Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam ejama, trochę tutaj nie zaglądałam i miałam niemały problem z odnalezieniem wątku :oops:

Aniu, Mikołaj nadjechał, z tego co widziałam do Ciebie również :)

Oglądam inne wątki, gdzie świąteczną atmosferę czuć już w każdym kącie, więc czas pokazać, jak w tym roku będą wyglądać święta u nas. Trochę się bałam, co powiecie, ale najważniejsze, że nam się podoba :). Jest nietypowo, do końca bałam się efektu, więc może zacznę od bezpiecznych gwiazdek w oknie:

http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=dsc0172lr.jpg&res=medium

I na drzewku (jeszcze raz dziękuję Reni :lol:):

http://desmond.imageshack.us/Himg846/scaled.php?server=846&filename=dsc0193i.jpg&res=medium

A to nasze drzewko - UWAGA! - tylko dla ludzi o mocnych nerwach :D. Być może zrani niejedno poczucie estetyki ;)

http://desmond.imageshack.us/Himg46/scaled.php?server=46&filename=dsc0187yn.jpg&res=medium

Często się zastanawiałam nad białym drzewkiem.

I właśnie o jednokolorowych ozdobach myślałam.

Twoje mnie utwierdza w przekonaniu, że mogłoby być pięknie!

Bardzo mi się podoba!

Niestety, w mojej rodzinie, tylko ja tak uważam :rotfl:

czarownicaaa, niestety strzałki w Polsce są niedostępne (nawet drogą wysyłkową), długo ich szukałam i musiałam po nie wrócić do Berlina :(

hmmm to jestem troche zaskoczona bo widzialam je w ktoryms odcinku Dekoratornii,a oni raczej uzywaja produktow dostepnych w Polsce by sie wydawalo. Sama ich nie szukalam ale kojarze:)

Reni, podobna do Twojej, bo między innymi Twoją inspirowana :lol2: Mam nadzieję, że się nie pogniewasz? Widziałam podobne w kilku domach i na wielu zdjęciach i tak jakoś wyszło ;) Naszą robił stolarz.

haneczkakrk :oops: - to mnie zawstydziłaś tymi komplementami. Witam i dziękuję :)

czarownicaaa, być może źle szukałam, nie wiem, widziałam je tylko na zagranicznych stronach :)

A ja sobie w prezencie świątecznym kupiłam kota, na którego chorowałam dosyć długo. Pierwszy raz widziałam go, gdy nie mieliśmy jeszcze wszystkich mebli i nie miałam pomysłu, gdzie go postawić. Potem nie mógł mi wyjść z głowy, więc wróciłam po niego, ale już go nie było :( Odczekałam kilka miesięcy i proszę - jest! Znowu się pojawił w sprzedaży (do postawienia oczywiście na półce/rogu szafki. U nas spogląda w dół z parapetu):

http://produkty.almi-decor.com/images/produkty/4920111.jpg

Żywego zawsze chciałam, ale z moim zamiłowaniem do porządków wszystkie zwierzęta raczej odpadają :( Kiedyś przyniosłam świnkę morską z przedszkola :sick: W jedno popołudnie narobiła takiego bałaganu i smrodu (mimo, że włożyłam ją do pudełka po butach), że przerosło to nawet cierpliwość czterolatki :yes: Od tego czasu wiem, że ja i zwierzęta to jakaś zupełnie inna bajka.

Ilonka nie, no spoko, jak mogłabym się gniewać, poprostu nigdy jej nie pokazywałaś , stąd moja ciekawość, bo półeczka sama w sobie ładna i chyba dość popularna , co do zwierząt to mam tak samo , moje dzieci chciałyby psa ale jak ja myślę o nim w domu to mnie trzepie, ostatnio bylam u znajomej która ma kota, jezu skacze po czym się da, po stole, po meblach , wisi na firanie, mnie by chyba szlag trafił, jakby chodził po moich meblach