pasie 16.02.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 to wykreślam tę firmę z mojej listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guciamberek 17.02.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Mam podobny okap. Najpierw myję go wodą z płynem do naczyń, potem miękka szmatką przecieram oliwą z oliwek. Brzmi śmiesznie, ale jest efekt (smugi znikają). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.02.2011 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Dziękuję guciamberek, oliwki nie próbowałam (jak wpadłaś na ten pomysł ?), ale w weekend sprawdzę, jak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.02.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ilona Agata bardzo fajne te Twoje białe krzesła Możesz napisać skąd? I co jest na siedzisku i oparciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.02.2011 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 pysiaczek, krzesła to produkt firmy Effezeta, na siedzisku i oparciu jest biała (w zależności od światła, czasami wydaje się ecru) pikowana skóra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.02.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Dzięki - właśnie przeglądam ale te ceny w euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.02.2011 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Niestety uparłam się trochę wbrew wszystkim i wszystkiemu, bo kiedy tylko je zobaczyłam i na nich usiadłam, wiedziałam, że inne nie wchodzą w grę. Po prostu już żadne mi się nie podobały! W dodatku idealnie pasują do kanapy (mimo że innej firmy, mają tą samą fakturę skóry, kolor, pikowania, metalowe nogi) - chodziliśmy wokół nich z pół roku, w końcu - zdopingowani zbliżającą się podwyżką vat i rosnącą ceną euro - zdecydowaliśmy się. Stanęło na tym, że zamiast 6 krzeseł bierzemy 4 - i dobrze się stało, bo 6 krzeseł nijak by się nam w salonie nie zmieściło - i rezygnujemy z zakupu nowego stolika do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.02.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Jakbym o sobie czytala haha ja kolo mojego stolu z krzeslami chodzilam chyba z rok czasu - cena byla hmmm no powalajaca ale kompletnie nic mi sie juz nie podobalo. Zdecydowalam, kupujemy i byla to najlepsza decyzja jaka podjelam - komplet mam juz z 10 lat i podoba mi sie jak za pierwszym razem kiedy go zobaczylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.02.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ilona Agata, wow te twoje krzesła są boskie ale cena upps, masakra, a ty napisałaś że nie masz w domu porządnych mebli, mojemu mężowi by się spodobały, jesteś bardzo , ale to bardzo skromna, jeszcze raz domek super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.02.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Piekne wnetrza...z gory przepraszam, ale chyba zgapie stolik kawowy:-) w ramach rekompensaty oczywiscie sie nim pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.02.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Wpadłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.02.2011 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 reni1980, pisałam, że nie mam markowych mebli, a czy krzesła porządne, to się okaże w praniu . Czytałam gdzieś Twoją wypowiedź na temat kuchni i wydaje mi się, że robiliśmy ją u tego samego wykonawcy - stąd może wszelkie podobieństwa w tym temacie . hazeleyes1982, witam . Stolik kopiuj do woli, ale mam prośbę o fotki, kiedy już będzie gotowy - my odłożyliśmy jego zakup w bliżej nieokreśloną przyszłość i jestem straaasznie ciekawa, jak będzie wyglądać u Ciebie . Także czekam... pasie, również się witam i mam takie małe pytanko - co to za śliczne dziecko na avatarze? Nurtuje mnie to od jakiegoś czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasmo 18.02.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Co do czyszczenia okapu, to próbowałam wszystkiego i nic. Szukałam na forach i znalazłam radę, żeby wypolerować odrobiną oleju. I to DZIAŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.02.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 hejka ponownie, u tego samego wykonawcy czyli mikro chorzów lub katowice czy wfm, noo w kazdym razie porządne meble to ty masz, krzesła boskie, a wracając do okapu, mam taki sam i czyszczę takim środkiem, i jest ideal . płyn do stali szlachetnej dr.beckmann, postępuj zgodnie z instrukcją, umycie tego okapu zajmuje mi 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.02.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 jaki ze mnie gapcioch przecież pisze że jesteś z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.02.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ilonko to moja Zu:) tylko fotka z 2009r ale jedna z moich ulubionych - ma na niej roczek z małym kawałeczkiem a teraz w maju już 3 latka na torcie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.02.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 reni1980, tak, u nas WFM . pasie, myślałam, że może zdjęcie pochodzi z zasobów internetu (wygląda b. profesjonalnie), no ale to widocznie zasługa zdolnej modelki . Boska fotka, a córeczkę macie naprawdę prześliczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.02.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 dzięki Ilonko:)a zdjęcie to rzeczywiście profesjonalistka robiła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.02.2011 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 I profesjonalistka na nim pozuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 I profesjonalistka na nim pozuje no baaaaa a tak poważnie to ciężka praca z takim rocznym maluchem bo już grzecznie nie posiedzi a słuchać się za bardzo jeszcze nie chce:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts