Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Ilona :)

Mój syn w (dośc dawno temu ) jeszcze przedszkolu na przedstawieniu był murzynkiem.Miał buzię,nogi i ręce wysmarowaną .....nutellą.Świetnie spełniała swoją funkcję ;) :D.Ubrany był tylko w taką murzyńską "spódniczkę" z bibuły i ala plemienny naszyjnik :D

Tylko,że Młody non stop się oblizywał :lol2:.Nie wiem czy proponować to Twojemu mężwi,bo istnieje ryzyko,że na imprezie tez ktoś poczuje ochotę na słodycze :o :D

My też mieliśmy jakiś czas temu fazę na imprezy pt "bale przebierańców" :D.

Ja byłam Marline Monroe (łatwe przebrania,bo charakterystyczna sukienka +pieprzyk) pielęgniarką oraz pokojówką :)

Mieliśmy z mężem pomysł na przebranie ksiądz+zakonnica :D.Ale nie było w wypożyczalni stroju :( , a znajomych księży brak :o

pasie :hug: dużo zdrówka w takim razie życzę :)

hazeleyes, jeśli chodzi o buty, jest kilka opcji: mogę odkopać moje glany z czasów licealnych (matko, kiedy to było :o), mogę ubrać wiązane buty na obcasie (mają futerko wywijane na zewnątrz, ale mogę je ukryć do wewnątrz) lub zwykłe czarne kozaki na płaskiej podeszwie z obowiązkowo wystającą jasną skarpetką na górze ;) Może te czarne kozaki też obwiążę jakimiś paskami, mam ich całkiem sporo, od kiedy zaczęto je dołączać do każdej pary spodni w Zarze :lol2:

lady in red, jako fanka Nutelli bałabym się tego pomysłu :roll: Ona się przypadkiem nie rozpuszcza, nie ścieka? Pokrywa skórę równomiernie?

Jeśli chodzi o przebrania, to te związane z księdzem nieodmiennie kojarzą mi się z "Dziennikiem Bridget Jones" :D

Zawsze zostaje pasta do butów :rotfl:

A może farbki do ciała? W ubiegłym roku byliśmy na imprezie pt. "postacie z bajek" i smerfy wymalowane na niebiesko zrobiły furorę. Panowie byli po prostu ubrani w białe spodnie z doszytymi ogonkami i białe czapki a każdą pozostałą część ciała mieli pomalowaną na niebiesko. Rozłożyło mnie to na łopatki dosłownie. :D

pasie :hug: dużo zdrówka w takim razie życzę :)

hazeleyes, jeśli chodzi o buty, jest kilka opcji: mogę odkopać moje glany z czasów licealnych (matko, kiedy to było :o), mogę ubrać wiązane buty na obcasie (mają futerko wywijane na zewnątrz, ale mogę je ukryć do wewnątrz) lub zwykłe czarne kozaki na płaskiej podeszwie z obowiązkowo wystającą jasną skarpetką na górze ;) Może te czarne kozaki też obwiążę jakimiś paskami, mam ich całkiem sporo, od kiedy zaczęto je dołączać do każdej pary spodni w Zarze :lol2:

lady in red, jako fanka Nutelli bałabym się tego pomysłu :roll: Ona się przypadkiem nie rozpuszcza, nie ścieka? Pokrywa skórę równomiernie?

Jeśli chodzi o przebrania, to te związane z księdzem nieodmiennie kojarzą mi się z "Dziennikiem Bridget Jones" :D

Jeśli mogę doradzić coś w sprawie butów :)Stawiałabym na płaskie kozaki,te na obcasie mogą byc..............zbyt sexowne?:D Do tych spodenek ;)Pamiętaj,że Lara Croft stawiałaby na wygodę :D

Nutella całkiem dobrze spoałniała swoją rolę (oprócz tego ,że sie klei i jest słodka ;)).Nie pamietam aby na Młodym sie rozpuszczała albo sciekała :D