jonaw 19.02.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 to ja też się witam, jako oglądacz-podglądacz. Kuchnia bardzo fajna, jestem ciekawa jak będzie wyglądał salon, jak już będzie stół i komplet krzeseł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonaw 19.02.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 i jako nowicjusz zadaję pytanie - czy można na tym forum dodawać wątki do ulubionych? Bo chętnie bym sobie ten Twój dodała, coby nie przegapić nowości w Twoim domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.02.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Witam jonaw, cieszę się, że Ci się u mnie podoba . Ja też jestem straaasznie ciekawa, jak będzie wyglądać skończony salon oraz krzesła ze stołem - koncepcja się kształtuje, a właściwie każdego dnia zmienia, lecz w poniedziałek musimy ostatecznie wybrać kolory i zamówić, więc efekty będą dopiero za półtora miesiąca . Dodawać do ulubionych można, ta opcja jest chyba u dołu wypowiedzi, po lewej stronie - sama nie bardzo się orientuję, bo jeszcze jej nie wypróbowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassia 19.02.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 bardzo fajne wnętrza( zwłaszcza kuchnia) , krzesła świetne, jaka to firma bo przeszukałam cały wątek, ale jakoś nie znalazłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.02.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 cassia, witam i dziękuję , krzesła są firmy Effezeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassia 19.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 sprawdziłam, że siedzibę mają w Warszawie, ale widzę ,że jesteś z Poznania, można gdzieś u nas zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.02.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 O, to my z tego samego miasta jesteśmy? Super Krzesła tej firmy są wystawione Polskich Meblach na Al. Solidarności w salonie Ekoline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.02.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 No i klops W nocy spalił się pałacyk, w którym za cztery miesiące mieliśmy wziąć ślub oraz urządzić wesele . Wszystkie plany oczywiście wzięły w łeb, bo ze względu na moją pracę inny termin niż wakacyjny nie wchodzi w rachubę, a wiadomo, że terminy letnie są zaklepywane co najmniej rok wcześniej (my nasz rezerwowaliśmy zimą, na początku zeszłego roku) . Poza tym wielka szkoda, bo pałacyk (a zwłaszcza otoczenie) prezentował się niemal bajkowo: http://news.o.pl/wp-content/i/2009/07/paeac-wc2a6usowo.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1341/c64f930e000b370f4d064a11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassia 20.02.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 ale pech , sam pałac i otoczenie faktyczne wymarzone na przyjęcie weselne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.02.2011 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 (edytowane) Niestety, cassia, jeden z najpiękniejszych zabytków w naszej okolicy - mam nadzieję, że ten, kto zaprószył ogień, się teraz czuje . Szukamy na gwałt nowego miejsca - jakiegokolwiek bądź, byle była wolna sala i pokoje hotelowe w lipcu/sierpniu. Łatwo nie jest, prawdopodobnie będziemy musieli zrezygnować ze ślubu w weekend . Nie wyobrażam sobie przekładać wszystko o kolejny rok - jestem już naprawdę starą panną . Byliśmy dzisiaj z samego rana u stolarza w sąsiedniej miejscowości (wszak do Swarzędza mamy rzut beretem, więc wstyd byłoby nie korzystać z "rodzimej" produkcji, a zakładów stolarskich jest tam więcej niż ulic ) i na widok pewnego stolika kawowego "w budowie" zaświeciły mi się oczy... Poprosiliśmy o wstępną wycenę, ale bardzo chcę taki mieć - być może to nie kwestia projektu, a wykonania - pierwsza klasa, już się nie mogę doczekać stołu . Edytowane 21 Lutego 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 21.02.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 o kurcze ....przykro mi naprawdę z powodu pałacyku ...wiem jak to jest ! moje wesele ślub był przeze mnie jeszcze bardziej dopracowany niż mieszkanie i wiem że wiele czasu zajmuje, żeby wszystko sobie pookładać i dopasować . wiem, że inni mówią czasem, że nieważne, gdzie i jak, ważne, żeby było szczęśliwe życie później i pewnie to prawda ....ale szkoda, że to często mówią ludzie , którzy sa juz po weselu i swoje przeżyli wiec Trzymam mocno kciuki, żebyście znaleźli coś szybciutko .... i smutno mi razem z Tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.02.2011 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 (edytowane) dagunia, też się pocieszamy, że nieważne gdzie, ważne, że razem i szczęśliwie . Zostały jeszcze cztery miesiące (co mają powiedzieć pary, które wybrały termin wielkanocny lub - co gorsze - jeszcze wcześniejszy?), ale trzeba znaleźć miejsce na wesele, nowy kościół (przy pałacyku była kapliczka), nowego księdza, odzyskać zaliczkę, powiadomić gości - pewnie wszyscy myślą, że zamieszkaliśmy razem, pokłóciliśmy się o kolor ścian i teraz wymyślamy sobie jakiś pożar . Wszak słyszałam ostatnio na Domo, że podczas budowy niejedno małżeństwo się rozpadło (odpukać)... Edytowane 21 Lutego 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 21.02.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 hehehe będzie dobrze !! po złych wiadomościach przychodzą zawsze dobre - baaaa!!! lepsze !! co do rozpadu małżeństwa to ja nawet znam jedną parę co jest przykre bardzo ale myślę, że to wyjątek jakiś był, bo większość moich znajomych ma się dobrze i swietuja teraz wspólne M To teraz musisz zdawać nam relacje nie tylko z urządzania domku ale i urządzania wesela! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.02.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 o cholerka to niedobrze z tym Waszym pałacykiem mam nadzieję, że znajdziecie coś fajnego na to Ważne Wydarzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tissana 21.02.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 ojj, szkoda, bo pałacyk naprawdę wyglądał ślicznie...A to podpalenie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.02.2011 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 dagunia, tak to jest, że nie zawsze może iść jak po maśle, bo nie docenilibyśmy tych wszystkich pięknych chwil, które się przytrafiają. Wierzę, że teraz będzie już tylko lepiej pasie, szukamy, szukamy, obdzwaniamy i mailujemy. Teraz nam jednak przyszło do głowy, że niestety zimą trzeba będzie wybierać trochę w ciemno - nie zobaczymy wjazdu, ogrodu, otoczenia, nawet dachu Tissana, tak sobie strzeliłam w ciemno, bo pożar zaczął się w pokojach na poddaszu użytkowym - albo ktoś wyrzucił niedopałek, albo instalacja - co tak naprawdę się stało, jeszcze nie wiadomo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.02.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Ilona Agata bardzo mi przykro. Takie piękne miejsce mieliście wybrane a tu taka nieprzyjemna sprawa. Mam nadzieję, że uda Wam się jednak znaleźć jakieś zastępstwo na ten jakże ważny dzień A czy w ten weekend co to się spaliło odbywało się tam jakieś wesele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.02.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 pysiaczek, wesela chyba nie było, ewakuowano 30 gości, więc raczej jakieś mniejsze przyjęcie lub impreza firmowa (firmy często organizują tam konferencje/zjazdy integracyjne). Słyszałam tylko w radiu, że goście pływali właśnie w basenie, korzystali z sauny, więc musieli opuścić budynek tak jak stali - w slipkach, strojach kąpielowych, klapkach, zostawiając w pokojach portfele z dokumentami, klucze od samochodu, ubrania. Brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 21.02.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 znalazłam jeden plus - jakby goście się mieli bawić w tak bajecznie bajkowym otoczeniu to by Ci sie rozleźli po ogrodach i ani słychu i widu ich na sali ...chyba, że twoim zamiarem było takie garden party no to już wtedy trochę gorzej ...upsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaal 22.02.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Ilona Agata - slabo z tym Waszym palacykiem:( My mielismy miec wesele tu: http://www.darzbor.eu/darzbor.html Naprawde super miejsce!Ostatecznie wybralismy jednak inna sale - ale tylko ze wzgledu na wieksza ilosc miejsc sypialnych. Pzdr. PS. Mam nadzieje, ze Mod nie usunie linka - to nie jest reklama tylko chce pomocy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts