Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hazeleyes, wysokość jest regulowana, nasza została dopasowana do lampy nad stolikiem kawowym (a tą skróciliśmy w taki sposób, żeby nie zasłaniała widoku na tv z kanapy) - są zamontowane na wysokości 115 cm (mierząc od sufitu do końca klosza, bo od podłogi do klosza to 147 cm). Natomiast najkrótszy klosz nad stolikiem kawowym jest na wysokości 94 cm od sufitu. Edytowane przez Ilona Agata

Hej Ilonka byłam w końcu w torino :) Okazało się że ich sklep jest też w Komornikach czyli prawie koło nas. Lampy piękne ,zakochałam się jeszcze bardziej i już chyba nic nie jest w stanie zawrócić w głowie mi mocniej. Do tego okazało się że mają fantastyczne meble więc wybrałam tam sobie narożnik, stół, stolik kawowy i szafke rtv. Teraz tylko żeby czas szybciej mijał no i przyda się jakaś wygrana w totka :) Pozdrawiam

PS Jaką masz wysokość salonu bo ta lampa to dość duża jest ?

Dziękuję :) Wysokość taka jak u nas więc mam nadzieję że też będzie tak ładnie wyglądać.Wypad udany tylko szkoda że tyle jeszcze czasu do takich zakupów :( My mamy nadzieję na obiór domku w wakacje ale jak to będzie zobaczymy. A przeprowadzkę chcemy przed świętami żeby Wigilię spędzić już u siebie więc jak widzisz jeszcze sporo czasu.

AAaaaa i niepotrzebnie wróciłam się do Twojej kuchni ;( Bo masz niemal identyczną, jak była na moim ulubionym projekcie... Zrezygnowałam z niego niechętnie na rzecz większej ilości szafek i dla dłuższego blatu. Z żalem :(

Pięknie masz w domu. Zwłaszcza w salonie/kuchni/jadalni... ach...

Ale "moje" lampy mam wciąż zamiar kupić, jednak wcześniej zapytam: czy te czarne Azzardo dają wystarczająco dużo światła? Bo mam wątpliwości wiedząc, że świecą tylko w dół... No i jeszcze mnie te potrójne nad stół interesują: wystarczająco jasno jest?

Jak wysoko masz w salonie?

Będę miała u siebie na czarno wykończony kominek, więc wpasowałyby się idealnie albo te Stylo albo Izza.

Z góry Ci dziękuję za odpowiedź :)