rere79 25.08.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Ja tez indyka nie przyżądzam, ale jak kurczak bardziej tłusty to wycinam. No chyba, że jest na rosół to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.08.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 w sprawach kulinarnych i ja nie pomogę to kiepska ze mnie kucharka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.08.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Mnie sie obraz bardzo podoba i nie mam skojarzen z krzyzami. Ja wycinam wszystki tluszcz, z drobiu sciagam cala skore zarowno do gotowania jak i do pieczenia, jedynym wyjatkiem jest rosol, ktory robie sporadycznie. Zazdroszcze Twojemu mezowi wrodzonej niecheci do slodyczy - mozna sie tym zarazic? ja sie opamietac nie moge z tym slodkim:bash: aaaa taborecik jest bleeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.08.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Hihihi, czyli taboret jednogłośnie out Niestety, ja wcinam słodycze tak samo często jak za czasów panieńskich - czyli jego niechęć w żaden sposób nie może być zaraźliwa Co do mięsa, to z piersi kurczaka odcinam tłuste, a skórę z pałek/skrzydełek po usmażeniu/pieczeniu oddaję mężczyźnie (kiedyś tacie, teraz mężowi ). Jeśli chodzi natomiast o wycinanie tłuszczu z indyka do gotowania zupy - moja rodzicielka nie przestaje mnie zadziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.08.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ilonko obraz super Dopiero po komentarzu o krzyżach musiałam mu się po raz 2 przyjrzeć żeby to zobaczyć. Ja widzę jak Rere łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.08.2011 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Mała aktualizacja W ogrodzie - mimo jesiennej pogody - zakwitło (i to podwójnie): http://desmond.imageshack.us/Himg834/scaled.php?server=834&filename=bardo062.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg580/scaled.php?server=580&filename=bardo063.jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg7/scaled.php?server=7&filename=bardo064.jpg&res=medium Miła niespodzianka, bo pozostałe kwiaty albo zaatakował wiosenny mróz albo w ogóle nie chciały rosnąć (róże, macierzanka) - podejrzewam, że to wina kiepskiej gleby - więc to pierwsze kolory (w ogrodzie) tego roku Również w mieszkaniu kolory się zmieniły, ale za wiele nie pokażę, bo dalej czekam na fotel Tak jak przewidywałam, minęło 7 tygodni, a mebla nadal nie ma, więc uzbroiłam się w cierpliwość i czekam do połowy września Moim zdaniem zieleń pasuje, jest bardziej neutralna niż róż i czuję się lepiej w otoczeniu takich barw: http://desmond.imageshack.us/Himg856/scaled.php?server=856&filename=bardo075.jpg&res=medium A na koniec mała widokówka z weekendu Sudety: http://desmond.imageshack.us/Himg5/scaled.php?server=5&filename=bardo046.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ilonko a co u was z Barceloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.09.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 To chyba właśnie ta Barcelona do połowy września powinna dotrzeć Ilonko widzę zieloną poduszkę i obraz też już wisi Widokówka z weekendu bardzo fajna - góry w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.09.2011 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 No tak, na Barcelonę czekam, bo dopiero w połowie września ma być do obejrzenia w sklepie (chodzi o kolor) i jak wszystko będzie ok (odcień zbliżony do kanapy oraz krzeseł), zamawiamy W międzyczasie robi się wiatrołap i szafki do przedpokoju, ale zjadą dopiero w październiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.09.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Ilonko, odgrzebuję Twoją galerię bo gdzies umknela:-) Barcelona zamówiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.09.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Ilonka własnie gdzie foty z fotelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.09.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Poczekajcie, bo jeszcze połowy września nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.09.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 rere dorwałam cię, ty się chyba na mnie obraźilaś, bo wogóle do mnie nie zaglądasz a ja już nowe fotele mam a ciebie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.09.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.09.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Poczekajcie, bo jeszcze połowy września nie ma No właśnie A tak całkiem serio, wysyłam jutro męża, żeby kolor obejrzał, ja niestety do późna w pracy Obawiam się, bo w kwestii kolorów to typowy facet - niedecyzyjny, turkus to dla niego niebieski, beż to szary, wiśniowy to brąz, długo by wymieniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Lina_ 14.09.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Ilona, a w którym to poznańskim jak mniemam sklepie, mają takie kosmiczne terminy? Tak pytam, ku przestrodze własnej Zdaje się, że już się ujawniałam w tym wątku, ale pewnie nie kojarzysz, bo to w okresie około ślubnym było bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.09.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Zdaje się, że kojarzę FFDesign na Pszennej (Winogrady) - problem z białą skórą, bo w czarnej dostępne od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Lina_ 14.09.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Tam właśnie mam się zamiar wybrać, ale jeszcze jakoś nie dotarłam, chociaż w miarę blisko, dobrze wiedzieć w każdym razie Mnie i tak bardziej wszystko co czarne raczej interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.09.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ilona żyjesz???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.09.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 I co z Barceloną??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts