MagdaZZZ 24.07.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ilonko na tym pierwszym zdjęciu to wyglądasz jak księżniczka z bajek Disneya Strzał w dziesiątke:D Dokładnie tak!!! Już nawet wiem, skąd taki awatarek;) - bo to też chyba Disneyowski? Albo coś bardzo podobnego. Pięknie wyglądałaś. Jeszcze raz gratuluję zamążpójscia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.07.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Ilonko wyglądałaś po prostu bajecznie I faktycznie podobieństwo do avatartka czy ABC zauważam i ja - śliczna, delikatna uroda, piękna suknia - świetny efekt Do tego bardzo skromna osóbka Jeszcze raz dużo szczęścia na nowej drodze PS. Dokąd ta podróż bo jakoś mi umknęło chyba albo mam sklerozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.07.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 pysiaczek, w środę lecimy do Turcji (Side) - już się nie mogę doczekać Dzisiaj jedziemy po aparat fotograficzny, pewnie w wolnej chwili zrobię w końcu porządne zdjęcia mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.07.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Byłam w Side - piękne miejsce i dużo w bliskiej okolicy do zwiedzania Już mi się przypomniało, że przecież nawet sama Ci atrakcje tureckie podsyłałam Dobry aparat to świetna inwestycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 hejka Ilonka ja odnośnie drugiego zdjęcia, bo jeszcze nie komentowałam ,noo na nim widać ,że troszkę bardziej jesteś poważna, poza tym superowa z ciebie kobitka, delikatna, szałowa, nietuzinkowa uroda, noo a mąż też niczego sobie, w kazdym razie jak cię zobaczyłam to powiedziałam wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.07.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Prześlicznie wyglądałaś Ilonko. Fryzura, suknia i w ogóle ....Cudnie:) A to że urocza z ciebie dziewczyna to już wiesz:) Życzę wszystkiego najlepszego jeszcze raz:) by życie dało Wam wszystko, co może dać w darze: szczęście, pogodę w miłości i uśmiech wiecznej radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.07.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Ok, żeby całkowicie nie zboczyć z tematów wnętrzarskich, wklejam kilka nowych fotek. Fotografowanie to trudna sztuka, której uczę się od wczoraj, więc proszę wszelkie połajanki zachować dla siebie Wiem, że do ideału jeszcze trochę mi brakuje Dzisiaj w rolach głównych przede wszystkim detale (a to dlatego, że nie umiem jeszcze dobrze ustawiać ostrości tła , ale o tym cicho sza ). Przy okazji mogę się pochwalić dzbankiem kupionym w AlmiDecor za naprawdę niewielkie pieniądze - cieszę się tym bardziej, że rozszedł się w ciągu kilku dni, a ja jakimś cudem zdążyłam http://desmond.imageshack.us/Himg837/scaled.php?server=837&filename=dsc0172k.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg195/scaled.php?server=195&filename=dsc0156uj.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg809/scaled.php?server=809&filename=dsc0157zu.jpg&res=medium Przy okazji widać wyraźnie, że czegoś brakuje między częścią salonową a jadalniano-kuchenną, a konkretnie brakuje Barcelony : http://desmond.imageshack.us/Himg225/scaled.php?server=225&filename=dsc0147ja.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg827/scaled.php?server=827&filename=dsc0151gz.jpg&res=medium Wyciskarka raz jeszcze (ma się dobrze, a wyciska jeszcze lepiej - mąż nie wyobraża sobie bez niej życia, więc polecam - pomysł Magdy, żeby zrobić taki prezent drugiej połówce jest świetny, u mnie faktycznie jest to ulubiony gadżet męża, na który ja przy okazji lubię sobie popatrzeć ): http://desmond.imageshack.us/Himg812/scaled.php?server=812&filename=dsc0171zy.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg193/scaled.php?server=193&filename=dsc0169ms.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg836/scaled.php?server=836&filename=dsc0168jo.jpg&res=medium (i widok za oknem - bo w mieście też nie brakuje zieleni ): http://desmond.imageshack.us/Himg585/scaled.php?server=585&filename=dsc0175m.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.07.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 wow prawdziwa sesja, zakładam że nowym aparatem, Ilonka brakuje mi czegoś na oknie w salonie, nie myślałaś o takich zasłonach jak w jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.07.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Cały czas myślę o tym oknie, mąż nie chce żadnych firan, ale wierzę, że jakby pojawił się dobry pomysł, to by zmiękł. Nie jestem przekonana, czy zasłony dobrze by wyglądały przy małym oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.07.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 a te rolety co ja mam w jadalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.07.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Sesyjka fajna, dzbanek superowy, ale ta wyciskarka... robi swoje Ilonko, a jaki aparat kupiliście? Ja się za jakąś amatorską lustrzanką rozglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.07.2011 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Wybraliśmy Nikona, bo z dwóch wiodących marek (Canon/Nikon) lepiej się układa w dłoni, jest mniejszy i bardziej poręczny, co dla mężczyzny nie jest może ważne, ale ja z utrzymaniem Canona miałam już mały problem. Model to D5100 z obiektywem AF18-105 (6-krotne zbliżenie) - długo zastanawialiśmy się nad tym obiektywem, ale zdecydowaliśmy, że lepiej kupić lepszy niż potem żonglować dwoma - i w rezultacie wydać podwójnie (mój brat swego czasu kupił standardowy obiektyw z 3-krotnym zbliżeniem, a po kilku miesiącach musiał dokupić z większym, chociaż zdjęcia robi amatorsko - rodzinie na wczasach). Mąż jest informatykiem i ma hopla na punkcie technicznych nowinek, ale jeśli chcecie dobry aparat do amatorskiego użytku, to równie dobrze może wystarczyć Nikon D3100. Podobno dobre aparaty produkuje również Pentax, w niższej cenie, bo nie stawiają na reklamę i marketing. Reni, pędzę do Twojej galerii obejrzeć rolety, bo zupełnie ich nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.07.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Wczoraj cykałam fotki takim d5100 z takim właśnie obiektywem - fajna sprawa. My niestety mamy starszą i uboższą wersję Nikona ale i tak ją sobie chwalę Bardzo fajny dzbanek Ilonko A okno faktycznie możnaby jakoś przybrać bo sąsiedzi chyba dość blisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.07.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 A widzisz Ilonko, ja biorę pod uwagę Nikona albo Canona. Mam w rodzinie zapalonego amatora fotek z aparatem nie koniecznie amatorskim Polecił mi właśnie te marki. On ma Nikona starą wersję i jest nim zachwycony. Co do samego modelu aparatu powiedział na co zwracać uwagę przy kupnie. I najważniejsze jak już sobie wybiorę model i z Canona i z Nikona, mam iść do sklepu i potrzymać w ręce. Jak to określił, zobaczysz z którym aparatem poczujesz chemię Kiedyś kupię, pewnie nie teraz. Dobijają mnie zdjęcia robione idiot camerą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.07.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 rere osoba z Twojej rodziny dobrze radziła - ja poczułam chemię do Nikona pysiaczek, na zdjęciu faktycznie wygląda, jakbyśmy mieli okno w okno W rzeczywistości odległość jest normalna, jak to w domkach Pas zieleni po naszej stronie i pas zieleni po stronie sąsiadki, razem około 20 metrów Poza tym nasze okno wychodzi na taras sąsiadki, a jej na nasze drzwi wejściowe, nie są vis a vis (co widać na zdjęciu z wyciskarką). Mamy zewnętrzne rolety, które po zmierzchu zawsze spuszczamy na dół (tak samo sąsiadka), więc nikt do nas nie zagląda całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.07.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Ilonka co byś za dużo szukać nie musiała http://img837.imageshack.us/img837/7637/p1040344y.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.07.2011 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Dzięki Reni Faktycznie nie miałam czasu zajrzeć, bo wylatujemy w nocy, więc biegam i się pakuję Obawiam się, że nie będą pasować niestety, bo mamy już rolety zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.07.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 a to życzę ci udanej podróży poślubnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.07.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ajjj to już poleciałaś Udanej podróży poślubnej - czekamy na śliczne fotki jak wrócicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.08.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 udanego miodowego wypoczynku:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts