Ilona Agata 30.12.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Może rajstopy w sprayu? Trochę przyciemniają karnację, poza tym dają ładny, brokatowy połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.12.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Wtedy wyciągnie plastikowego gnata i po sprawie Obawiam się, że wszystkie dziewczyny będą uzbrojone w karabiny i supermoce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.12.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ilonko, właśnie sobie wyobraziłam jak sprey-ujesz swojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.12.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 A ja, jak się bajecznie (sylwestrowo ) świeci: http://photos01.istore.pl/24475/photos/big/6839716.jpg Myślę, że się nie zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.12.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 No chyba raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.12.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 ale się fajnie te Wasze przebrania zapowiadają szczególnie małża:rotfl: my wszyscy chorzy więc problem się rozwiązał bo siedzimy w domu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.12.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Super pomysł na stylizacje:) a jakie buty bedziesz miala,jako Lara?Bo te z fotki chyba trudno bedzie znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 30.12.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Hej Ilona Mój syn w (dośc dawno temu ) jeszcze przedszkolu na przedstawieniu był murzynkiem.Miał buzię,nogi i ręce wysmarowaną .....nutellą.Świetnie spełniała swoją funkcję .Ubrany był tylko w taką murzyńską "spódniczkę" z bibuły i ala plemienny naszyjnik Tylko,że Młody non stop się oblizywał .Nie wiem czy proponować to Twojemu mężwi,bo istnieje ryzyko,że na imprezie tez ktoś poczuje ochotę na słodycze My też mieliśmy jakiś czas temu fazę na imprezy pt "bale przebierańców" . Ja byłam Marline Monroe (łatwe przebrania,bo charakterystyczna sukienka +pieprzyk) pielęgniarką oraz pokojówką Mieliśmy z mężem pomysł na przebranie ksiądz+zakonnica .Ale nie było w wypożyczalni stroju , a znajomych księży brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Dziewczyny Właśnie też miałam napisać o nutelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.12.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 pasie dużo zdrówka w takim razie życzę hazeleyes, jeśli chodzi o buty, jest kilka opcji: mogę odkopać moje glany z czasów licealnych (matko, kiedy to było ), mogę ubrać wiązane buty na obcasie (mają futerko wywijane na zewnątrz, ale mogę je ukryć do wewnątrz) lub zwykłe czarne kozaki na płaskiej podeszwie z obowiązkowo wystającą jasną skarpetką na górze Może te czarne kozaki też obwiążę jakimiś paskami, mam ich całkiem sporo, od kiedy zaczęto je dołączać do każdej pary spodni w Zarze lady in red, jako fanka Nutelli bałabym się tego pomysłu Ona się przypadkiem nie rozpuszcza, nie ścieka? Pokrywa skórę równomiernie? Jeśli chodzi o przebrania, to te związane z księdzem nieodmiennie kojarzą mi się z "Dziennikiem Bridget Jones" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.12.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Zawsze zostaje pasta do butów A może farbki do ciała? W ubiegłym roku byliśmy na imprezie pt. "postacie z bajek" i smerfy wymalowane na niebiesko zrobiły furorę. Panowie byli po prostu ubrani w białe spodnie z doszytymi ogonkami i białe czapki a każdą pozostałą część ciała mieli pomalowaną na niebiesko. Rozłożyło mnie to na łopatki dosłownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 ja tak nie w temacie ale Ilonka wie dlaczego:) http://sklep.krosno.com.pl/patera-z-kloszem-25cm-servo-produkt-142.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.12.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Reni, bajka idealna! Dzięki za linka, bardzo się przyda, w końcu niedługo moje urodziny A tak całkiem serio, taka patera na muffinki też się nadaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 myślę że tak nadaje się do wszystkiego, na owoce, ciasto, ciasteczka , ja tez mam na nią oko, jest boska ale mam juz dwie inne w domu i miejsca brak, jak mąż zobaczy trzecią to zaś sie wkurzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.12.2011 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 U nas bardzo się przyda, bo właśnie pączki suszą się na odkrytym talerzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 30.12.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Kurcze, chyba wpiszę na listę prezentow na zaś Ja wszystko bawełnianymi ściereczkami przykrywam, żeby nie wyschło i nie stwardniało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.12.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 I ja sobie linka ukradnę. Mogę? Tylko skorzystam pewnie w kwietniu. Ps. I zleciały się kozy do siana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 ja uwielbiam takie patery, na paczki jak znalazł, w takiej wszystko ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.12.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ps. I zleciały się kozy do siana faktycznie , wszystkie przyleciały i każdej jak bardzo potrzebna ta patera:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 30.12.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 pasie dużo zdrówka w takim razie życzę hazeleyes, jeśli chodzi o buty, jest kilka opcji: mogę odkopać moje glany z czasów licealnych (matko, kiedy to było ), mogę ubrać wiązane buty na obcasie (mają futerko wywijane na zewnątrz, ale mogę je ukryć do wewnątrz) lub zwykłe czarne kozaki na płaskiej podeszwie z obowiązkowo wystającą jasną skarpetką na górze Może te czarne kozaki też obwiążę jakimiś paskami, mam ich całkiem sporo, od kiedy zaczęto je dołączać do każdej pary spodni w Zarze lady in red, jako fanka Nutelli bałabym się tego pomysłu Ona się przypadkiem nie rozpuszcza, nie ścieka? Pokrywa skórę równomiernie? Jeśli chodzi o przebrania, to te związane z księdzem nieodmiennie kojarzą mi się z "Dziennikiem Bridget Jones" Jeśli mogę doradzić coś w sprawie butów :)Stawiałabym na płaskie kozaki,te na obcasie mogą byc..............zbyt sexowne? Do tych spodenek ;)Pamiętaj,że Lara Croft stawiałaby na wygodę Nutella całkiem dobrze spoałniała swoją rolę (oprócz tego ,że sie klei i jest słodka ).Nie pamietam aby na Młodym sie rozpuszczała albo sciekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts