Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pasie, nie miałam okazji podziękować za życzenia :)

Witam jaliko :) życzę owocnego urządzania :)

reni, no jest mały problem, bo zostawiliśmy aparat u rodziny i nie wiem, kiedy będziemy mieli okazję go odebrać. Podejrzewam, że jakoś na przełomie stycznia/lutego trzeba będzie złożyć ponowną wizytę :) Poszukam w komputerze, możliwe, że jakieś pojedyncze zdjęcia gdzieś się zaplątały, ale w sumie to nie ma czego oglądać. Szukam jakiegoś białego ptaka na tę szafkę i szafkę nad tv - najlepiej jakby były podobne, ale nie takie same (inna wielkość, głowa odwrócona w inną stronę, itp.) - ktoś ma pomysł? Moim marzeniem jest oczywiście ta figurka:

http://www.atakdesign.pl/userdata/gfx/87830e842c14f154b95c1936f57348e8.jpg

Ale kolor nie ten i cena zupełnie nie do przyjęcia :no:

Zainspirowały mnie ptaki w mieszkaniu Kingi Rusin (jeden pod biblioteką, dwa kolejne ma w kuchni na górnych szafkach, ale nie mogłam znaleźć fotki):

http://media2.pl/g/600/22245.jpg

http://cdn8.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/139156/sprzedaje_mieszkanie_za_37_mln_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

bo mnie głównie chodzi o to że pies, to kolejny członek rodziny, prawie jak dziecko, a przy trójce dzieci to ja dziekuję

To prawda, wiem to z własnego doświadczenia, sama mam psa od 5 lat, kocham go jak dziecko, zresztą wszyscy go kochamy, jest takim moim trzecim synkiem ale niestety większy z niego "bałaganiarz" niż nasto- i dziewięciolatek razem wzięci...co prawda skarpetek i brudnych ubrań nie rozrzuca po mieszkaniu;) ale piachu i błota przynoszonego ze spaceru mam serdecznie dosyć, o sierści, którą muszę non stop odkurzać i o meblach, które muszę cały czas czyścić już nawet nie wspominam. Wyleczyłam się z posiadania psów (chyba:)) chociaż uwielbiam zwierzęta, ale raczej nie w swoim mieszkaniu :).

Figurka-kotek bardzo fajna, taka inna niż do tej pory widziałam.

Ilonko jestem u Ciebie pierwszy raz :)

Przeczytalam watek i poprostu padlam z wrazenia jak zobaczylam Wasza choinke :jawdrop:

Jest rewelacyjna!!!!! Piekne polaczenie bieli i zelonego kolorku :jawdrop: nigdy nie pomyslalam ze biala choinka moze byc tak piekna :bash: a ostatnio widzialam na przecenie biala choinke i nie wzielam :bash: mam nadzieje ze jeszcze bedzie :rolleyes:

Witam Kasiu, daj znać co z tą choinką, ja też byłam do niej sceptycznie nastawiona, miała być prawdziwa, mąż nie chciał o innej słyszeć, ale jakoś tak wyszło... Baba zawsze postawi na swoim ;)

Dziewczyny, a jak tam Wasze plany sylwestrowe? Opowiadajcie szybko! My idziemy na małą domówkę - impreza tematyczna (superbohaterowie) - wczoraj zaczęłam szperać w garderobie i stanęło na tym, że przebieram się za Larę Croft :wiggle: Mam po prostu całą szufladę pasków, którymi można obwiązać biodra, uda, plecy, do tego czarny podkoszulek, plastikowe gnaty :D i przebranie gotowe :cool:

http://www4.images.coolspotters.com/photos/145448/lara-croft-profile.jpg

Tylko teraz jakaś ekspresowa dieta do tych krótkich spodenek by się przydała :lol2:

Edytowane przez Ilona Agata

Ilonko, tak to prawda trochę zarostu wystarczy, ale jak zmieni kolor skóry :o. Hancock grany był przez Willa Smitha :lol2:

:wtf: Tego mi nie powiedział :o :rotfl:

Gdyby to ode mnie zależało, to moim ulubionym superbohaterem jest Neo - aż się rozmarzyłam ;) Tylko skąd ja wezmę na dzień przed imprezą suknię księdza :confused:

Nie pozostaje chyba nic innego jak lniana koszula i świetlny miecz :lol2: