Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

Dziewczyny, było ciężko (musiałam przejrzeć 7 płyt pełnych zdjęć :o), trochę to trwało, ale udało się coś wybrać.

Na dobry początek przygotowania:

Na samej ceremonii byłam przerażona (strach ma wielkie oczy ;)):

A tutaj pierwszy taniec:

I trochę pleneru. Na poważnie:

I na wesoło:

A na koniec mój mąż, bo na pozostałych fotkach słabo go widać (żeby nie było, że coś ukrywam ;)):

Edytowane przez Ilona Agata

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilonka pięknie, wyglądasz, naturalnie, subtelnie, no poprostu zjawiskowo, suknia piękna, pasuje do ciebie idealnie, bosko pod kazdym względem, jesteś filigranowa i urocza, ale muszę napisać biust masz pokaźny, noo mąż to pewno zadowolony, mój ciągle sie martwi że mi maleje, wygladasz jak milion dolarów

a takie sesje uwielbiam, ja miałam na ruinach zamku, ale wersji elektronicznej nie mam, bo to dawno było, ale często siadam i otwieram album, to idealna pamiątka, tysiąc razy lepsza niż płyta,mąż też niczego sobie,

Dziękuję Dziewczyny :)

Nam również zdjęcia bardzo się podobają :)

Reni, album w wersji papierowej też dostaliśmy, co więcej, jak przejrzałam wszystkie zdjęcia, faktycznie wybrałabym do albumu te, co fotograf :)

Co do biustu, to tak już mam, że jak tyję, to tylko tam :) Hazel, ta talia to zasługa sukienki :) była mooocno ściśnięta gorsetem :)

Dziewczyny, nie ma czego zazdrościć, bo aż się boję pomyśleć, co będzie po ciążach czy też później (na starość) - drobny biust prezentuje się jednak lepiej.

Poza tym w bieliznę muszę się zaopatrywać w angielskich sklepach, bo w Polsce nadal pokutuje przekonanie, że jak ktoś ma biust większy niż miseczka B, to cały też jest większy - czyt. miseczka C dostępna tylko w rozmiarze 75 wzwyż. D poniżej 80 cm pod biustem nie produkują, itp. :no: Jak znajdę stanik w swoim rozmiarze, to nawet nie patrzę, czy jest ładny, tylko biorę, bo w szafie mam może ze trzy na krzyż :yes:

Kolejna kwestia to ubrania - sukienki, marynarki, płaszczyki, kurtki w rozmiarze XS nie dopinają mi się w biuście, dlatego płaszcze i kurtki w talii i ramionach mam zawsze za duże, a marynarki w biuście za ciasne i używam ich jako "narzutek" - bez próby zapinania, sukienek za to nie noszę wcale, chociaż tak bardzo mi się podobają :(

Edytowane przez Ilona Agata

Ilonka, nie będę tu pisać o rozmiarach, ale u mnie podobny problem :roll: Ja kupuję bieliznę Freya głównie. Zobacz sobie TUTAJ. Ja kupuję bezpośrednio w sklepie, ale mają też sprzedaż wysyłkową. Można raz przyjechać i dobrać rozmiar, a potem tylko przez internet zamawiać... Mają spory wybór, panie kompetentne, tylko ceny różne bywają niestety :roll: Ale zdarzyło mi się kupić u nich coś w okolicach 120-130 złotych więc można. Choć przeważnie 200 i w zwyż trzeba liczyć...

Hmn...Ilonko cudnie ;D

Dziewczyny ja też mam (jak myślałam rozmiar 70 DD), a znalazłam w polskim sklepie "Katrin" bieliznę, ładną i wygodną. Ceny biustonosza 100-150, figi 30, stringi 25 zł. Pani wymierzyła, popatrzyła i uznała że 65 H będzie dobry i jest!! :) W tym sklepie nie ma problemu z małym obwodem a dużą miseczką :)