reni1980 28.12.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Reni, po świętach pokażę , bo za moment wyjeżdżamy i wracamy dopiero w poniedziałek późnym wieczorem, więc trwa u nas gorączka pakowania a dziś już środa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2011 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 pasie, nie miałam okazji podziękować za życzenia Witam jaliko życzę owocnego urządzania reni, no jest mały problem, bo zostawiliśmy aparat u rodziny i nie wiem, kiedy będziemy mieli okazję go odebrać. Podejrzewam, że jakoś na przełomie stycznia/lutego trzeba będzie złożyć ponowną wizytę Poszukam w komputerze, możliwe, że jakieś pojedyncze zdjęcia gdzieś się zaplątały, ale w sumie to nie ma czego oglądać. Szukam jakiegoś białego ptaka na tę szafkę i szafkę nad tv - najlepiej jakby były podobne, ale nie takie same (inna wielkość, głowa odwrócona w inną stronę, itp.) - ktoś ma pomysł? Moim marzeniem jest oczywiście ta figurka: http://www.atakdesign.pl/userdata/gfx/87830e842c14f154b95c1936f57348e8.jpg Ale kolor nie ten i cena zupełnie nie do przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.12.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 ale piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Zainspirowały mnie ptaki w mieszkaniu Kingi Rusin (jeden pod biblioteką, dwa kolejne ma w kuchni na górnych szafkach, ale nie mogłam znaleźć fotki):http://media2.pl/g/600/22245.jpghttp://cdn8.se.smcloud.net/t/photos/thumbnails/139156/sprzedaje_mieszkanie_za_37_mln_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haneczkakrk 29.12.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 bo mnie głównie chodzi o to że pies, to kolejny członek rodziny, prawie jak dziecko, a przy trójce dzieci to ja dziekuję To prawda, wiem to z własnego doświadczenia, sama mam psa od 5 lat, kocham go jak dziecko, zresztą wszyscy go kochamy, jest takim moim trzecim synkiem ale niestety większy z niego "bałaganiarz" niż nasto- i dziewięciolatek razem wzięci...co prawda skarpetek i brudnych ubrań nie rozrzuca po mieszkaniu;) ale piachu i błota przynoszonego ze spaceru mam serdecznie dosyć, o sierści, którą muszę non stop odkurzać i o meblach, które muszę cały czas czyścić już nawet nie wspominam. Wyleczyłam się z posiadania psów (chyba:)) chociaż uwielbiam zwierzęta, ale raczej nie w swoim mieszkaniu . Figurka-kotek bardzo fajna, taka inna niż do tej pory widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Ilonka teraz to ten kotek ma sens jak mają byc ptaszki Ja oglądałam do nas ptaszki ale takie małe porecelanowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.12.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Ilonko jestem u Ciebie pierwszy raz Przeczytalam watek i poprostu padlam z wrazenia jak zobaczylam Wasza choinke Jest rewelacyjna!!!!! Piekne polaczenie bieli i zelonego kolorku nigdy nie pomyslalam ze biala choinka moze byc tak piekna a ostatnio widzialam na przecenie biala choinke i nie wzielam mam nadzieje ze jeszcze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.12.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Witam Kasiu, daj znać co z tą choinką, ja też byłam do niej sceptycznie nastawiona, miała być prawdziwa, mąż nie chciał o innej słyszeć, ale jakoś tak wyszło... Baba zawsze postawi na swoim Dziewczyny, a jak tam Wasze plany sylwestrowe? Opowiadajcie szybko! My idziemy na małą domówkę - impreza tematyczna (superbohaterowie) - wczoraj zaczęłam szperać w garderobie i stanęło na tym, że przebieram się za Larę Croft Mam po prostu całą szufladę pasków, którymi można obwiązać biodra, uda, plecy, do tego czarny podkoszulek, plastikowe gnaty i przebranie gotowe http://www4.images.coolspotters.com/photos/145448/lara-croft-profile.jpg Tylko teraz jakaś ekspresowa dieta do tych krótkich spodenek by się przydała Edytowane 30 Grudnia 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ilona, a po co Ci dieta? Wkleisz potem zdjęcie? Proszę My idziemy do kina. Sylwester w Nowym Yorku i Sherlock Holmes. Dwa seanse z przerwą na powitanie Nowego Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 30.12.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Mam nadzieje ze zalapie sie na Twoje zdjecie jako Lara Croft a maz za kogo sie przebiera? U nas imprezka "domowa" ze znajomymi niestety Babcia jest 2500 km od nas wiec nie mamy z kim zostawic Synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.12.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 My się wybieramy na domówkę z dzieciakami... A zdjęcie obowiązkowo masz wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.12.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Mąż przebiera się za Hancocka Nie wiem, kto to był, ale podobno miał supermoce i do stylizacji wystarczy tylko nie ogolić się przez kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.12.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ilonko, tak to prawda trochę zarostu wystarczy, ale jak zmieni kolor skóry . Hancock grany był przez Willa Smitha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ilonko, tak to prawda trochę zarostu wystarczy, ale jak zmieni kolor skóry . Hancock grany był przez Willa Smitha Zawsze zostaje pasta do butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.12.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Zawsze zostaje pasta do butów Albo kakao Ilonko koniecznie pokaż nam potem zdjęcie I udanej zabawy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.12.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ilonko, tak to prawda trochę zarostu wystarczy, ale jak zmieni kolor skóry . Hancock grany był przez Willa Smitha Tego mi nie powiedział Gdyby to ode mnie zależało, to moim ulubionym superbohaterem jest Neo - aż się rozmarzyłam Tylko skąd ja wezmę na dzień przed imprezą suknię księdza Nie pozostaje chyba nic innego jak lniana koszula i świetlny miecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Tylko skąd ja wezmę na dzień przed imprezą suknię księdza Ewentualnie służę długa czarną rozszerzaną spódnicą Albo kakao Pasta lepiej trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.12.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Pasta lepiej trzyma Ale jest mniej smaczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ale jest mniej smaczna Fakt Ale może dzięki temu Ilonka nie będzie się martwić, że inne baby jej superbohatera obcałują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.12.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Fakt Ale może dzięki temu Ilonka nie będzie się martwić, że inne baby jej superbohatera obcałują? Wtedy wyciągnie plastikowego gnata i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts