reni1980 14.11.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 hejka Ilonka ja dopiero teraz looknęłam na twoj gabinecik, powiem szczerze fajnie wyszedł i meble na fotkach wyglądają na porządne, jak z ich jakością porównując do mebli np w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.11.2011 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 (edytowane) Hej Reni, dawno Cię tu nie było Ja zresztą też trochę zaniedbałam wątek, bo nie było co pokazywać. Jakość to oczywiście niebo a ziemia. Na pierwszy rzut oka tego nie widać (poza tym, że w gabinecie to mdf, a w salonie fornir, więc siłą rzeczy jest sztuczniej), ale mechanizmy (a raczej ich brak) są odczuwalne - w salonie wszystko chodzi "lekko", w gabinecie nie ma klików, prowadnice do szuflad nie chodzą "gładko", hałasuja przy otwieraniu, szafki mają gorsze zawiasy, półki słabsze (są w stanie unieść mniejszy ciężar), itp. Mimo tych minusów jesteśmy zadowoleni, bo wiadomo: jakość = cena (wszystkie meble kosztowały mniej niż stół ) i cudów się nie spodziewaliśmy (ani nie szukaliśmy akurat do tego pokoju), a nawet dodam, że sądząc po cenie, spodziewałam się gorszego ustrojstwa, ale ten zestaw jest stabilny. Edytowane 14 Listopada 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 hejka Ilonka czarne bobmki są w ikei, niedrogie a ładne i szklane, co tam u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.12.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 (edytowane) Cha! A chciałam w weekend podjechać do Ikei i jakoś tak... Zabrakło czasu Widocznie coś czułam, że warto Jeżeli chodzi o przygotowania do świąt, to realizuję się na tym polu w pracy i na dekoracje do domu nie mam już pomysłów Tym bardziej, że u nas święta pod hasłem "zrób to sam", więc mam się przy czym uwijać Dzisiaj dotarło w końcu lustro do wiatrołapu (czekaliśmy na nie ponad 2 tygodnie ), więc w ciągu kilku dni spróbujemy je zamontować razem z wieszaczkami i w ten sposób przygoda z urządzaniem skończy się na dobre (wiem, wiem, już to kiedyś pisałam, ale tym razem naprawdę jesteśmy na finiszu ). Został jeszcze tylko jeden pokój, na razie zamknięty na cztery spusty i naprawdę nie wiem, kiedy będziemy mogli go urządzić. Podejrzewam, że raczej później niż wcześniej, bo tak się jakoś zawsze życie układa, że nie można mieć wszystkiego. Edytowane 5 Grudnia 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Został jeszcze tylko jeden pokój, na razie zamknięty na cztery spusty i naprawdę i nie wiem, kiedy będziemy mogli go urządzić. Podejrzewam, że raczej później niż wcześniej, bo tak się jakoś zawsze życie układa, że nie można mieć wszystkiego. tzn chcesz powiedzieć pokój dla dziecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.12.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ja już prawie wszystko kupiłam z ozdobnych, niedługo będę rozkładać po domku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.12.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ilonko, jaki ładny awatarek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.12.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ilonko, jaki ładny awatarek! to samo chciałam rzec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.12.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 ja kupiłam dziś szaro-grafitowe bombki - w macie i te z połyskiem jak syn je zobaczył to sie załamał - jęknął :"i choinka będzie szara?? " musiałam go "uspokoić" ze nie tylko szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 narendil, pasie, dziękuję Każda kobieta potrzebuje od czasu do czasu odmiany reni, tak, pokój dziecięcy - niestety, ciągle hamują mnie plany zawodowe Czy każda kobieta w Polsce tak ma, że musi wybierać pomiędzy życiem prywatnym a zawodowym? U mnie to ciągle walka o to, żeby mieć do czego wracać, a że koleżanka z pracy wybrała inaczej niż ja, dostałam w zeszłym tygodniu wychowawstwo, więc plany rodzicielskie trzeba odłożyć na kolejne trzy lata Już nie wspomnę, jak się mąż "ucieszył". queene, coś o tym wiem, ostatnio zaproponowałam dzieciakom w szkole (w natłoku ich bombkowych propozycji), żeby chociaż kolor ujednolicić, ale zostałam przekrzyczana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 06.12.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 to samo chciałam rzec:) O naiwności, a ja się łudziłam, że będę pierwszą osobą, która to zauważyła Ale jest fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.12.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ilonko, niestety tak bywa... Ja sama się plątałam, motałam. W końcu miałam dość! Zdecydowałam się i potem usłyszałam, że to mój problem, że urodziłam dziecko zamiast napisać doktorat. I nadal jestem w zawieszeniu jeśli chodzi o stabilizację zawodową A chcielibyśmy kolejne... Tylko, że najpierw muszę ten *&!*^! doktorat skończyć I tak już nie będzie wedle moim marzeń o małej różnicy wieku I tak o to wygląda polityka prorodzinna w naszym pięknym kraju nad Wisłą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Tak na szybko, bo miałam dzisiaj dzień pełen wrażeń, zdjęcie ukończonego wiatrołapu:http://desmond.imageshack.us/Himg802/scaled.php?server=802&filename=dsc0136s.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 06.12.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 wieszaczki pierwsza klasa i widze fajny stoleczek w wiatrolapie - jak sie na nim siedzi? bo mam wrazenie ze mozna sie przewrocic dosc latwo... ale wyglada super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Czy ktoś wie, co się dzisiaj dzieje z Imageshackem ? http://desmond.imageshack.us/Himg809/scaled.php?server=809&filename=dsc0149cc.jpg&res=medium I wieszaczek w użyciu: http://img853.imageshack.us/edit_preview.php?l=img853/7076/dsc0152eg.jpg&action=rotate°ree=270&r=0.8996112881208609 Edytowane 6 Grudnia 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.12.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 nicol21, siedzi się super, gorzej ze staniem myśleliśmy, że będę go używać do sięgania na górne półki w szafie wnękowej, ale niestety - nie da rady Aż tak stabilny nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Wieszaki strzałki fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.12.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Ilonka no super Wam ten wiatrołap wyszedł. Fajny minimalizm I piękny avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejama 09.12.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ilonko witam w Twoim wątku. Właśnie skończyłam przeglądanie całego od początku. Wciągnął mnie niesamowicie. Wnętrza piękne, ślicznie utrzymane. Nigdy nie byłam pedantką, choć lubię porządek. Baaardzo podoba mi się u Ciebie. Wieszaczki w wiatrołapie są niesamowite. Prostota fasonów wybieranych do aranżacji wnętrz, bardzo mi odpowiada Również jestem nauczycielką z trochę dłuższym stażem. Poza tym, że realizuję się zawodowo, myślę również o rodzinie. Jestem mamą trójki już nastoletnich dzieci. Najstarsza latorośl w przyszłym roku wejdzie w fazę "-dzieścia", a ja niedawno usłyszałam, że wyglądam jak studentka... He he, to był raczej przesadzony komplement. Niemniej myślę, że z odkładaniem planowania rozwoju rodziny trzeba uważać i dobrze przemyśleć tę sprawę. Wiadomo, że im przyszła mama starsza, tym mniej ma cierpliwości, sił i zdrowia na ogarnięcie radosnej ferajny Gratuluję pięknego mieszkania, udanej uroczystości zaślubin i życzę samych mądrych i trafnych wyborów życiowych. Ale zabrzmiało moralizatorsko Nie miało być tak groźnie. Pozdrawiam serdecznie Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.12.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Ilonka proszę o twój adres na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts