Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Oj, kota też bym nie zniosła. Poza tym, że skacze po wszystkim, to jeszcze nie lubię. Za to psy kocham, ale ze względu na tryb pracy i życia w ogóle nie wchodzi w grę. Ostatnio jako zamiennik moje dzieci dostały królika... I świetny jest :yes:
  • Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

królik powiadasz? jest to jakiś zamiennik, przynajmniej mniej obowiązku, bo mnie głównie chodzi o to że pies, to kolejny członek rodziny, prawie jak dziecko, a przy trójce dzieci to ja dziekuję
Ilonka nie, no spoko, jak mogłabym się gniewać, poprostu nigdy jej nie pokazywałaś , stąd moja ciekawość, bo półeczka sama w sobie ładna i chyba dość popularna , co do zwierząt to mam tak samo , moje dzieci chciałyby psa ale jak ja myślę o nim w domu to mnie trzepie, ostatnio bylam u znajomej która ma kota, jezu skacze po czym się da, po stole, po meblach , wisi na firanie, mnie by chyba szlag trafił, jakby chodził po moich meblach

królik powiadasz? jest to jakiś zamiennik, przynajmniej mniej obowiązku, bo mnie głównie chodzi o to że pies, to kolejny członek rodziny, prawie jak dziecko, a przy trójce dzieci to ja dziekuję

:lol2::lol2::lol2:

Reni nie mogę z Tobą:rotfl:

Króliki to ja zawsze oglądam w sklepie zoologicznym, jak mąż robi zakupy spożywcze :D A co do kotów Aniu, tylko spójrz, jak można się nie zachwycać:

(najsmutniejszy kotek na świecie)

http://img215.imageshack.us/img215/876/30684z7mj10a4rz.gif

Wesołych świąt! Bez zmartwień,

Z barszczem, z grzybami, z karpiem,

Z gościem, co niesie szczęście!

Czeka nań przecież miejsce.

Wesołych świąt! A w święta,

Niech się snuje kolęda.

I gałązki świerkowe

Niech Wam pachną na zdrowie.

Wesołych świąt! A z Gwiazdką! -

Pod świeczek łuną jasną

Życzcie sobie jak najwięcej

Zwykłego, ludzkiego szczęścia.

Wesołych, spokojnych i radosnych Świąt - życzy nemi

http://images35.fotosik.pl/1092/a175ee91fdb7007e.jpg

Magicznych, pełnych uśmiechu i ciepła Świąt Bożego Narodzenia-życzy Ola z Rodzinką.

Uploaded with
ImageShack.us

Pełnych spokoju, rodzinnego ciepła, wypełnionych
miłością

i pokojem Świąt Bożego Narodzenia

życzy Aneta z Rodziną

Dziękuję wszystkim za życzenia :)

Zaglądającym tutaj życzę również zdrowych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia, rodzinnej atmosfery przy wigilijnym stole, smacznego karpia oraz góry prezentów pod choinką :)

P1010171.JPG

Spokoju i radości, tylko miłych gości! Smacznej Wigilii i całusów moc - w tę najpiękniejszą w roku noc! Szczęścia kilogramów, ze śniegu bałwanów! Życzliwych ludzi wokół, żadnej łezki w oku. Przyjaciół jakich mało. Przez życie idźcie śmiało! Niech miłość bez ustanku Was dotyka. A w Nowym roku szczęście spotyka!

życzy Korozja

cieszę się,że znalazłam Twój wątek-piękne wnętrza masz:) taki narożnik w salonie...ehhhh marzenie...zapisałam w moich inspiracjach:) mam nadzieje,że wykorzystam to wszystko w następnym roku.Pozdrawiam serdecznie