Ilona Agata 23.07.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 hazeleyes1982, gdzie Ty się podziewałaś? Myślałam ostatnio o Tobie, jak postępy? Obiecałaś galerię, a potem niespodziewanie zniknęłaś, mam nadzieję, że nic się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.07.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Ilonko, jaka Ty filigranowa kobietka jesteś Pięknie wyglądałaś. Śliczna sukienka, włoski widzę naturalne, bez kręcenia loków Cieszę się, że się na zdjęcia załapałam, bo juz myślałam, że w poniedziałek wrzucisz i nie zobaczę Szczęśliwego małżeńskiego życia dla Ciebie i męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.07.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Ilonka to ślub byl wczoraj? Kurcze pięknie wyglądałaś, kurcze jaką ty masz talię a pamietam jak mówiłaś, że masz nie proporcionalną figurę, Ty kłamczucho, czego ty się czepiasz, ale bardzo młodziutko wyglądasz, w szkole to pewno mylą Cię z uczniami, pozdrawiam i zyczę miłego weekendu Tobie i Mężowi!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Nooo Ilonka najlepszego raz jeszcze Suknia śliczna, mimo że z bezowatych bardzo delikatna, pięknie naturalnie wyglądałaś. Swoją drogą podziwiam że już dziś są fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.07.2011 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Venus, fotek niewiele, zabrałam po prostu aparat tacie, bo nie mogłam się doczekać, ale niestety większość ze zdjęć okazała się mało czytelna, więc czekam na resztę rodziny no i fotografa, ale to dopiero w sierpniu, bo po podróży poślubnej robimy plener (chyba że pogoda pozwoli wcześniej, na co się nie zanosi). Reni, kiedyś dyrektor wybiegł za mną z gabinetu - jak twierdził, zobaczył na monitoringu uczennicę kręcącą się po korytarzu w czasie lekcji i chciał ją zagonić do klasy. Okazało się, że to ja Co do proporcji, to talia się pojawiła, bo trochę pomógł gorset, a resztę zrobił obszerny dół. Na co dzień, nawet jeśli mam wcięcie, to bardzo go nie widać, bo cierpię na chroniczny brak bioder Całe szczęście mąż (ciągle się przyzwyczajam do tego słowa i jest dziwnie, jak je słyszę ) nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.07.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 no Ilonka a że tak bezczelnie spytam:rotfl: jak tam prezenty? dostaliście to co chcieliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.07.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Ilonko na tym pierwszym zdjęciu to wyglądasz jak księżniczka z bajek Disneya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.07.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Ilonko , wygladałaś pięknie tego wieczoru. Śliczna z Ciebie kobietka i jak już reni zauważyła, młodziutka na twarzy. Ale to chyba atut, tak na przyszłość Ilonko na tym pierwszym zdjęciu to wyglądasz jak księżniczka z bajek Disneya Ja tam widzę w Ilonce całą Tinker Bell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.07.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) Ja tam widzę w Ilonce całą Tinker Bell okazuje się, że ja też dopiero syn przed chwilą mnie uświadomił, że też mi o Dzwoneczka chodziło - bo pytałam go o film z wróżkami... Edytowane 23 Lipca 2011 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 23.07.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 A dla mnie wygladasz jak ładniejsza siostra Alicji Bachledy-Curuś Ilonko, myslalam ze założe galerię i zacznę od etapu wizualek ( architekt projektował kuchnię i łazienki), ale jego wizje niekoniecznie odpowiadały moim, no i czesc jest poprawiona a reszta nieaktualna, więc pokaze już wkrótce fazę koncową ( przeprowadzkę zaplanowaliśmy na Euro 2012:-).Ok, już nie zasmiecam . Mam nadzieję, że wczoraj wszystko poszło po Twojej myśli- jedno udało Ci się osiągnąć na pewno-wyglądałaś oszałamiająco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 23.07.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Ilonko, ale laleczka z Ciebie:) Skoro mówisz, ze cierpisz na brak bioder, to sukienkę wybrałaś idealną! Wyglądasz w niej prześlicznie! Jeszcze raz wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.07.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 dziewczyno ale masz figurę !! ślicznie wyglądałas !! zadowolona, uśmiechnięta, wyluzowana.....super no i pochwal sie prezentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.07.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 no ja też o prezenty ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.07.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 (edytowane) Prezentów nie dostaliśmy, tylko pieniądze - chyba faktycznie wszystkich wystraszyła ta lista. Pierwsze, co kupujemy, to porządny aparat na podróż poślubną i czajnik. Na pewno też serwis obiadowy, bo mamy trzy talerze na krzyż, każdy z innej parafii Skoro takie miłe komentarze, to odważę się pokazać jeszcze jedną fotkę : - Edytowane 26 Lipca 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 24.07.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ilonko dużo szczęscia Wam życzę i wspólnego przejscia przez życie Wyglądałaś olśniewająco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 24.07.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ilonko- nie mogłam zajrzeć wcześniej i złożyć życzeń, no więc: Wszystkiego co najpiękniejsze na tej nowej drodze życia,samych słonecznych dni i udanej podróży poślubnej,Wyglądałaś ślicznie,widać,że sympatyczna z Ciebie dziewczyna,oczywiście czekam na więcej fotek.My właśnie na 5 rocznicę ślubu teraz w czerwcu,dostaliśmy od teściów serwis obiadowy na 12 osób- Villa Italia Sense,mam taki też kawowy.U nas mały postęp- góra pomalowana,i tapeta w sypialni położona:)jeszcze 2tyg i montaż kuchni,nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 24.07.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Piękna sukienka! Ślicznie wyglądałaś, tak naturalnie i radośnie Jeszcze raz gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ilonko no właśnie Wyglądasz jak śliczna wróżka, prześliczna z Ciebie dziewczyna / kobieta aż sama nie wiem tak młodo wyglądasz Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 24.07.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Pierwsze co pomyślałam jak zobaczyłam fotki to że przesympatyczna i bardzo ładna z Ciebie dziewczyna, potem rzuciła mi się w oko talia osa;) Bardzo dobrze że fryzura i suknia nie przytłoczyły Twojej delikatnej urody i zgrabnej figury.Cudnie Ilonko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.07.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ilonko gratuluje i życzę Wam szczęścia, pięknie wyglądałaś jak ksieżniczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts