Ilona Agata 21.09.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ekhm... Zamawiamy, zamawiamy Ostatnio mało czasu mieliśmy na wnętrzarskie dylematy Ja się pochorowałam, a mąż jest w Warszawie Ale, ale, w poniedziałek odbieramy zdjęcia ślubne od fotografa Już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.09.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 No my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.09.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ja zniecierpliwością i na fotki ślubne i na Barcelonę czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.09.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 No, to wspomnienia ożyją i wszystko raz jeszcze przeżyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.09.2011 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Aniu, wspomnienia ożyły w niedzielę, bo mieliśmy sesję plenerową Wcześniej pogoda nie dopisywała (ulewy i deszcze), ale w tą niedzielę się zaparłam, że bez względu na okoliczności, sesję zrobić trzeba Efekt był taki, że wędrowałam w sukni ślubnej po mieście, w mżawce, wzbudzając powszechną sensację (zwłaszcza na stacji benzynowej, gdzie weszliśmy po kawę), a teraz odchorowuję (chyba się zaziębiłam) Zdjęcia robiliśmy również w starej fabryce, gdzie równolegle odbywały się zawody w paintball - ciągle się bałam, że ktoś za moment wyskoczy zza rogu z pistoletem załadowanym farbą. Jeśli chodzi o Barcelonę, to większy problem, ponieważ wszędzie jest dostępna od ręki tylko w kolorze czarnym. Białej albo nie ma w ogóle, albo chwilowo (ale ta chwila trwa już kilka miesięcy), albo jest, ale tylko ekoskóra (Sorki, jeżli piszę coś nieskładnie, ale męczy mnie wysoka temperatura i trudno mi się dzisiaj myśli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.09.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Zdrówka życzę Ilonka:hug: Składnie, składnie Pani polonistko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.09.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Uuuu, to zdrówka życzę. Ja też zafajdana, ale bez gorączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ilonko to zdrowia Ci życzę Super plener się zapowiada ślubny, a mogłabyś podrzucić linka do waszego fotografa? Chętnie bym przejrzała jego portfolio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.09.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 No to kuruj się, kuruj. Powiedziała ta, której mowę odebrało, bo struny głosowa zawalone Dobrze, że na FM się nie mówi, tylko pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.09.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 O! Aniu, to pewnie dopadło nas to samo - ja też nie mogę mówić Lekarz mówił, że to wirusowe - jakaś epidemia czy cuś? Venus, proszę: http://www.maciejpawlik.pl/home.html Tutaj bezpośrednio do galerii ślubnej: http://www.maciejpawlik.pl/web/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.09.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 no i czekam na zdjęcia i mam nadzieję że coś wkleisz bo się obrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.09.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ja też miałam problemy z głosem w zeszłym tygodniu - może faktycznie jakiś wirus panuje? Mnie oczywiście dopadło na wakacjach Zdrówka Ilonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.09.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.09.2011 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 (edytowane) Reni, jakieś zdjęcia pokażę, bo wątek od dłuższego czasu leży i kwiczy, aż wstyd Wracając do dylematów wnętrzarskich, za jakieś dwa tygodnie pod naszymi schodami ma stanąć komoda - biała, coś w tym stylu: http://www.damnet.pl/meble/casa/casa_weis_001_amb.jpg Długo nie byłam przekonana, że miejsce pod schodami jest odpowiednie do postawienia czegokolwiek, ale jest tam tyle przestrzeni, że aż szkoda, żeby się marnowała, tym bardziej, że ciągle nam brakuje miejsca na tzw. barek. Poza tym pod schodami mamy sterowanie od podłogówki, co nie wygląda estetycznie Piszę o tym, bo chciałabym na tej komodzie postawić jakąś lampkę - jest tam bardzo ciemno. To dobry pomysł czy zły? A może duża lampa stojąca obok szafki? Macie może upatrzone jakieś ładne lampki/lampy stojące? Temat lamp już dawno za mną, na dobre zdążyłam o nim zapomnieć i dawno niczego nie przeglądałam. Edytowane 22 Września 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.09.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 piękna komoda a miejsce pod schodami super pomysł, ja też coś planuję pod schody dać, tzn mam już upatrzone ale kasa sie zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.09.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Świetna komoda. I jaka piękna aranżacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.09.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ilonko, komoda piękna i chętnie bym ją przygarneła. Co do lampy narazie nie potrafię doradzić. Może zrobisz fotkę tego miejsca pod schodami, wtedy będzie łatwiej gdybać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.09.2011 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ok, stare zdjęcia dla przypomnienia (jak widać, jest tam ciemno, więc warto jakoś rozjaśnić ten kąt):http://desmond.imageshack.us/Himg221/scaled.php?server=221&filename=pict0194v.jpg&res=mediumKomoda będzie podobna, nie taka sama (nie chcę, żebyście się dziewczyny rozczarowały) - nie będzie metalowych nóg, bo zależało nam, żeby zakryć sterowanie do podłogówki (tą białą blachę widoczną pod schodami). Jak widać, gniazdko do lampy jest (z drugiej strony również).Na słupku (z jednej i drugiej strony) są takie lampki:http://desmond.imageshack.us/Himg687/scaled.php?server=687&filename=img0521vn.jpg&res=mediumA nad schodami taka:http://desmond.imageshack.us/Himg522/scaled.php?server=522&filename=20101216203.jpg&res=mediumhttp://desmond.imageshack.us/Himg824/scaled.php?server=824&filename=20101216216.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.09.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 ale to wogóle nie bedzie nóg?, myślałam ze ta komoda będzie po drugiej stronie, obok drzwi, tam ja widzę, a moze te blachę czym innym zasłonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 22.09.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Hmmm, ja też myślałam, że tam koło drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts