narendil 05.11.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Hmm, coś tam kiedyś u siebie czytałam o jakiś sklejkowych segregatorach?Gdzie one są, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.11.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Narendil, na razie w szafie - nie miałam czasu się nimi zająć Nie wiem, jak to wygląda w innych miastach, ale mi przez te remonty na Euro 2012 dojazd do pracy zajmuje teraz 2 godziny w jedną stronę czyli dziennie 4 Jestem wykończona i znerwicowana (nigdy nie wiem, czy zdążę, gdzie tym razem zamknęli drogę i czy przypadkiem znowu nie będzie wypadku lub wyłączonej sygnalizacji), ale teraz każdy tak ma Jeszcze zrywają nawierzchnię położoną miesiąc temu i robią ją od nowa Organizery są chwilowe (chociaż cieszę się, że się podobają), planuję taki, ale na razie szkoda kasy: http://czerwonamaszyna.pl/images/products/philippi/209001b_0.jpg http://czerwonamaszyna.pl/images/products/philippi/209001a_0.jpg http://czerwonamaszyna.pl/images/products/philippi/209001_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.11.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Fiu fiu! Skąd to? I chyba boję się spytać za ile Na pocieszenie powiem, że do mnie Euro nie dotrze, a i tak wszystko rozryte i rozkopane Gdyby nie to, że wożę Jakuba do przedszkola, to bym chyba na piechotę szybciej docierała do pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.11.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 narendil, jest dostępny tutaj: http://czerwonamaszyna.pl/stojak-na-dlugopisy-philippi-zick-zack,16772,p.html A ja dzisiaj kupiłam wymarzone wieszaczki do wiatrołapu: http://eur.shop.designhousestockholm.com/media/catalog/product/cache/4/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/r/arrow_miljo_2.jpg http://eur.shop.designhousestockholm.com/media/catalog/product/cache/4/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/r/arrow_miljo_1.jpg Oczywiście w szarości i zieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.11.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Ilonka, wieszaki są świetne! Gdzie je kupiłaś jeśli można wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.11.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Podobają mi się! Mają oryginalną formę A za namiar na stojak dziękuję. Ładny, ale tak jak myślałam, trochę za drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.11.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 (edytowane) W Berlinie Kiedyś je zobaczyłam, przez pół roku nie mogłam o nich zapomnieć (to graniczyło z obsesją polegającą na szukaniu godnego zamiennika), w końcu miałam okazję tam wrócić i stało się to, czego się obawiałam A obawiałam się, że: 1. Cena okaże się nie do przełknięcia 2. Mimo tej ceny, ze sklepu wyjdę z nimi Rere, czy mi się wydaje, czy ostatnimi czasy jakoś tak zniknęłaś? Nawet zastanawiałam się, co się dzieje? Edytowane 11 Listopada 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.11.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Ilonka, weny ostatnio brak, to i cichsza się zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.11.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Tobie weny? Niemożliwe! Rere, kto jak kto, ale akurat Ty byłaś skarbnicą pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.11.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 kurcze też szukam zielonego wieszaka do wiatrołapu...a te w necie takie oklepane i skrzynki na klucze lub czegos co ją przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.11.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Ilonka, nie przeceniaj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.11.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 ja tez mówię nie" Panu Tadeuszowi " i "Dziadom" i "Krzyżakom" No cóż, a ja lubię syćkie trzy pozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.11.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Czaję się na Barcelonę, ale cena oryginału powala, a kupno podróbki meczy moje sumienie. Ale widziałam już podróbkę Barcelony w "Almi Decor" , więc może niepotrzebnie się męczę? Na Allego najtańsza podróbka ze sztucznej skóry, była już za 1200 zł. Łączona skóra i sztuczna skóra ok 1800-1900. Pełna skóra (tyle, że świńska a nie jak w oryginale cielęca) ok 2 500 zł-5000 zł. Oryginał - ok 10 000 zł Radziłabym ostrożnie używać takiego sformułowania jak "podróbka" - bo to produkt nieoryginalny sprzedawany jako oryginalny. Inspirowanie się wzorem itp. to nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.11.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 yokasta, dzięki za wyjaśnienie różnicy, zawsze się nad nią zastanawiałam i oczywiście ja też (jeśli chodzi o meble) nazwy "podróbka" oraz "inspiracja" używałam zamiennie A teraz pytanie z innej beczki - czy ktoś ma pomysł na duże lustro w aluminiowej lub drewnianej szarej ramie? Gdzie można takie dostać? Widziałam w Ikei, ale jest trochę grube (na oko odstaje od ściany jakieś 7 cm ) i boję się, że zabierze sporo i tak niewielkiej przestrzeni w wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.11.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Też ostatnio szukałam lustra na przedpokój i znalazłam ciekawą stronkę z lustrami gotowymi i robionymi na zamówienie. Link wysyłam Ci na priv. A tak w ogóle to się witam u Ciebie, zaglądałam już wcześniej, ale tak jakoś na szybko i nic nie zostawiłam po sobie, a takich wnętrz nie da się zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 13.11.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Rocia, witam i dziękuję - z nieba mi spadłaś Teraz, kiedy zima nadchodzi wielkimi krokami, coraz trudniej rozwiązać bez lustra dylemat butów pasujących do spodni, czapki pasującej do kurtki czy szalika, itp. Problem stał się palący Czasami dopiero w pracy widzę, co ja na siebie włożyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Wieszaki świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.11.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Bardzo fajne wieszaczki Kiedy pokażesz wiatrołap w całej okazałości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.11.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Wieszaki bardzo pomysłowe. Lustra sama szukam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.11.2011 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 pysiaczek, jak tylko zamówimy i zamontujemy lustro Mam już w pełni wyklarowany pomysł na wiatrołap Zobaczymy, co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts