anna-maria3 11.12.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Ilonka proszę o twój adres na priva Święty Mikołaj nadjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.12.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Witam ejama, trochę tutaj nie zaglądałam i miałam niemały problem z odnalezieniem wątku Aniu, Mikołaj nadjechał, z tego co widziałam do Ciebie również Oglądam inne wątki, gdzie świąteczną atmosferę czuć już w każdym kącie, więc czas pokazać, jak w tym roku będą wyglądać święta u nas. Trochę się bałam, co powiecie, ale najważniejsze, że nam się podoba . Jest nietypowo, do końca bałam się efektu, więc może zacznę od bezpiecznych gwiazdek w oknie: http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=dsc0172lr.jpg&res=medium I na drzewku (jeszcze raz dziękuję Reni ): http://desmond.imageshack.us/Himg846/scaled.php?server=846&filename=dsc0193i.jpg&res=medium A to nasze drzewko - UWAGA! - tylko dla ludzi o mocnych nerwach . Być może zrani niejedno poczucie estetyki http://desmond.imageshack.us/Himg46/scaled.php?server=46&filename=dsc0187yn.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.12.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 no coś ty - super jest:obardzo odważnie... ale też z jakim efektem:lol: mi się bardzo podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.12.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Często się zastanawiałam nad białym drzewkiem. I właśnie o jednokolorowych ozdobach myślałam. Twoje mnie utwierdza w przekonaniu, że mogłoby być pięknie! Bardzo mi się podoba! Niestety, w mojej rodzinie, tylko ja tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.12.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ilonko jest świetnie. Jest idealnie bo wszystko tak ładnie ze sobą macie zgrane - ta biel i ta limonka Mi się bardzo podoba i choć faktycznie to odważne rozwiązanie to jest naprawdę rewelacyjne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 17.12.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 witaj mam pytanie czy dobrze czytam ze te fajne wieszaczki to nie zakup z Polski? Tak na szybko, bo miałam dzisiaj dzień pełen wrażeń, zdjęcie ukończonego wiatrołapu: http://desmond.imageshack.us/Himg802/scaled.php?server=802&filename=dsc0136s.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.12.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 MagdaZZZ, narendil, pysiaczek - nie wierzę, że nie tylko mi się biała choinka podoba czarownicaaa, niestety strzałki w Polsce są niedostępne (nawet drogą wysyłkową), długo ich szukałam i musiałam po nie wrócić do Berlina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.12.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Ilonko, a mi się ta choinka podoba, ale jako ozdoba, a nie jako główna choinka. Dla mnie, pomimo limonkowych bombek, jest po prostu za mało zielona Obok, jak negatyw, postawiłabym żywą, zieloną z białymi bombkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.12.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Ilonko, a mi się bardzo podoba ta choinka. Nie wszystkie choinki muszą być zielone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejama 18.12.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Bardzo urocze to drzewko świąteczne. Na dworze mrozu i bieli brak, więc zmrożona choinka w domu to świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.12.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Mnie się choinka też podoba:jawdrop: ale u siebie muszę mieć żywą, zielona i pachnącą Jak samopoczucie Kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.12.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 ja też lubię białe choinki z białymi i srebrnymi ozdobami Wasza też jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haneczkakrk 19.12.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Przeczytałam cały wątek od początku, obejrzałam zdjęcia i pora się teraz przywitać Cóż mogę napisać? Chyba nic oryginalnego nie wymyślę, bardzo podobają mi się twoje wnętrza i chociaż jestem Kozą to dużo mi brakuje do takiego porządku i estetyki w moim mieszkaniu;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi582/f4e8a1b00017f3314ef188c6/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 21.12.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 czarownicaaa, niestety strzałki w Polsce są niedostępne (nawet drogą wysyłkową), długo ich szukałam i musiałam po nie wrócić do Berlina hmmm to jestem troche zaskoczona bo widzialam je w ktoryms odcinku Dekoratornii,a oni raczej uzywaja produktow dostepnych w Polsce by sie wydawalo. Sama ich nie szukalam ale kojarze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.12.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ilonka no dałaś czadu w tym roku, wiem że na białą choinkę chorowałaś po Listach do M ale ta soczysta zieleń mnie powaliła:D Ilonka a co to za półka tam w oddali, nie pokazywałaś wcześniej? podobna do mojej dlatego pytam, może BC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2011 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Reni, podobna do Twojej, bo między innymi Twoją inspirowana Mam nadzieję, że się nie pogniewasz? Widziałam podobne w kilku domach i na wielu zdjęciach i tak jakoś wyszło Naszą robił stolarz. haneczkakrk - to mnie zawstydziłaś tymi komplementami. Witam i dziękuję czarownicaaa, być może źle szukałam, nie wiem, widziałam je tylko na zagranicznych stronach A ja sobie w prezencie świątecznym kupiłam kota, na którego chorowałam dosyć długo. Pierwszy raz widziałam go, gdy nie mieliśmy jeszcze wszystkich mebli i nie miałam pomysłu, gdzie go postawić. Potem nie mógł mi wyjść z głowy, więc wróciłam po niego, ale już go nie było Odczekałam kilka miesięcy i proszę - jest! Znowu się pojawił w sprzedaży (do postawienia oczywiście na półce/rogu szafki. U nas spogląda w dół z parapetu): http://produkty.almi-decor.com/images/produkty/4920111.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 O matko, a ja o żywym pomyślałam w pierwszej chwili A gdzie kotek będzie zaglądał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2011 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Żywego zawsze chciałam, ale z moim zamiłowaniem do porządków wszystkie zwierzęta raczej odpadają Kiedyś przyniosłam świnkę morską z przedszkola W jedno popołudnie narobiła takiego bałaganu i smrodu (mimo, że włożyłam ją do pudełka po butach), że przerosło to nawet cierpliwość czterolatki Od tego czasu wiem, że ja i zwierzęta to jakaś zupełnie inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.12.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ilonka nie, no spoko, jak mogłabym się gniewać, poprostu nigdy jej nie pokazywałaś , stąd moja ciekawość, bo półeczka sama w sobie ładna i chyba dość popularna , co do zwierząt to mam tak samo , moje dzieci chciałyby psa ale jak ja myślę o nim w domu to mnie trzepie, ostatnio bylam u znajomej która ma kota, jezu skacze po czym się da, po stole, po meblach , wisi na firanie, mnie by chyba szlag trafił, jakby chodził po moich meblach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts