Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Dziewczynki :)

Wróciliśmy w nocy, opaleni, wypoczęci, uśmiechnięci :)

Tęskniłam za Forum straszliwie, od godziny czytam, czytam i chyba całą noc posiedzę, tyle się u Was dzieje :) Zabrałam co prawda komputer ze sobą, ale drugiego dnia odmówił posłuszeństwa :( Po prostu zepsuł się, mam nadzieję, że nie na amen :( Ponieważ męża komputer również nie działa (jakieś fatum, mamy i brata laptopy też się rozłożyły - wszystkie cztery w drugiej połowie lipca, mąż wyklucza wirusa, a ja nie wiem, co o tym myśleć), podkradłam mu firmowy, musicie wybaczyć, jeśli przez kilka dni nie będę tutaj zbyt częstym gościem :(

hej,

jak tam Barcelona? postanowione :) ?

mi się ten fooootel baaaardzo podoba. kanapa zresztą też.

ale... niestety miałam okazję ostanio na niej usiąść po raz pierwszy w życiu... ehhh niestety stwierdziłam ze to cudo wygodne toto nie jest :( na pewno kiedyś zrobię kolejne podejście bo nadal mi sie bardzo podoba!

Anetko dziękuję :)

Podróż udana, a jakże :) Wypoczęliśmy wspaniale :) Zdjęcia zostawię dla siebie, bo większość w bikini, same rozumiecie ;)

nicol21, Barcelonę na próbę kupimy, dogadaliśmy się ze sprzedawcą co do zwrotu, jakby jednak nie pasowała, dzisiaj jadę zobaczyć, czy już jest :) Jak dla nas okazała się całkiem wygodna, być może mamy jakoś inaczej wyprofilowany kręgosłup, bo faktycznie słyszałam zdanie innych, że nie da się na tym siedzieć? Być może to kwestia wykonania, fotel inspirowany Barceloną jest dostępny w AlmiDecor - super wygodny, kto nie wierzy, może sprawdzić :)

Fotela nadal nie ma, ale korzystając z dzisiejszego święta wybraliśmy się na małe, zakupowe szaleństwo do Berlina - w praniu okazało się, że wcale takie małe nie było, chociaż zakupiliśmy tylko to, czego ABSOLUTNIE potrzebujemy (choć prawdę mówiąc myślałam, że poczekamy na trochę lepsze - w sensie finansowym - czasy, bo w najbliższym tygodniu czekają nas wydatki meblowe), ale po prostu nie można było przejść obojętnie obok niektórych promocji ;)

W ten sposób staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami porcelanowego serwisu obiadowego, kawowego, herbacianego i Bóg jeden wie, czego jeszcze. W sklepie widzieliśmy, że zestaw składa się z 99 elementów, ale nigdy bym nie przewidziała (zwłaszcza, że jego cena nie była wygórowana), że znajdę w kartonie stojaczki na jajka, solniczkę, pieprzniczkę, wazonik i świecznik :eek:

Kupiliśmy również czajnik (doprawdy nie wiem, jakim cudem radziliśmy sobie bez niego przez ostatnie 8 miesięcy :eek:) - inny, niż planowaliśmy, chociaż w sumie bardzo podobny, tylko ze stali szczotkowanej i z chowanym kablem - można go zwinąć pod czajnikiem, dzięki czemu wystaje tylko absolutne minimum, co ostatecznie przekonało mnie do zakupu - Koziorożce powinny zrozumieć ;)