reni1980 17.10.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 tak bosko, ale jaka gafa! podnóżek musi byc przed fotelem, zawsze na zdjeciach tak jest, hi,hi a tak na poważnie wygląda cudnie, jak z wygodą? ja się zastanawiam nad samym podnózkiem? ale myślę czy nie za dużo dobrego będzie u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.10.2011 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Rere, przy sztucznym świetle niewidoczna, a przy dziennym, cóż... Delikatna różnica, ale krzesła obok przy stole też są ciut bielsze, więc nawet na to nie zwracam uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.10.2011 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Reni, podnóżek jest wędrujący Raz tu, raz tam, jak fantazja poniesie W zeszłym tygodniu był przy fotelu, dzisiaj przy kanapie Jutro może będzie w wiatrołapie - na tym polega jego urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ilona masz kominek? bo by mi teraz pasował dywan ze skóry zwierząt przed fotelem, w brązach i beżach, rere napewno wie o jakim mówię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.10.2011 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Nie mam kominka, ale o tym cicho-sza, bo mąż do teraz nie może mi wybaczyć tego posunięcia Właściciele kominków wystraszyli mnie opowieściami o sadzy, brudzie, konieczności odmalowywania ścian, częstszego mycia podłóg, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 fiu fiu, nawet nie masz pojęcia co tracisz, swoją drogą muszę przyznać że faceci czasami mają rację, wyobraź sobie że ja przez pół roku wypierałam się zrobienia na dole wc, stwierdzilam że skoro mam u góry to zaden problem biegać do góry, gdybym postawila na swoim chyba dzis bym dom sprzedawała bo bym nie wytrzymała gadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.10.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 No ja w pierwsze, jesienne wieczory też pluję sobie w brodę, że nie uległam Za ciepło, żeby grzać, za zimno, żeby piec był wyłączony. Kominek w ciągu ostatnich tygodni byłby jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.10.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Hmmm, a ja się pewnie nie znam, ale nadal mówię "nie" Barcelonie w Twoim salonie Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.10.2011 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Hihihi, tak myślałam Aniu Nie ma za co przepraszać, ile głów, tyle opinii - zawsze to powtarzam uczniom, jak omawiamy "Pana Tadeusza" czy inny klasyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.10.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Hihihi, tak myślałam Aniu Czyli troszkę mnie już znasz Nie ma za co przepraszać, ile głów, tyle opinii - zawsze to powtarzam uczniom, jak omawiamy "Pana Tadeusza" czy inny klasyk Panu Tadeuszowi też mówię "nie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ja tez mówię nie" Panu Tadeuszowi " i "Dziadom" i "Krzyżakom" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.10.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Oooo, a ja Krzyżaków jednym tchem przeczytałam. I pamiętam, że przy świeczce czytałam, bo kilka dni u nas w mieście problemy z prądem były więc dosłownie "w epoce" bylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VUITTON 17.10.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 DZIĘKUJE ILONKO! Ehhhhh....tak naprawdę ja próbuję samą siebie przekonać, iż ten roca meridian wcale nie jest tak fajny jak mi się wydaje Ale kurna JEST i trzeba będzie na niego wydać tę kasę zamiast kupić tańszy )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.10.2011 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 No co Wy, Dziewczyny, przecież Mickiewicz "wielkim poetą był" Co do Sienkiewicza, to podzielam - jeden i ten sam schemat we wszystkich książkach - on pisał w celach zarobkowych (takie ówczesne "seriale brazylijskie"), a nie, żeby stworzyć coś ambitnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.10.2011 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 VUITTON, ja też nie wiem, czy warto, dotychczas miałam do czynienia z firmą Koło - inna półka cenowa, ale byłam bardziej zadowolona. Na Roce pojawiają się zacieki - mam dwa wc i w obydwóch to samo. Poza tym klapa ma tendencję do wypadania, choć to pewnie brzmi abstrakcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Krzyżacy nie są źli. Ale Pan Tadeusz - wrrrr... No i ten cały romantyzm, bleee. Ilona, gabinet pierwsza klasa! Mogę tam się rozkładać z robotą od zaraz A fotel? Hmm, nie wiem... Z jednej strony mi się podoba. Z drugiej, mam pewne poczucie dysonansu. Ale, na szczęście, nie mój problem :rotlf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.10.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ilonko Barcelona prezentuje się super w otoczeniu wszystkiego Limonka zwracam honor pasuję, teraz ściany na zdjęciu u mnie na monitorze nareszcie nie wyglądają na różowo-łososiowe Gabinet bardzo fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.10.2011 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Venus, a myślałam, że też będziesz przeciw - sama nie wiem czemu Różowo-łososiowe To te różowe poduchy na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.10.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Ja jestem zachwycona Twoją Barceloną Owszem, jest jakby trochę wyższa od wypoczynku, przez co wygląda teraz na wiele mniejszy;) Ale i tak jest super:D A cena takiego podnózka to ile? Bo też się nad takimi dwoma bym zastanowiła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.10.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Magda, właśnie że fotel jest niższy od kanapy O jakieś dwa centymetry To chyba kwestia perspektywy Podnóżek kosztuje ok. 600 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts