Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilonko, jaka Ty filigranowa kobietka jesteś :) Pięknie wyglądałaś. Śliczna sukienka, włoski widzę naturalne, bez kręcenia loków ;) Cieszę się, że się na zdjęcia załapałam, bo juz myślałam, że w poniedziałek wrzucisz i nie zobaczę :( Szczęśliwego małżeńskiego życia dla Ciebie i męża :hug:

Ilonka to ślub byl wczoraj?

Kurcze pięknie wyglądałaś, kurcze jaką ty masz talię a pamietam jak mówiłaś, że masz nie proporcionalną figurę, Ty kłamczucho, czego ty się czepiasz, ale bardzo młodziutko wyglądasz, w szkole to pewno mylą Cię z uczniami, pozdrawiam i zyczę miłego weekendu Tobie i Mężowi!!!!!!!!!!!!!!!

Venus, fotek niewiele, zabrałam po prostu aparat tacie, bo nie mogłam się doczekać, ale niestety większość ze zdjęć okazała się mało czytelna, więc czekam na resztę rodziny no i fotografa, ale to dopiero w sierpniu, bo po podróży poślubnej robimy plener (chyba że pogoda pozwoli wcześniej, na co się nie zanosi).

Reni, kiedyś dyrektor wybiegł za mną z gabinetu - jak twierdził, zobaczył na monitoringu uczennicę kręcącą się po korytarzu w czasie lekcji i chciał ją zagonić do klasy. Okazało się, że to ja ;)

Co do proporcji, to talia się pojawiła, bo trochę pomógł gorset, a resztę zrobił obszerny dół. Na co dzień, nawet jeśli mam wcięcie, to bardzo go nie widać, bo cierpię na chroniczny brak bioder :( Całe szczęście mąż (ciągle się przyzwyczajam do tego słowa i jest dziwnie, jak je słyszę :yes:) nie narzeka :)

A dla mnie wygladasz jak ładniejsza siostra Alicji Bachledy-Curuś:-)

Ilonko, myslalam ze założe galerię i zacznę od etapu wizualek ( architekt projektował kuchnię i łazienki), ale jego wizje niekoniecznie odpowiadały moim, no i czesc jest poprawiona a reszta nieaktualna, więc pokaze już wkrótce fazę koncową ( przeprowadzkę zaplanowaliśmy na Euro 2012:-).Ok, już nie zasmiecam .:oops:

Mam nadzieję, że wczoraj wszystko poszło po Twojej myśli- jedno udało Ci się osiągnąć na pewno-wyglądałaś oszałamiająco!

Prezentów nie dostaliśmy, tylko pieniądze - chyba faktycznie wszystkich wystraszyła ta lista. Pierwsze, co kupujemy, to porządny aparat na podróż poślubną i czajnik. Na pewno też serwis obiadowy, bo mamy trzy talerze na krzyż, każdy z innej parafii ;)

Skoro takie miłe komentarze, to odważę się pokazać jeszcze jedną fotkę ;):

-

Edytowane przez Ilona Agata

Ilonko- nie mogłam zajrzeć wcześniej i złożyć życzeń, no więc: Wszystkiego co najpiękniejsze na tej nowej drodze życia,samych słonecznych dni i udanej podróży poślubnej,

Wyglądałaś ślicznie,widać,że sympatyczna z Ciebie dziewczyna,oczywiście czekam na więcej fotek.

My właśnie na 5 rocznicę ślubu teraz w czerwcu,dostaliśmy od teściów serwis obiadowy na 12 osób- Villa Italia Sense,mam taki też kawowy.

U nas mały postęp- góra pomalowana,i tapeta w sypialni położona:)jeszcze 2tyg i montaż kuchni,nie mogę się doczekać.