reni1980 06.07.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ilonka chyba po drodze ci z barceloną, więc co tam 7 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.07.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ilonko może kopsniesz się do Wrocławia żeby sprawdzić ten fotel. Na allegro jest jeden sprzedawca białej Barcelony właśnie z Wrocka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.07.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Ilonko, czy dobrze kojarzę, że masz umywalkę z Roca? a może to był kibelek... Wiem, że gdzieś w Twoim wątku czytałam i chyba nikt nie polecał ... Jeśli możesz się wypowiedzieć w tej kwestii byłabym bardzo wdzięczna - bo noszę się z zamiarem zakupu właśnie umywalki z Roca i obawiam się zacieków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Zarówno umywalki jak i kibelki są z firmy Roca. Zacieki pojawiają się w kibelkach, z umywalkami nie mam żadnego problemu, z czystym sercem mogę polecić, tylko nie wybieraj kwadratowych (woda nie dociera do kątów, przez co jest ciągle brudna, jak umywalka to tylko miska lub owalna, po której ściankach woda sobie swobodnie spływa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 tylko nie wybieraj kwadratowych (woda nie dociera do kątów, przez co jest ciągle brudna potwierdzam , mam kwadraty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.07.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 nie straszcie, bo mi się te kwadratowe cholernie podobają... Najwyżej ze ścierą będę latać i myć je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 no poprostu w tych rogach jest brudno wtedy gdy, mój syn myje rece całe brudne z ziemi i piachu, jak sie spłuka to w tych rogach zostaje ciemny nalot i muszisz dokladnie paluszkiem przetrzeć i już, dla ciebie nie będzie tragedii , nie martw się bo i tak myjesz pewno umywalki kilka razy dziennie i to dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 U mnie woda w tych kątach stoi, zamiast płynąć, przez co kiedy już wyschnie mam wodne zacieki - rozumiecie, jakbyś ktoś nachlapał i nie starł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 hmm to u mnie nie stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2011 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Wniosek jest taki, że trzeba szukać takiego kwadrata, który ma na dnie spadek w kierunku odpływu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.07.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Ja mam lepszy pomysł... będę chodzić z buteleczką wody i polewać. Jak spłynie to kupię umywalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.07.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 hehe, dziękuję bardzo dziewczyny! To też mam pecha, bo akurat myślałam o umywalce kancistej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 08.07.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 U mnie (mam dwie kwadratowe - 1. koło, 2. no name z LM) woda nie stoi w kątach żadnej z nich czyli wybór dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.07.2011 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Ja mam w wc kwadratową z LM no name i woda w niej nie stoi ale faktycznie brudzi się ta umywalka duzo bardziej niż owalna w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.07.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 dziewczyny a ten wucet Roca Hall jest w porządku ? bo jak na ceneo przeczytałam opinie (faceta ) że mu sie genitalia ocierają o przednią część jak siedzi...to nie wiedziałam śmiać sie czy płakać..u mnie mam weto na ogrągłe ale tez mi sie nie podobają wiec spoko....ale jak na te też bedzie narzekał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.07.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Aż musiałam zajrzeć, jak wygląda Roca Hall , bo trudno mi to sobie było wyobrazić Fajny kształt, ale opinia tego faceta zastanawiająca Może hojnie obdarzony przez naturę, bo pierwszy raz słyszę o takim problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.07.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Ale się ubawiłam z mężem z tego stwierdzenia faceta . Mam nadzieję, że to jeden taki przypadek, bo mi mąż kwadraciaka nie pozwoli kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.07.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 liczyłam że może ktoras z Was ma tą Hall i powie co i jak ja juz ja zamowilam....nie powiem mojemu o tej opinii i poczekam na jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 08.07.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Tylko podziel się jego opinią na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.07.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Lool Ja mam na dole Roca Hall i to chyba najwygodniejszy kibelek na świecie Przyszły ślubny również nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts