Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

No to się dogadałyśmy ;)

Przy drzwiach też się zmieści, ale nie wiem, czy to by dobrze wyglądało... Wszyscy, którzy u nas byli, pytali w kółko - z niewyraźną miną - czy nie zamierzamy jakoś zagospodarować miejsca pod schodami. No więc uległam :)

Edytowane przez Ilona Agata

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Albo bez lampy, bo i tak będzie mało funkcjonalna.

Mam też pomysł na biurko. Naszkicowałam na szybko w paincie (;)) - w sumie mało widać, chodziło o to, żeby nowoczesność połączyć z ciężkim, przytulnym stylem "bibliotecznym". To, co na czarno ma być w lakierze, to, co na brązowo, ma być w ciepłym odcieniu drewna:

z przodu

http://desmond.imageshack.us/Himg64/scaled.php?server=64&filename=beztytuupld.png&res=medium

i z tyłu (tu być może będą poprawki)

http://desmond.imageshack.us/Himg16/scaled.php?server=16&filename=biurko.png&res=medium

Komoda bedzie fajnie tam wygladac, ja mysle ze spokojnie mozesz dac na nozkach bo i tak tej skrzynki nie bedzie widac, no chyba ze polozysz sie na podlodze. Ta ktora wkleilas bez nozek tez ladniutka i dalaby zdecydowanie cos na blat komody - lampe z ladnym abazurem...

• 2 weeks później...
Tak, tak Aniu - zdjęcia będą. Nie miałam czasu przez ostatnie dni zaglądać na fm, poza tym jest tyle pięknych fotek, a mnie przerażała myśl, że teraz muszę się przez nie wszystkie przedrzeć i wybrać kilka najładniejszych :) Ale już siedzę i działam, tzn. przegrywam je na komputer :) Trochę to trwa, ale postaram się wkleić co nieco jeszcze dzisiaj :)