queene 07.04.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://img824.imageshack.us/img824/1646/20120407110905173.jpg WESOŁYCH I POGODNYCH śWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZY Pati http://img848.imageshack.us/img848/1449/20120407111221882.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.04.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Ilonko, poświatecznie pozdrawiam:wiggle:Ilonko, muszę Cie zapytac o Twoje lampy nad stolem Azzardo-czy mozna regulowac ich wysokosc? Na jakiej sa zamontowane u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.04.2012 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) hazeleyes, wysokość jest regulowana, nasza została dopasowana do lampy nad stolikiem kawowym (a tą skróciliśmy w taki sposób, żeby nie zasłaniała widoku na tv z kanapy) - są zamontowane na wysokości 115 cm (mierząc od sufitu do końca klosza, bo od podłogi do klosza to 147 cm). Natomiast najkrótszy klosz nad stolikiem kawowym jest na wysokości 94 cm od sufitu. Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.04.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Dzięki Ilonko chyba sie na nie zdecyduje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 11.04.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Przyznam, że i ja zwróciłam na nie uwagę dużo przed tym zanim znalazłam Twój wątek Co innego jednak zobaczyć je w ofercie sklepu a co innego w realnym wnętrzu. Piękne są. Póki co, wiem tylko, że oświetlenie powinno i mnie być czarne... raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.04.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ilonko obejrzałam jeszcze raz Twoje fotki Fajnie jak tak wszystko jest zebrane w jednym miejscu Bardzo podoba mi się obraz, który stworzyłaś - ten nowy nad kanapą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.04.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 A ja o stolik spytam: skąd jest, czy się rysuje i z czego jest (lakier na wysoki połysk) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.04.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 mirela99, jaki stolik? Kawowy? To fornir z szufladą na klik w lakierze. Wykonywał stolarz według pomysłu własnego z małymi modyfikacjami z naszej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.04.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 pysiaczek, dziękuję, jak już pisałam obraz banalny w wykonaniu (obrysowywałam powydzierane kartki), niestety aż tak zdolna nie jestem i pomysł na niego w pełni podpatrzony. Mam nadzieję, że nikt mnie nie oskarży o plagiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia 1981 15.04.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Witam ponownie. Lamp jeszcze nie widziałam bo coś dojechać nie mogę ale mam pytanie odnośnie kuchni - czy mocno się rysują fronty ponieważ zamówiłam też białą kuchnię i ciekawi mnie jak wygląda podczas stałego użytkowania? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.04.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 asiunia, fronty się nie rysują, przynajmniej ja tego nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia 1981 16.04.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Dziękuję Byłam właśnie ciekawa jak to jest bo mój mąż mnie straszy że zobaczysz za 2 lata kuchnia będzie się nadawała do wymiany a Ja jestem w niej zakochana i nie zmienię za żadne skarby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.04.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia 1981 22.04.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Hej Ilonka byłam w końcu w torino Okazało się że ich sklep jest też w Komornikach czyli prawie koło nas. Lampy piękne ,zakochałam się jeszcze bardziej i już chyba nic nie jest w stanie zawrócić w głowie mi mocniej. Do tego okazało się że mają fantastyczne meble więc wybrałam tam sobie narożnik, stół, stolik kawowy i szafke rtv. Teraz tylko żeby czas szybciej mijał no i przyda się jakaś wygrana w totka Pozdrawiam PS Jaką masz wysokość salonu bo ta lampa to dość duża jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.04.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Asiu, wysokość salonu standardowa - ok. 260 cm Super, że wypad można uznać za udany Rozumiem, że wizja salonu coraz bardziej się klaruje? A na kiedy planowana przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiunia 1981 22.04.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Dziękuję Wysokość taka jak u nas więc mam nadzieję że też będzie tak ładnie wyglądać.Wypad udany tylko szkoda że tyle jeszcze czasu do takich zakupów My mamy nadzieję na obiór domku w wakacje ale jak to będzie zobaczymy. A przeprowadzkę chcemy przed świętami żeby Wigilię spędzić już u siebie więc jak widzisz jeszcze sporo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.04.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ilonko super że masz galerię na pierwszej stronie dużo lepiej ogląda się zdjęcia zbiorczo niż porozrzucane w setkach stron Piękny ten obraz nad sofą nie myślałaś o zmianie zasłon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.04.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 ej no teraz to pierwsza klasa, zaraz po poście venuski polazłam na pierwszą stronę, kurcze ja zielonego obrazu wcześniej nie widziałam , piknie wygląda salon z kuchnią, piknie , a zdjęć mojej półki nadal nie ma, już od lutego czekam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 08.05.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 AAaaaa i niepotrzebnie wróciłam się do Twojej kuchni ;( Bo masz niemal identyczną, jak była na moim ulubionym projekcie... Zrezygnowałam z niego niechętnie na rzecz większej ilości szafek i dla dłuższego blatu. Z żalem Pięknie masz w domu. Zwłaszcza w salonie/kuchni/jadalni... ach... Ale "moje" lampy mam wciąż zamiar kupić, jednak wcześniej zapytam: czy te czarne Azzardo dają wystarczająco dużo światła? Bo mam wątpliwości wiedząc, że świecą tylko w dół... No i jeszcze mnie te potrójne nad stół interesują: wystarczająco jasno jest? Jak wysoko masz w salonie? Będę miała u siebie na czarno wykończony kominek, więc wpasowałyby się idealnie albo te Stylo albo Izza. Z góry Ci dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 10.05.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ilono Agato:rolleyes: możesz mi napisać jakiego producenta masz krzesła. Są super właśnie takich szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts