Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niestety :( uparłam się trochę wbrew wszystkim i wszystkiemu, bo kiedy tylko je zobaczyłam i na nich usiadłam, wiedziałam, że inne nie wchodzą w grę. Po prostu już żadne mi się nie podobały! W dodatku idealnie pasują do kanapy (mimo że innej firmy, mają tą samą fakturę skóry, kolor, pikowania, metalowe nogi) - chodziliśmy wokół nich z pół roku, w końcu - zdopingowani zbliżającą się podwyżką vat i rosnącą ceną euro - zdecydowaliśmy się. Stanęło na tym, że zamiast 6 krzeseł bierzemy 4 - i dobrze się stało, bo 6 krzeseł nijak by się nam w salonie nie zmieściło - i rezygnujemy z zakupu nowego stolika do kawy :)

Jakbym o sobie czytala haha ja kolo mojego stolu z krzeslami chodzilam chyba z rok czasu - cena byla hmmm no powalajaca ale kompletnie nic mi sie juz nie podobalo. Zdecydowalam, kupujemy i byla to najlepsza decyzja jaka podjelam - komplet mam juz z 10 lat i podoba mi sie jak za pierwszym razem kiedy go zobaczylam.

reni1980, pisałam, że nie mam markowych mebli, a czy krzesła porządne, to się okaże w praniu ;). Czytałam gdzieś Twoją wypowiedź na temat kuchni i wydaje mi się, że robiliśmy ją u tego samego wykonawcy - stąd może wszelkie podobieństwa w tym temacie :).

hazeleyes1982, witam :). Stolik kopiuj do woli, ale mam prośbę o fotki, kiedy już będzie gotowy - my odłożyliśmy jego zakup w bliżej nieokreśloną przyszłość i jestem straaasznie ciekawa, jak będzie wyglądać u Ciebie :). Także czekam...

pasie, również się witam i mam takie małe pytanko - co to za śliczne dziecko na avatarze? Nurtuje mnie to od jakiegoś czasu...

hejka ponownie, u tego samego wykonawcy czyli mikro chorzów lub katowice czy wfm, noo w kazdym razie porządne meble to ty masz, krzesła boskie, a wracając do okapu, mam taki sam i czyszczę takim środkiem, i jest ideal . płyn do stali szlachetnej dr.beckmann, postępuj zgodnie z instrukcją, umycie tego okapu zajmuje mi 5 minut