reni1980 05.08.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 upssss, to chyba aż dwa tygodnie na wczasach, no to czekamy i czekamy!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.08.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Przynajmniej pogoda gwarantowana, bo u nas zeszły tydzień to jakaś katastrofa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.08.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Pogodę na pewno mają świetną Fajnie im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.08.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam Dziewczynki Wróciliśmy w nocy, opaleni, wypoczęci, uśmiechnięci Tęskniłam za Forum straszliwie, od godziny czytam, czytam i chyba całą noc posiedzę, tyle się u Was dzieje Zabrałam co prawda komputer ze sobą, ale drugiego dnia odmówił posłuszeństwa Po prostu zepsuł się, mam nadzieję, że nie na amen Ponieważ męża komputer również nie działa (jakieś fatum, mamy i brata laptopy też się rozłożyły - wszystkie cztery w drugiej połowie lipca, mąż wyklucza wirusa, a ja nie wiem, co o tym myśleć), podkradłam mu firmowy, musicie wybaczyć, jeśli przez kilka dni nie będę tutaj zbyt częstym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.08.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 no w końcu jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.08.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 no nareszcie Napisałabym podrzuć te laptopy do Wawy to mój mąż naprawi...ale Twój chyba też informatyk? Chcemy zdjęcia, chcemy zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.08.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 :bye:hej Ilonka, jak podróż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.08.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Hej Ilonko. Fajnie, że wszystko ok i ze wrociliscie cali i zdrowi:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.08.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Ilonko gapa ze mnie:sick: wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze na Nowej Drodze Zycia, oby Wasze marzenia sie spelnialy:hug:Mam nadzieje, ze podroz sie udala:cool:. szkoda, ze nie zalapalam sie na zdjecia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.08.2011 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Witam się i ja po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.08.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Ilonko witaj Mamy nadzieję, że będziesz miała dla nas jakieś fotki z podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 no muszą być bo ja juz 2 tyg czekam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 12.08.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Serdecznie Cię witam i o zdjęcia pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.08.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Hej Ilonko, fajnie, że wróciłaś do nas. Też czekam na foto relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 12.08.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 hej, jak tam Barcelona? postanowione ? mi się ten fooootel baaaardzo podoba. kanapa zresztą też. ale... niestety miałam okazję ostanio na niej usiąść po raz pierwszy w życiu... ehhh niestety stwierdziłam ze to cudo wygodne toto nie jest na pewno kiedyś zrobię kolejne podejście bo nadal mi sie bardzo podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.08.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Anetko dziękuję Podróż udana, a jakże Wypoczęliśmy wspaniale Zdjęcia zostawię dla siebie, bo większość w bikini, same rozumiecie nicol21, Barcelonę na próbę kupimy, dogadaliśmy się ze sprzedawcą co do zwrotu, jakby jednak nie pasowała, dzisiaj jadę zobaczyć, czy już jest Jak dla nas okazała się całkiem wygodna, być może mamy jakoś inaczej wyprofilowany kręgosłup, bo faktycznie słyszałam zdanie innych, że nie da się na tym siedzieć? Być może to kwestia wykonania, fotel inspirowany Barceloną jest dostępny w AlmiDecor - super wygodny, kto nie wierzy, może sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 13.08.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 i ode mnie spóźnione gratulacje, troszkę mnie nie było i pomalutku nadrabiam zaległości, super że wyjazd Wam się udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.08.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Ilonko to może chociaż jakieś widoczki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 13.08.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 AlmiDecor próbowałam i właśnie nie wygodny zbytnio był. hmmm a może wcześniej też siedziałam na inspirowanym a nie na Barcelonie... ehhh ... ale wygląda super! i świetnie że jeśli cos to możecie go oddać :0 powodzenia i liczę na parę foci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.08.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Fotela nadal nie ma, ale korzystając z dzisiejszego święta wybraliśmy się na małe, zakupowe szaleństwo do Berlina - w praniu okazało się, że wcale takie małe nie było, chociaż zakupiliśmy tylko to, czego ABSOLUTNIE potrzebujemy (choć prawdę mówiąc myślałam, że poczekamy na trochę lepsze - w sensie finansowym - czasy, bo w najbliższym tygodniu czekają nas wydatki meblowe), ale po prostu nie można było przejść obojętnie obok niektórych promocji W ten sposób staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami porcelanowego serwisu obiadowego, kawowego, herbacianego i Bóg jeden wie, czego jeszcze. W sklepie widzieliśmy, że zestaw składa się z 99 elementów, ale nigdy bym nie przewidziała (zwłaszcza, że jego cena nie była wygórowana), że znajdę w kartonie stojaczki na jajka, solniczkę, pieprzniczkę, wazonik i świecznik Kupiliśmy również czajnik (doprawdy nie wiem, jakim cudem radziliśmy sobie bez niego przez ostatnie 8 miesięcy ) - inny, niż planowaliśmy, chociaż w sumie bardzo podobny, tylko ze stali szczotkowanej i z chowanym kablem - można go zwinąć pod czajnikiem, dzięki czemu wystaje tylko absolutne minimum, co ostatecznie przekonało mnie do zakupu - Koziorożce powinny zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts