Ilona Agata 02.10.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Venus, Aniu, dziękuję za namiary Bez obrazy, ale ja się ciągle zastanawiam, jakim cudem takie sklepy jak Triumph - z tak okrojoną rozmiarówką - się utrzymują??? Nie wierzę, że wszystkie Polki noszą rozmiar 75 B! A na to wychodzi, po przejrzeniu asortymentu w najpopularniejszych sklepach bieliźniarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.10.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Być może jeszcze w tym tygodniu pojawi się u nas nowy fotel No nareszcie! Czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Ilonka ja też mam problem ze stanikiem ale kupuje passionata, nie są tanie okolo 300 zł ale mam rozmiar taki jak potrzebuje 70 E, czyli duża miseczka a bardzo wąskie pod biustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 02.10.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 No niestety, za dobry stanik trzeba trochę zapłacić... Ja też miałam okres Triumphowy, bo miewali miseczki E, ale tylko powyżej 75 pod biustem Teraz we Freya kupuję 65FF i są idealne. I wreszcie wierzę, że biust ma się trzymać na obwodzie, a nie na ramiączkach W stanikach Triumpha wiecznie wszystko mi się w ramiona wpijało Ilonka, wiesz, jak się takie sklepy utrzymują??? Kobiety nie są świadome swoich faktycznych wymiarów. Kupują 75 i jest OK. A jak im powiesz, że powinny 65, albo nawet 60, to wielkie oczy robią i nie wierzą. No i ma taki Triumph czy inny sklep klientów... Ja Karoline polecam. W dodatku zakupy się sumują i za każdym razem jakiś rabat dają. Nie jest to wiele, bo jakieś 3-5 %, ale przy cenie 250 złotych za stanik zawsze coś w kieszeni zostanie. Na kawę na przykład w kawiarni obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.10.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE A ja nie widziałam:cry::cry: Poproszę na priva:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 02.10.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Choć podladam jeszcze się nie ujawniłam, witam się zatem serdecznie A ujawnić się musiałam bo....zdjęć ze ślubu nie widzę nad czym ubolewam Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
widzik 03.10.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam Ilonko, chciałam się przywitać. Ja też z wielkopolski, konkretniej z okolic Poznania. Podglądam twój wątek od dawna,dawna. ujawniam się dopiero teraz, bo oglądałam wczoraj dekoratornię na tv4 i tak mi sie skojarzyło z Twoim domkiem (narożnik bardzo podobny, krzesła przy stole też), styliści poszli chyba Twoim tropem:D, może nawet inspirowali się Twoim wnętrzem heh, kto wie (dekoratorniatv.pl/deko/298.php) pozdrawiam Ania (też nauczycielka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.10.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 alana, witam serdecznie No proszę, kolejna osoba zwabiona bardziej przygotowaniami do ślubu niż moimi wnętrzarskimi poczynaniami widzik, masz dobre oko - narożnik nie jest podobny, jest dokładnie ten sam Krzesła faktycznie w tym samym klimacie. Nawet ten przeźroczysty stołek coś mi przypomina (chciałam kiedyś taki, ale został skutecznie wyperswadowany na forum ). Sprzęt w kuchni też jest identyczny, ale podejrzewam, że to kwestia przypadku, bo jeśli chodzi o stylistów, to raczej ja inspirowałam się, gdzie popadnie Dziękuję za linka, dla mnie bardzo przydatny, ponieważ planuję podobną komodę w korytarzu (tylko gładką, lakierowaną) i nie bardzo wiedziałam, jak zaaranżować miejsce nad nią i wokół - teraz już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 05.10.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Witam. Przejrzałam Twoje wnętrza i są świetne! Chcę zgapić umywalkę roca orbi 1 i wc. Czy wc to meridian-n czy meridian compact? One chyba wielkością się różnią i mam dylemat, który kupić. Łzienka mała, 3,2 m2.Mam jeszcze pytanie o szafkę pod umywalką orbi. Będę robila na zamówienie i nie wiem czy zrobić blat z płytki czy tak jak u Ciebie. To jest szafka drewniana czy mdf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.10.2011 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Witam adriado bardzo serdecznie Wc to meridian-n, jeśli łazienka jest mała (nasza też - niestety ), to compact mógłby być zbyt duży (tak sobie głośno myślę...). Poza tym w starym mieszkaniu miałam kibelek z podłogi i od zawsze marzyłam o podwieszanym Nasza szafka to mdf, ale jeśli stać Cię na drewno - nie ma co się zastanawiać My już ledwo zipaliśmy finansowo, robiąc łazienki, a umywalkę koniecznie trzeba było zamontować. Obiecywałam sobie, że ją wymienię, ale już się chyba przyzwyczaiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 06.10.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Właśnie doczytałam w opisie wc meridian, że meridnian-n ma długość 56 cm, a meridian-n compacto 48 cm, czyli Ilonko masz tą miskę krótszą meridian -n compacto? Poproszę stolarza o wycenę szafki. Druga będzie z czarnego laierowanego mdf-u, więc blat albo granit albo płytka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 06.10.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 alana, witam serdecznie No proszę, kolejna osoba zwabiona bardziej przygotowaniami do ślubu niż moimi wnętrzarskimi poczynaniami zwabiona to ja już dawno byłam zdjęcia wnętrz widzę na monitorze to sobie w ciszy podziwiam, a że zdjęć ze ślubu niet to musiałam się upomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.10.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 no nie spoznilam sie na zdjecia:cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.10.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 adriado, mamy mniejszą miskę U nas praca wre, mnie boli głowa, bo mąż przemalowuje jeden pokój na szaro (na ścianie okazało się, że to błękit ). Zamówiliśmy w końcu meble do gabinetu, nic wielkiego - mebelki z BRW, zobaczymy, jak to będzie wyglądać. Obawiam się, że nie najlepiej, bo wiadomo, że gabinet to przede wszystkim sprzęt (komputery, drukarki), a co za tym idzie - znienawidzone przez wszystkie kobiety kable Duży problem miałam z tym pokojem, ale w końcu machnęłam ręką i stwierdziłam, że nie ma co się tyle spinać - grunt, żebym miała w końcu gdzie zeszyty sprawdzać Na jednej ze ścian planuję czarną tapetę, która być może ostatecznie wyląduje w wiatrołapie albo w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.10.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Zamówiliśmy w końcu meble do gabinetu, nic wielkiego - mebelki z BRW, zobaczymy, jak to będzie wyglądać. Ooo, fajnie. Kiedy będzie gabinet gotowy? Są te mebelki może na stronce BRW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.10.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 MarJel - i są, i nie są To znaczy nie ma naszego koloru, bo wybraliśmy fronty w szarym lakierze, a na stronie są pokazane meble całe w wybarwieniu wenge: http://brw.com.pl/files/produkty/15126/290_264/1302091544.jpg Nasze będą wyglądać jak ta komoda z tyłu: http://img.projektoskop.pl/brw-kaspian.jpg Mają przyjechać w środę wieczorem, potem wiadomo - skręcanie. Do końca tygodnia pewnie damy radę się urządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Mebelki ładne, jednak patrząc na doświadczenie z BRW nie jestem do nich przekonana pod względem jakości i nie mówię tu o silnej eksploatacji przez najbliższe 10 lat. Proszę uważajcie na nie przy montażu bo może być kaszana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.10.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ja miałam z BRW tylko serię doors i byłam zadowolona - solidne i ciężkie i nie bylo problemów z montażem. Te Wasze w szarościach zapowiadają się świetnie Czekam na gabinet z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.10.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Ilonko gabinet zapowiada się fajnie. A kablami się nie przejmuj. Może jakieś pojemniki z I. przypadną Ci do gustu, które specjalnie przeznaczone są na upchanie tych kilometrów kabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga1719509509 11.10.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Piekne mieszkanko! Moglabys prosze napisac cos wiecej o waszych deskach i jak sprawuja sie na ogrzewaniu podlogowym? kleiliscie je? ile maja mm? Z gory dziekuje za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts