psosin 18.08.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 nie no wycieranie baterii to standard;-)) Ale Ilona podziwiam szczerze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.08.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 e tam spóźniłam się na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.08.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 classic, duża ilość szuflad/szaf to dla mnie mus Chociaż z doświadczenia wiem, że nie można też przedobrzyć w drugą stronę - jak jest za pusto, to również nie wygląda ładnie Przynajmniej znajomi uważają, że u nas wygląda, jakby nikt nie mieszkał - nie muszę chyba dodawać, że w ich ustach jest to zdecydowanie ocena negatywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.08.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) Zaczęłam też mały romans z limonką: http://desmond.imageshack.us/Himg534/scaled.php?server=534&filename=dsc0714b.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg829/scaled.php?server=829&filename=dsc0717p.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg823/scaled.php?server=823&filename=dsc0716r.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg17/scaled.php?server=17&filename=dsc0718r.jpg&res=medium Próba kolorów Rękawica w rzeczywistości jest trochę bardziej żarówiasta, ale w pokoju było ciemnawo, a mąż nie zgodził się pozować przy lampie, bo akurat oglądał mecz Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.08.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Nie było co oglądać... Przegrali (jeśli to ten sam mecz co mój małż oglądał). A rękawica fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.08.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Nie było co oglądać... Przegrali No dokładnie to samo mu ciągle powtarzałam przez ostatnie trzy godziny, ale tylko jeszcze bardziej się denerwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.08.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Z moim niestety podobnie. Też oglądał choć mówiłam, że nie ma sensu i że idziemy spać Mąż bardzo ładnie zapozował rękawicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 24.08.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 superowa rękawica, ja też planuję limonkowe dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 24.08.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 u mnie tez zagoscila limonka. a zaczelo sie od dozownika na plyn do naczyn...potem krzeslo...poduszki oprocz limonki jest jeszcze kwasna cytrynka a tak naprawde to jestem chyba ulazezniona od tych kolorow. w poprzednim mieszkaniu mialam sciany ziel/zolte i szare dodatki - a teraz mam odwrotnie wiec jak najbardziej popieram twoj wybor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.08.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Tej limonki jest coraz więcej w sklepach, wczoraj byłam w Duce, a potem we FLO i dostałam oczopląsu - w tej radości chciałam nawet kupować limonkowe foremki na małe ciasteczka, choć ja przecież w życiu niczego nie upiekłam i nie wydaje mi się, żeby to się miało w najbliższym czasie zmienić Całe szczęście mąż ze słodyczy toleruje tylko gorzką czekoladę i jest głęboko nieszczęśliwy, kiedy powtarzam nad ciastkiem w kawiarni: "Ale tego musisz spróbować, chociaż łyżeczkę" Poza foremkami podobały mi się limonkowe foremki do lodu i limonkowa trzepaczka, ale wszystko to już mam (podwójnie nawet) - polecam zakupy, jeśli dziewczyny ciągle macie niedosyt soczystych kolorów A ja ostatnio wypatrzyłam taboret - chciałabym kupić do wiatrołapu, żeby mieć na czym usiąść przy zakładaniu butów, a niestety nic innego się tam nie zmieści - przy okazji sprawdziłabym, czy taboret nie nada się do salonu jako stolik pomocniczy Problem jest taki, że kolor określany jako "zielony" jest bardzo (wydaje mi się, że za bardzo) intensywny: http://glamstore.com.pl/userdata/gfx/f696fc5c380f3ca757e19b30f84e8322.jpg Natomiast kolor zwany limonkowym jest zbyt przygaszony: http://glamstore.com.pl/userdata/gfx/5e6625dd4f3686dbcf2564114ae1ccbf.jpg Wiatrołap ma już szare, surowe, kamienne płytki na podłodze, szafa też będzie szara, co do koloru ścian i takich detali jak lustro jeszcze nie zdecydowaliśmy (może ktoś pomoże?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.08.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 hejka a mnie się ten taboret nie widzi, brzydki jest i nie pasuje do ciebie, u ciebie jest bardzo elegancko a on nijaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.08.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Dzięki za opinię Reni Też się bałam, że za bardzo plastikowy i u mnie będzie wyglądać jak z innej bajki, poza tym kolory nie do końca mi odpowiadają - jeden za rażący, drugi zbyt spokojny. No nic, szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.08.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Hmn..Ilonko sesja z rękawicą bardzo udana Natomiast ta limonka...eh no mi się w ogóle nie podoba. Zwłaszcza, że u was chyba ściany nie są neutralne białe tylko w lekkim pastelowym kolorze? No nie widzę tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 24.08.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 ale taborety są jak to delikatnie powiedzieć, nie takie jak być powinny wieje z nich tandetą, już sobie przypominałam stare bary z takimi oto właśnie białymi taboretami . mnie osobiście sie nic a nic nie podobają lepiej poszukaj czegoś elegantszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.08.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Korzystając z wolnej chwili namalowałam drugi obraz. Mam mieszane uczucia co do niego - wyszedł ładniej od pierwszego, ale to nadal nie to Aparat bardzo przekłamał kolory - te wszystkie sraczkowate odcienie to w rzeczywistości ciemna zieleń, żółcie natomiast - jasna Zresztą widać, że kolory nie są do końca adekwatne - wystarczy porównać ze sobą dwa zdjęcia : http://desmond.imageshack.us/Himg89/scaled.php?server=89&filename=obraz004ba.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg233/scaled.php?server=233&filename=obraz005fa.jpg&res=medium Aha, ubiegając - to nie są krzyże Będę się Wam od teraz kojarzyć ze zbrodnią pewnie (przecież to drugi taki mój wyskok na Muratorze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.08.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 mnie się bardzo podaba ale faktycznie widzę "las krzyży" he,he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.08.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 O tym samym pomyślałam Reni, jak zobaczyłam efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.08.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Hmmm... a ja tam widzę maszty i łodki Fajnie Ilonko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.08.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 A teraz mała, rodzinna anegdota: robiłam dzisiaj zupę dla całej rodziny (tata-złota rączka przyjechał zreperować to i owo) i mama kazała mi poodcinać tłuste części z mięsa Nie byłoby w tym może nic dziwnego, gdyby nie to, że zupa miała powstać na skrzydełkach z indyka Żyję 27 lat i po raz pierwszy usłyszałam, że indyk jest tłusty Ale przechodząc do clue sprawy: odcinacie tłuszcz z indyka czy jednak jestem normalna, a mama wymyśla? Może to głupie, ale cały dzień się nad tym zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.08.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Ja widzę tylko jedno zdjęcie obrazu, więc nie bardzo mogę porównać kolory Ale ja też widzę tam żaglówki a nie krzyże I bardzo mi się podoba Co do indyka nie wypowiem się bo nie przepadam za nim więc nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts