reni1980 18.07.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 hejka Ilonka ostatnio byłam w ikei i widziałam na sprzedaży okazyjnej mój fotel w twoim kolorze za 699, był nowy, jak bym miała telefon do ciebie to bym ci kupiła, a tak co u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.07.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Kurcze Reni, za taką cenę bym nie pogardziła Faktycznie szkoda Zajrzę jutro, może w poznańskiej Ikei też taka okazja? U nas przygotowania do ślubu pełną parą, bo to już w ten piątek Właśnie ćwiczyliśmy pierwszy taniec Stres powoli mnie dopada i zjada, nawet śniło mi się, że sukienka ślubna została zniszczona Warczę na narzeczonego od tygodnia, ale on jest wyrozumiały albo mało sobie z mojego marudzenia robi, co akurat nie wiem czy wróży dobrze, czy źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.07.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 widziałyście jak wyglądała Ania Rubik ? ja sie zawiodłam...nie podobała mi sie sukienka a ni fryzurahttp://www.plejada.pl/17,50264,news,1,1,slub-anji-rubik,artykul.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.07.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Widziałam i muszę przyznać, że też się zawiodłam - myślałam, że wystąpi w jakieś spektakularnej kreacji, natomiast fryzurę ostatecznie będę miała podobną (rozpuszczone, lekko wywinięte końcówki, kilka pukli spiętych na górze, welon przypięty od dołu - pod węzłem - grzywka ścięta po skosie), ale jej wygląda na jakąś niedopracowaną? Jakby sama układała włosy? No i te buty z paseczkiem do mini (nie wspominając o tym, że dla mnie jakiś czas temu przekroczyła granicę akceptowalnej szczupłości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 wow już w ten weekend, w takim razie oby pogoda była a słyszałam dziś ze ma być ciepło, no i w poniedzialek muszą być wasze zdjęcia, choć tak na 1 dzień jak ja dałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.07.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Reni, coś pokażę, bo brałyście czynny udział w planowaniu (dziękuję za wszystkie rady!), więc jak najbardziej się należy Nie wiem tylko czy w poniedziałek, ale namówię rodzinę, żeby przyszykowała własne aparaty, bo pewnie fotograf da nam zdjęcia dużo później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.07.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Zgadzam się z Tobą Ilonko...już dawno temu tę granicę przekroczyła, dla mnie ona wygląda jak anorektyczka! Sorki, ktoś się ze mną może nie zgadzać, ale ja tak uważam. A pogoa ma być piękna w ten weekend:) Trzymam kciuki ...i nie stresuj się tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.07.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Ilonko to już lada dzień stresu współczuję ale na pewno wszystko się uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 faktycznie wygladała nie ciekawie a wręcz obrzydliwie jak patrzę na jej biust i te długie chude ręce, sukienka taka sobie a fryzura jakby wczorajsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.07.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Ilonka, to rzeczywiście JUŻ A jak panieńskie i kawalerskie? Pamiętam, że wątpliwości pewne miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.07.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Ilonko, zniszczona suknia to chyba dobry sen, bo ponoć sny to odwrotność jawy . Życzę Ci aby pogoda dopisała i humory. Jak juz staniesz na ślubnym kobiercu stres powinien zniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.07.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Zgadzam się z Reni. Wyglądała bardzo nieciekawie. A Ty się Ilonko nie stresuj, bo na pewno wszystko pójdzie dobrze (bo niby co miałoby nie pójść?!) Też miałam przed ślubem same złe sny: a to, że zapomniałam o makijażu, a to, że przyszłam do kościoła półnaga! a to, że teściu zmarł i z wesela mi się pogrzeb zrobił. Oj, miałam straszne sny! ale na szczęście wszystko poszło dobrze Wam też pójdzie i już za tydzień będziecie sobie wszystko wspominać z uśmiechem na twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 a mnie przez długi czas się śniło, że w kościele jak juz stałam przed ołtarzem i podniosłam ręce to miałam nieogolone pachy, aż w nocy się budzilam aby sprawdzić czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 18.07.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 buhaahahaa Reni, pobiłaś moje sny z tymi pachami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.07.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Reni A mi tam się nic przed ślubem nie sniło. Całkowity luzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.07.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 A ja już nie pamiętam...bo to daaaawno było:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.07.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 A ja to już z tydzień przed zaczęłam Persen zażywać - i byłam wyluzowana i uhahana do samego końca;) Polecam:lol2: Na szczęście, jak mówi ulotka - "nie otumania":lol2: Dzięki czemu normalnie też mogłam podziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.07.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Ja tam się nie stresowałam. Dopiero na godzinę przed samym ślubem jak już byłam ubrana, ufryzowana i czekałam na wielkie wejście to mnie lekko nerwy zaczęły brać. Ale przeszło jak ręką odjął jak ustawiliśmy się pod kościołem Ilonko na pewno będzie super, wszystko tak jak sobie zaplanowaliście albo jeszcze lepiej, zobaczysz Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.07.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 ja to miałam niezłą nerwówkę bo to było tak dawno;) że jeszcze cywilny tego samego dnia braliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.07.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 U nas przygotowania do ślubu pełną parą, bo to już w ten piątek ) Oj córuś, córuś już Ty długo panienką nie będziesz:lol2: Na pewno wszystko się uda, trzymam kciuki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts