Ilona Agata 31.12.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 (edytowane) Lady, też tak myślę, że zwykłe kozaki będą się prezentować najlepiej Moja Lara będzie "uspokojona", bo ani brzucha nie pokażę, ani dekoltu - wychodzę z założenia, że jak odsłaniać, to tylko jedną część ciała (w tym wypadku nogi, chociaż będą częściowo przysłonięte zwykłymi kozakami i paskami na broń ). W ogóle - jak szukałam pomysłu na przebranie - to przerażało mnie, że wszystkie superbohaterki zostały stworzone dla męskiej części widowni - taka Kobieta Kot czy Wonder Woman Jeśli chodzi o męża, stanęło na kakao - Nutellę pewnie bym zjadła w drodze ze sklepu do domu Edytowane 31 Grudnia 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.12.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Ilonko, Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku, udanej zabawy sylwestrowej ! http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSrEhZi2cqAvj2N-DtxfiGChveMLFSNnCzbas7PzZDTqNAgNT3E Ps. Zdjęcia w Nowym Roku obowiązkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 31.12.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Upojnego Sylwestra oraz pomyślności i szczęścia w Nowym Roku 2012 życzy Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.12.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia marzeńhttp://www.truehdwallpaper.com/wp-content/themes/ThrillingTheme1.0.3/thumb.php?src=http://www.truehdwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/12/2012-Happy-New-Year1.jpg&h=338&w=540&zc=1&q=95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Ilonka zostawiam noworoczne życzenia dla Ciebie i całej rodzinki. Alfabet życzeń na Nowy Rok! A... anioła stróża u boku B... buziaków słodkich miliony C... czasu wolnego dla siebie D... drogi usłanej różami E... ekskluzywnych wakacji F... fury pieniążków G... gwiaździstego nieba H... horoskopu korzystnego I... i oprócz tego J... jasności umysłu K... kolorowych chwil L... lotów wysokich M... miłosnych uniesień N... nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P... pogodnych dni R... romantycznych wieczorów S... szalonych nocy T... tylko spełnionych marzeń U... uroku osobistego W... wiary w sukces Z... zawsze uśmiechniętej buzi Wszystkiego naj na każdy dzień 2012 roku. http://img31.imageshack.us/img31/1276/4i46u5wmitz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 31.12.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://img580.imageshack.us/img580/4264/1325327920241.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.01.2012 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Dziękuję wszystkim za piękne życzenia i ze swojej strony również życzę samych fajerwerków szczęścia w nowym, 2012 roku http://bi.gazeta.pl/im/6/6113/z6113176X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.01.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 I jak po imprezie? Kakao wytrzymało na mężu całą noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.01.2012 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 (edytowane) Hej rere, zmywaliśmy po północy, bo zaczęły się robić plamy, ale znajomi na początku myśleli, że wysmarowałam go samoopalaczem Edytowane 2 Stycznia 2012 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.01.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Fajnie wyglądałaś w tym przebraniu . Zazdroszczę figury Ciekawa jestem przebrania męża, ale pewnie nie wyraziłby zgody na opublikowanie foci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.01.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 ilonka Patera piękna, sama ostatnio podobną kupiłam w sklepie pol-szkło za 52 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.01.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ale fajnie wyglądałaś Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.01.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ilonko wyglądałaś świetnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.01.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Mówiłam, że żadna dieta nie jest Ci potrzebna Świetne przebranie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatriciaAnne 02.01.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Witaj Ilonko Bardzo ładne wnętrza stworzyłaś w swoim domku! Przede wszystkim podoba mi się część kuchnia - jadalnia. Też u siebie chciałabym w kuchni białe fronty plus drewno, jednak jeszcze pozostaje kwestia wyboru wybarwienia- czy ciemne czy jasne. Również planuję kawiarkę i piekarnik z Siemensa. Widzę, że u ciebie piekarnik w 'normalnych' wymiarach a nie kompaktowy, taki właśnie mnie interesuje. Pomimo, iż czytałam cały wątek gdzieś umknęło mi jaki to model. Czy mogłabym prosić o przypomnienie? P.S. Bajkowa choinka i przebranie sylwestrowe! Pozdrawiam, Patrycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.01.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ilonko, znalazłam coś dla Ciebie http://sklep.makstudio.pl/img/p/1793-2029-large.jpg Cena niestety zabija Tu możesz te cuda kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.01.2012 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 rere, piękne te ptaki, ale cena masakra zdecydowanie nie na moją kieszeń, bo potrzebuję takich dwóch . W Black Red White są ładne wróbelki za jedyne 9,90, ale byłam oglądać i są za małe No cóż, szukam dalej... Swoją drogą nigdy bym się nie spodziewała takiej ceny za figurki inspirowane, ciekawe, czy ktoś to kupuje? PatriciaAnne witam u siebie Przemiła jesteś... Piekarnik to HB56AS560. Jesteśmy z niego zadowoleni Obsługiwałam również piekarnik HB78AU570 i w sumie - poza niebieskim wyświetlaczem - nie widzę żadnej różnicy , chociaż na pewno jakaś jest. A dlaczego planujesz kompaktowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatriciaAnne 04.01.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 PatriciaAnne witam u siebie Przemiła jesteś... Piekarnik to HB56AS560. Jesteśmy z niego zadowoleni Obsługiwałam również piekarnik HB78AU570 i w sumie - poza niebieskim wyświetlaczem - nie widzę żadnej różnicy , chociaż na pewno jakaś jest. A dlaczego planujesz kompaktowy? Hej Właśnie chyba źle mnie zrozumiałaś, być może nie jasno napisałam . Nie chce kompaktowego, a właśnie takich wymiarów jak Twój. I właśnie zastanawiam się między tymi dwoma które wymieniłaś lub jeszcze wchodzi w grę trzeci HB76AT560. Różnice to przede wszystkim w Twoim jest 10 rodzajów grzania, 40 programów automatycznych, wyświetlacz cyfrowy ,2 prowadnice teleskopowe i brak pyrolizy, jest w zamian coś innego. Natomiast w HB78AU570 jest 13 rodzajów grzania, 68 programów automatycznych, wyświetlacz tekstowy, 3 prowadnice teleskopowe i jest czyszczenie pyrolityczne. Mając zamiar kupić kawiarkę i ustawić tak jak u Ciebie, jeden nad drugim to wydaje mi się że ten HB78AU570 bardziej będzie pasować, bo tak jak kawiarka ma wyświetlacz tekstowy i pewnie kolory te same oraz ma te dwa przyciski < > które ma kawiarka. A dla mnie jako osoby trochę pedantycznej i oceniającej pod względem estetycznym aby wszystko do siebie pasowało to ważne Te 68 autom. programów mogłabym zamienić na 40 bo na tym mi akurat nie zależy. Widzę, że wybór będzie ciężki. Na szczęście mam jeszcze czas do końca lata/ jesieni, bo zapewne wtedy ruszy wykończeniówka. Dziękuję za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.01.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ten drugi piekarnik faktycznie ma rozłożone przyciski i wyświetlacz tekstowy tak jak w kawiarce Nam nie robiło to większej różnicy, ale jeśli chcesz, mogę Ci cyknąć fotkę z bliska naszej kawiarki i naszego piekarnika oraz kawiarki z piekarnikiem HB78AU570 w tym samym ułożeniu - zarówno włączonych jak i wyłączonych - jeżeli nie chodzi o programy, ale o wrażenia estetyczne, takie fotki mogą być w jakiś sposób pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts