reni1980 15.08.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Ilonka no a gdzie foty, myślałam, że się już nauczyłaś, że jak coś kupujesz to od razu zdjęcie też są!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.08.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 siedziałam na inspirowanej Barcelonie i była baaardzo wygodna, nawet się zastanawiam nad nią...a właściwie nad dwoma zamiast jednej z sof...tylko obawiam sie ze płytki się porysują bo były lekko spręzynowe te nóżki aha te fotele w Agacie były, http://img14.imageshack.us/img14/2580/20110731140208434.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.08.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Ilonko, gratuluję udanych zakupów. Zestawik sfotografuj, fajnie byłoby zobaczyć te 99 elementów . A co do kabla w czajniku, używam takiego dwa lata i sobie chwalę. Rzadne kable mi się nie ciągną po blacie kuchennym. Bardzo praktyczne . Powiedziałam to ja, Koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.08.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Nie mogę pokazać fotek, bo kuchnia to jedno wielkie pobojowisko - same kartony no i ciągle szukam miejsca dla misek Jutro, jak to ogarnę, postaram się coś cyknąć. Serwisy są bardzo klasyczne, białe, więc nie spodziewajcie się cudów queene, widziałam u Ciebie w wątku Nóżki koniecznie filcem trzeba podkleić, mam nadzieję, że tak zabezpieczone nie zrobią żadnej krzywdy podłodze? Na naszej ciemniej baaardzo widać wszystkie rysy, więc to dla mnie ważne rere79, wiedziałam, u kogo szukać zrozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.08.2011 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ilonka, to ja też do chóru wołających się przyłączam - dawaj zdjęcia Ekhm... Ja też mam czajnik z chowanym kabem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.08.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ilonka koniecznie dawaj fotki zakupowe I przy okazji napisz proszę gdzie robicie zakupy w Berlinie? Może się kiedyś wybierzemy, w końcu tak blisko mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.08.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) pysiaczek koniecznie Zazwyczaj odwiedzamy domy towarowe na Tauentzienstrase (na przedostatnich piętrach są działy gospodarstwa domowego, choć sama się śmieję, nazywając je tak, bo są tam między innymi stoiska Rosenthala, więc wygląda to trochę inaczej niż typowy sklep z garnkami w Polsce). Na koniec trzeba obejść KaDeWe. Jest tam oczywiście sporo rzeczy w cenach takich jak u nas, ale zawsze są też jakieś promocje, więc naprawdę okazyjnie można nabyć np. zestawy garnków czy patelni najwyższej jakości. Na zachętę dodam, że nasz serwis (kupiliśmy na 8 osób, bo więcej i tak nie zmieścimy przy naszym stole) kosztował wczoraj 129 euro Nie jest to oczywiście Villeroy&Boch, ale w Polsce żadnej porcelany w takiej cenie nie uświadczysz Mąż od dawna chorował na kwadratowe talerze: http://desmond.imageshack.us/Himg26/scaled.php?server=26&filename=dsc0009sw.jpg&res=medium Serwis herbaciano/kawowy (w końcu mogę wypić pierwsze espresso z naszej kawiarki ): http://desmond.imageshack.us/Himg845/scaled.php?server=845&filename=dsc0013wp.jpg&res=medium I miseczki/półmiski różnej maści oraz treści (pośrodku widać wazonik, chociaż mąż się uparł, że to butelka do podawania sake): http://desmond.imageshack.us/Himg814/scaled.php?server=814&filename=dsc0007ng.jpg&res=medium Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.08.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ilonko, piękna porcelana... Ja też muszę sobie kupić, ale narazie nic mi nie wpadło w oko. Tzn. wpadło, ale jak zwykle nie na moją kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.08.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Super ten komplet Ilonko! I za taką cenę Naprawdę świetny wybór Zapisałam sobie namiary i mam nadzieję, że kiedyś będzie mi je dane wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.08.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 piękny serwis, taki jak ja lubię, przepiękny ale ci zazdroszczę, jeszcze ta cena, ja po tylu latach po ślubie jeszcze nie dorobiłam się serwisu, cholerka bardzo elegancki, prosty no super, ale się zakręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.08.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 cholerka ale się zakręciłam Nie tylko Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.08.2011 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Naprawdę Wam się podoba? Myślałam, że reakcje będą inne: eee taki zwyczajny, z czego ona się cieszy? No i czajnik: http://desmond.imageshack.us/Himg687/scaled.php?server=687&filename=dsc0022wp.jpg&res=medium Żeby nie było, dobrany pod inne elementy w kuchni: http://desmond.imageshack.us/Himg12/scaled.php?server=12&filename=dsc0016pr.jpg&res=medium Zdradzę też, że planuję małe zmiany w salonie. Mąż popukał się w głowę, ale nie wyraził sprzeciwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.08.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ilonko, to Ty jeszcze nie wiesz, że w prostocie siła!!! Zdecydowanie bardziej podobają mnie się takie proste serwisy niż z ozdobnym paskiem, a już o kwiecistych nie wspominając.Czajnik fajniutki. A zmiany to jakie? Zdradzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.08.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Chodzi o poduchy - znudził mi się ich kolor Mam już pomysł na następny - równie soczysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.08.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 to będziesz malować nowy obraz? Soczysty.... limonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.08.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 powiem Ilonko czajnik słabo widzę no ale ta wyciskarka................................., kabelek też mam chowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.08.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 rere ja tez pomyślałam o limonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.08.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Strzał w dziesiątkę dziewczyny, bo to ma być właśnie limonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 16.08.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 nie, no nie no i znowu bede chorowac! dziewczyno jak ty to robisz ze masz taki porzadek??? nic na wierzchu? zupełnie nic? plisssss powiedz ze to tylko tak do zdjecia bo nie wyjde z kompleksów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.08.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Serwis piękny. Czajnik za mały na zdjęciu, żeby obiektywnie ocenić, ale na pierwszy rzut oka nie powiedziałabym, że to czajnik Może dlatego, ze rączki nie widać Limonka - będzie super. I już się kolejnego obrazu doczekać nie nie mogę, bo chyba popełnisz kolejny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts