Venus_m 20.07.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Marjel widzę że te same filmy oglądamy Ilonka taka zalatana że nawet tu nie wchodzi...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.07.2011 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Wchodzę, wchodzę, podczytuję Was po kryjomu , ale czasu na odpisanie już nie mogłam znaleźć, bo ciągle coś... Kiedy to szaleństwo się skończy? Reni, Twój koszmar mi nie grozi, bo zapobiegawczo poszłam dzisiaj na wosk Za to z rady MagdyZZZ chętnie skorzystam - posłuchałam głosu rozsądku w sprawie fryzury, posłucham i w sprawie stresu. Persen, twierdzisz? Koniecznie muszę coś łyknąć, tyle jeszcze spraw przed nami (wiadomo, że manicure, winietki przy zastawie stołowej czy spowiedź załatwia się na ostatnią chwilę), a ja niezwyczajna, bo jak to Koziorożec - zawsze wszystko musiałam mieć dopięte kilka dni przed, zero spontanu, żadnej przypadkowości, a teraz się tak po prostu nie da A najbardziej się boję, że narzeczony zapomni o odebraniu kwiatów albo krawata nie weźmie lub nie daj Boże obrączek I kto go przypilnuje, żeby na pewno ubrał właściwe, długie, czarne skarpetki bez wzorków??? Już mu spakowałam razem z koszulą, ale mężczyzna to... Mężczyzna Jak świat długi i szeroki, nie ma chyba takiego, który zastanawia się nad kolorem skarpet dłużej niż 3 sekundy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.07.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 I kto go przypilnuje, żeby na pewno ubrał właściwe, długie, czarne skarpetki bez wzorków??? Ilonka, to ma być Wasz dzień. Odłóż na bok zodiakowy pedantyzm i chęć kontroli i przeżywaj emocje zwiazane z uroczystością, a skarpetki, jeśli przypadkiem w różowe serduszka będą, niech będą tylko pretekstem do uśmiechu. Nie pozwól, żeby pierdoły zepsuły Ci nerwy w tym dniu. Ja wiem, że odpowiednie skarpetki to wcale nie takie pierdoły, wszak też kozą jestem, ale uwierz mi, są ważniejsze rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.07.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ilonka, ponieważ jutro rano zdecydowanie na FM nie zajrzysz, a dzisiaj jest jeszcze na to szansa piszę, co następuje Życzę Wam pięknej uroczystości, ze łzą w oku, z uśmiechem na twarzy, z emocjami w sercu. Takiej, której nie zapomnicie do końca życia. Moja ukochana babcia powiedziała mi kiedyś, że małżeństwo to długa podróż, która swój początek ma w dniu ślubu. Podróż z zakrętami, przystankami, czasem z górki, czasem pod górkę, ale zawsze razem. Ilonko, szczęśliwej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.07.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ilonko..."..Niech Anioł Was chroni przed złem tego świata, a miłość da Wam siłę na walkę z przeciwnościami losu..." Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.07.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Dziękuję dziewczynki za piękne życzenia i przede wszystkim za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.07.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ilonko, życzę Tobie i Twojemu lubemy wspaniałych przeżyć w tym wielkim dniu. BAwcie, śmiejcie się i radujcie, bo jutro przypieczętujecie Waszą miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.07.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 no to ja życzę abyście zawsze szli przez życie razem, abyście mieli wspólne cele, szanowali się wzajemnie no i postarali o owoc tego związku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.07.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Hihihih, ja się nie stresowałam do momentu jak ślub miał być o 16:00 a o 16:05 jeszcze nie było Proboszcza . Nie mówiąc o tym, że do spowiedzi poszliśmy w dzień ślubu i albo kościoły były pozamykane albo mega kolejki i trzeba było prosić, żeby nas ktoś przepuścił, bo się dzisiaj pobieramy :lol2:. Lubemu za to musznik się zerwał z jednej strony jak mu teściu zakładał....na szczęście kwiatki odebrał moja krew. Ilonko, na pewno wszystko pójdzie super. Życzę Ci wielkiej radości i zero stresu w tym dniu. Tak, żebyś się mogła cieszyć tym szczęściem, bo to ważny dzień i długo się go pamięta, szczególnie te dobre i zabawne momenty :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Lina_ 21.07.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Dużo szczęścia krajance życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.07.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Ilonko.....dobrej pogody i jak najlepszego samopoczuciahttp://i.pinger.pl/pgr220/ad095cee002295c74dff8daa/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.07.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 jeju, to już jutro:jawdrop: Słowa Ani Babci piękne. Nie umiem nic równie pięknego powiedzieć, więc się pod nimi podpisuję Jedyne co mogę dodać, to - R.E.L.A.X. To na pewno będzie jeden z piękniejszych dni w Waszym życiu, i co do tego nie ma żadnych wątpliwości... więc nie ma się czym stresować Ściskam i trzymam kciuki, aby wszystko poszło jak z płatka, a Wy potrafili cieszyć się tą ważną chwilą PS A ty na FM siedzisz??? Nerwy ze stali - nie ma co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.07.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Ilonko ja też trzymam kciuki Za Was, aby wszystko pięknie się udało, za pogodę Dużo szczęścia na nowej drodze życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 22.07.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 I ja również dołączam się do życzeń! I niczym sie nie martw! Bawcie się dobrze - to Wasz dzień! I oczywiście wszyscy czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Ja również dołączam się do życzeń. Wszystkiego co najlepsze, nie zapomnijcie o szacunku do siebie a poza tym wierzę że wszystko uda się tak jak jest w twojej głowie (oczywiście nie w jakiś czarnych scenariuszach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.07.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Marjel widzę że te same filmy oglądamy ILONKA! Już Ci niosą suknię z welonem, już cyganie czekają z muzyką[/i]........ Ciekawe czy venus słucha też tej samej muzy Ilona życzę spełnienia wymarzonych chwil i aby sprzyjał Wam los przez całe Wasze wspólne zycie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.07.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Witam sie po dluuugiej przerwie na fm i ufff, cieszę się ze zdążyłam w samą porę...Życzę Wam wszystkiego, wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 22.07.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 W takim razie i ja już dziś składam najserdeczniejsze życzenia żyjcie razem, w miłości i szczęśliwie przez tyle lat ile żyć będziecie A na imprezie bawcie się dobrze! :D:D S T O L A T M Ł O D E J P A R Z E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.07.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.07.2011 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) Dziękuję za życzenia Wieczór był jak najbardziej udany, a wszystkie stresy przed nim zupełnie niepotrzebne Właściwie wczoraj już się nie stresowałam, a na kilka godzin przed ceremonią, kiedy wszystko było przygotowane, nie czułam niczego poza ogromną radością, która wzbierała, im mniej minut pozostawało do przysięgi Gwiazdą w czasie mszy była oczywiście Ania, która skradła mi te chwile, biegając wokół swojego taty, a mojego brata pełniącego funkcję świadka Mogę się założyć, że wszyscy patrzyli na nią, a nie na parę młodą Niestety, reprezentatywnych fotek z panem młodym nie mam, bo jedyne zdjęcia, które na razie dostałam, robił mój tata, a miał namieszane w ustawieniach aparatu - nie chwytał ludzi w ruchu (przez co fotki w czasie przysięgi, składania życzeń i tańców są rozmazane). Nie chcę natomiast pokazywać zdjęć pozowanych z całą rodziną, więc na razie musi Wam wystarczyć to - mój wyluzowany chrześniak z siostrą i ciocią : - i jeszcze sukienka w całości (przy okazji wydało się, że nie mogę żyć bez coca-coli): - Edytowane 26 Lipca 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts