PatriciaAnne 05.01.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ten drugi piekarnik faktycznie ma rozłożone przyciski i wyświetlacz tekstowy tak jak w kawiarce Nam nie robiło to większej różnicy, ale jeśli chcesz, mogę Ci cyknąć fotkę z bliska naszej kawiarki i naszego piekarnika oraz kawiarki z piekarnikiem HB78AU570 w tym samym ułożeniu - zarówno włączonych jak i wyłączonych - jeżeli nie chodzi o programy, ale o wrażenia estetyczne, takie fotki mogą być w jakiś sposób pomocne. Jeśli to nie problem bardzo byłabym wdzięczna za takie zdjęcia Jednak jeszcze się nie orientuję czy na te konto FM dojdą zdjęcia czy podać prywatnego maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.01.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dojdą, ale prześlę je dopiero we wtorek - wcześniej niestety nie będę miała okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatriciaAnne 05.01.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dojdą, ale prześlę je dopiero we wtorek - wcześniej niestety nie będę miała okazji. Nie ma problemu. Jak pisałam wcześniej, mam czas więc spokojnie zaczekam. Już teraz bardzo bardzo dziękuję za ten pomysł , sama nie śmiałabym prosić. Nawet mi na myśl nie przyszło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 15.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Cześć przeglądając wątki o wannach, łazienkach itp natrafiłam na twój wpis dotyczący brodzika Kaldewei wpuszczanego w podłogę (chwaliłaś go) Czy możesz napisać jaki to dokładnie model? Przejrzalam kilka pierwszych stron twojego dziennika bo myślałam że może znajdę coś na jego temat ale niestety nie mam czasu aby przejrzec 86 stron;)z góry dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.01.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Hej, dobrze, że nie przeglądałaś tych wszystkich stron, bo - z tego, co pamiętam - nie ma tam słowa o brodziku Mamy dokładnie ten: http://www.kaldewei.pl/produkty/brodziki/avantgarde/detail/produkt/conoflat-4/ Trzeba uważać na montaż - ponieważ jest płaski, ma minimalny spadek do środka, wystarczy zamontować go minimalnie krzywo i woda nie spływa tak, jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 17.01.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witaj Ilonka!Czy możesz mi powiedzieć gdzie zamawiałaś naklejkę na ścianę za łóżkiem? PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 17.01.2012 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Tutaj: http://www.modern-wall.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 18.01.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Dziekuję Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 23.01.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Witaj Ilonka!!Mam jeszcze jedną prośbę. Kiedyś pisałaś o elektrycznych młynkach do soli i pieprzu, które kupiłaś na allegro. Powiedz mi, czy miałaś na nich takie białe naklejki? Czy je usunełaś? Mi naklejkiz eszły natomiast został klej po nich , mocowałam się znimi pół sobory w ciepłej wodzie i płynie do naczyń ale niewiele zeszło. Czy je usunęłaś?Mysłałam o zmywaczu do paznokci ale trochę się boję.PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.01.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A sprawdzają się te młynki ? Miałam jeden z Lidla i jakiegoś zwykłego sklepu z AGD i kicha. Nie wiem po co są w nich światełka - bateria padałą po kilku użyciach (3-4). Szukam jakiegoś DOBREGO młynka który poradzi sobie z kolorowym pieprzem (czerwony jest bardziej oleisty i zwykłe młynki mają problemy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 23.01.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Hej, dobrze, że nie przeglądałaś tych wszystkich stron, bo - z tego, co pamiętam - nie ma tam słowa o brodziku Mamy dokładnie ten: http://www.kaldewei.pl/produkty/brodziki/avantgarde/detail/produkt/conoflat-4/ Trzeba uważać na montaż - ponieważ jest płaski, ma minimalny spadek do środka, wystarczy zamontować go minimalnie krzywo i woda nie spływa tak, jak należy. Ilonka, czy ten brodzik można zamontować tak, żeby był równo z płytkami? Jaką on ma wysokość? Można go zlicować, czy trzeba zrobić trochę niższą wylewkę w tym miejscu? Podoba mi się I nie wiem, czy nie byłby u mnie lepszym rozwiązaniem niz wykafelkowana podłoga i odpływ liniowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.01.2012 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Hej Dorotko, u mnie nie było żadnych naklejek Spróbuj może nasączyć je jakąś tłustą oliwką/olejem, słyszałam, że to pomaga mirela, młynek do soli działa bez zarzutu, jeśli chodzi o kolorowy pieprz również mogę polecić, natomiast z czarnym pieprzem radzi sobie gorzej, chyba jest za twardy, mieli go, tylko wolniej i momentami trochę się zacina. Baterie ładujemy co kilka tygodni. Aniu, wylewka w miejscu brodzika musi być niżej, brodzik ma jakieś 5-6 cm wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 24.01.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Agatko dziękuje.Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 25.01.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witaj Agatko!!Bardzo Ci dziękuję za radę. rzeczywiście olej pomógł i to w błyskawicznym tempie.PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.03.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Hej Ilonka! Cisza u Ciebie okropna. Pojawiły się jakieś nowości w domku? Może masz już komodę pod schodami? Odezwij się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.03.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) Hej rere, u nas proces wykańczania zakończył się kilka miesięcy temu i dlatego od jakiegoś czasu żyjemy już zupełnie innymi sprawami. Na forum nadal zaglądam (jak trudno się z nim rozstać, pewnie niejedna z nas doskonale wie ), ale raczej po to, żeby w ciszy poobserwować poczynania na innych wątkach. Komoda jest i szafka wisząca przy schodach na klucze również, zapełniam teraz mieszkanie durnostojkami, uważając, żeby nie przesadzić Jest to trudne, bo przywykłam już zaglądać w centrach handlowych do sklepów z meblami oraz dodatkami. Wykańczanie to chyba kolejne - po forum - uzależnienie: kto raz zaczął, nie potrafi przestać. Dlatego powoli coraz głośniej myślimy o małej reorganizacji ogrodu. Marzy nam się stworzenie tam czegoś w stylu letniego pokoju, inspiracją oczywiście był program: http://www.canalpluscyfrowy.pl/zmediastore/domo/jpg/dach_nad_gwiazdami2/odc11/09.jpg W części jadalnianej - na przeciwko okna balkonowego - planujemy powiesić lustro, bo jak się okazało, okna trzyszybowe zabierają sporo światła, a zwłaszcza w taką pogodę jak teraz odczuwamy brak słońca dosyć dotkliwie. Zobaczymy, czy takie rozwiązanie się sprawdzi. Dodatkowo zniszczyłam naszą kanapę spodniami z materiału imitującego skórę, także to już oficjalne: odradzam białą tapicerkę W weekend cyknę kilka ostatnich fotek. Miło, że ktoś jeszcze o naszym mieszkanku pamięta Edytowane 1 Marca 2012 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.03.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Pamiętamy, pamiętamy Ilonko, ambitne plany . Piękna ta inspiracja. Sama bym chętnie się tam rozsiadła . Czekam na obiecane fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 01.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 a co sie podziało z tą białą kanapą....bo też mam taką i sporo ciuchów (także wśród znajomych) w skórze bądz skóropodobnych a co do ogrodu - zaprojektowalam rozkład w........prosze sie nie śmiać......Simsach wyszło świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.03.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 a co do ogrodu - zaprojektowalam rozkład w........prosze sie nie śmiać......Simsach wyszło świetnie chyba znowu zacznę w to grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.03.2012 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) Hihi, ja na pewno nie będę się śmiać, bo też zaczynałam projektować nie tylko ogród, ale i rozkład mebli w mieszkaniu również w Simsach Kanapa przebarwiła się od czarnych spodni. Chwyciła trochę ich kolor. Straszono nas dżinsami, ale one nie zostawiały nigdy żadnego śladu, dopiero te spodnie. Także queene uważaj na wszelkie sztuczne materiały, być może to wina barwnika i w praniu też będą wszystko farbować, nie wiem, jeszcze nie miałam okazji sprawdzić. Skórzanych ciuchów bym się natomiast nie bała, to są takie spodnie z czegoś sztucznego i świecącego ze stretchem (nie ekoskóra), za sprawą Balmain i Anji Rubik pełno ich teraz w sklepach oraz na ulicach, więc jeśli masz podobne, nie rozsiadaj się zbyt wygodnie na kanapie : http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQlX4VpiW0E2ERI_1-jJrtyVpgS8bYjvUAmSiOviUbp7PTKwosC-XDYEXL9 Edytowane 1 Marca 2012 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts