Ilona Agata 30.09.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 (edytowane) Dziewczyny, było ciężko (musiałam przejrzeć 7 płyt pełnych zdjęć ), trochę to trwało, ale udało się coś wybrać. Na dobry początek przygotowania: Na samej ceremonii byłam przerażona (strach ma wielkie oczy ): A tutaj pierwszy taniec: I trochę pleneru. Na poważnie: I na wesoło: A na koniec mój mąż, bo na pozostałych fotkach słabo go widać (żeby nie było, że coś ukrywam ): Edytowane 2 Października 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.09.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Świetne fotki . A Ty zjawiskowa, jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.09.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 wydaje mi się że co fotka to inna Ty świetnie !! aaa i mąż też niczego sobie żeby nie było że niezauważony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.09.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ależ Ty jesteś piękna Ilonko! Już wcześniej to było widać, ale teraz fotki są bardzo profesjonalne Świetne zdjęcia i piękna pamiątka No i piękną parę tworzycie naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.09.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Ilonko,fotki super. Pieknie wygladacie, az mi sie jakos tak fajnie zrobilo i melancholijnie...jak na Was patrze.A Tobie muszę powiedziec-jak kobieta kobiecie (hihi) -masz niesamowitą talię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.09.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Cudni jesteście oboje:hug: aż przyjemnie popatrzeć na takie fajne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.10.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ilonko, niczego nowego nie napiszę... Pięknie, delikatnie, subtelnie, z klasą. Cudnie. I mąż jaki przystojniak. Mnie się najbardziej podoba, jak go za krawat po ziemi ciągniesz Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 01.10.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Hejka, Baaarrrrrrdzo ciekawa sesja! Piękne zdjęcia, cudowna pamiątka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.10.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ilonka pięknie, wyglądasz, naturalnie, subtelnie, no poprostu zjawiskowo, suknia piękna, pasuje do ciebie idealnie, bosko pod kazdym względem, jesteś filigranowa i urocza, ale muszę napisać biust masz pokaźny, noo mąż to pewno zadowolony, mój ciągle sie martwi że mi maleje, wygladasz jak milion dolarów a takie sesje uwielbiam, ja miałam na ruinach zamku, ale wersji elektronicznej nie mam, bo to dawno było, ale często siadam i otwieram album, to idealna pamiątka, tysiąc razy lepsza niż płyta,mąż też niczego sobie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.10.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Dziękuję Dziewczyny Nam również zdjęcia bardzo się podobają Reni, album w wersji papierowej też dostaliśmy, co więcej, jak przejrzałam wszystkie zdjęcia, faktycznie wybrałabym do albumu te, co fotograf Co do biustu, to tak już mam, że jak tyję, to tylko tam Hazel, ta talia to zasługa sukienki była mooocno ściśnięta gorsetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.10.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Urocza para:DIlonka faktycznie nawet w tej sukni wyglądasz jak uczennica:lol2:, taką masz dziewczęcą urodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ilona, wyglądałaś zjawiskowo! Dziewczyny maja racje, urodę masz delikatną i dziewczęcą Tycia w biuście zazdroszczę. Ja to tylko tam chudnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.10.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 No ja też tycia w biuście zazdroszczę, bo to ostatnie miejsce w którym mi przybywa, a pierwsze w którym ubywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.10.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 (edytowane) Dziewczyny, nie ma czego zazdrościć, bo aż się boję pomyśleć, co będzie po ciążach czy też później (na starość) - drobny biust prezentuje się jednak lepiej. Poza tym w bieliznę muszę się zaopatrywać w angielskich sklepach, bo w Polsce nadal pokutuje przekonanie, że jak ktoś ma biust większy niż miseczka B, to cały też jest większy - czyt. miseczka C dostępna tylko w rozmiarze 75 wzwyż. D poniżej 80 cm pod biustem nie produkują, itp. Jak znajdę stanik w swoim rozmiarze, to nawet nie patrzę, czy jest ładny, tylko biorę, bo w szafie mam może ze trzy na krzyż Kolejna kwestia to ubrania - sukienki, marynarki, płaszczyki, kurtki w rozmiarze XS nie dopinają mi się w biuście, dlatego płaszcze i kurtki w talii i ramionach mam zawsze za duże, a marynarki w biuście za ciasne i używam ich jako "narzutek" - bez próby zapinania, sukienek za to nie noszę wcale, chociaż tak bardzo mi się podobają Edytowane 1 Października 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 01.10.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ilonka, nie będę tu pisać o rozmiarach, ale u mnie podobny problem Ja kupuję bieliznę Freya głównie. Zobacz sobie TUTAJ. Ja kupuję bezpośrednio w sklepie, ale mają też sprzedaż wysyłkową. Można raz przyjechać i dobrać rozmiar, a potem tylko przez internet zamawiać... Mają spory wybór, panie kompetentne, tylko ceny różne bywają niestety Ale zdarzyło mi się kupić u nich coś w okolicach 120-130 złotych więc można. Choć przeważnie 200 i w zwyż trzeba liczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.10.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Hmn...Ilonko cudnie ;D Dziewczyny ja też mam (jak myślałam rozmiar 70 DD), a znalazłam w polskim sklepie "Katrin" bieliznę, ładną i wygodną. Ceny biustonosza 100-150, figi 30, stringi 25 zł. Pani wymierzyła, popatrzyła i uznała że 65 H będzie dobry i jest!! W tym sklepie nie ma problemu z małym obwodem a dużą miseczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.10.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Oooooo wreszcie i ja się na jakieś zdjątka załapałam, bo ostatnio kogo odwiedzam, to tylko komentarze widzę... Ilonka superowe fotki ślubne!!! Sukienka fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mal26 01.10.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ilonko- wyglądałaś bosko,piękna Panna Młoda z Ciebie,sesja plenerowa również super wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Lina_ 01.10.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 O rany, świetne zdjęcia, boska sukienka i idealna para, wszystko perfect A zdradzisz co to za miejsce na ostatnich fotkach, bo nie kojarzę? Może być na priv. Jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.10.2011 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 _Lina_, to stara fabryka mebli w Swarzędzu (na przeciwko Lidla). Za komentarze wszystkim dziękuję, a zdjęcia tymczasem usuwam Trzeba wrócić na właściwe tory. Być może jeszcze w tym tygodniu pojawi się u nas nowy fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts