07.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Wiem, wiem Aniu - to była tylko taka mała dygresja na temat ekoskóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts