reni1980 04.07.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 no to super, będę czekać na info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 04.07.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Witam Dziewczyny,z dużych rzeczy poczta kasuje jak za zboże-do 30 kg kurier ok 26zł przyjeżdza do domku po paczkę,wystarczy w google wpisać "kurierzy"i zamówić przez jakąkolwiek stronę wysyłkę.Do wyboru zawsze kilka firm u jednego pośrednika. Domek piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.07.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Ilonko jestem, jestem tylko ostatnimi czasy mało piszę pozdrowienia z chłodnego Wybrzeża:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.07.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ilonko taras jest boski! Po prostu boski! Super, że ma dwa poziomy. Świetne te donice na nim. No naprawdę do pozazdroszczenia Jeśli chodzi o greenwalle to ja znalazlam taki namiar http://florabo.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.07.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ilonko wiesz coś na temat kwoty przesyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.07.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ilonko....piękny taras....niby nieduży...ale ma to co trzeba i wygląda BOSKO. A za te lampiony(latarenki) to dałąbym sie pokroić też je uwielbiam i ostatnio namiętnie kupuje korzystając z wyprzedaży ( i love home&you ) pięknie kolorystycznie dobrane...i takie uporządowane...roślinki świetnie umiejscowione...no idealnie kiedy mój taras bedzie taki............wykończony no wlasnie...ide sadzić....dostałam weny ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 19.07.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Witam po długiej przerwie Cudowny taras macie Nic tylko siadać... i odpoczywać... i patrzeć... Ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 23.07.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Pięknie!!! Aż się chce tam być I meble, które mam na oku - baaardzo fajne. Zaczynam żałować, że nie zrobiliśmy jednak tarasu z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 02.08.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Boski taras. Zazdroszcze ogrodu . Ehhhh ja chyba nigdy się takiego nie dorobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.08.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 to tak jak ja:sick: może kiepskie pocieszenie ale zawsze lepiej użalać się we dwójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.08.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ilonko a czy ty bywasz jeszcze u siebie?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 02.08.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 to tak jak ja:sick: może kiepskie pocieszenie ale zawsze lepiej użalać się we dwójkę buehehe no napewno raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.08.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 właśnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.08.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) Zaglądam, zaglądam, ale jakoś rzadziej Zdaję sobie sprawę, że zaniedbuję wątek, ale nie mam już nic do pokazania Niemniej dziękuję, że ciągle o mnie pamiętacie i co jakiś czas wygrzebujecie wątek z czeluści To naprawdę miłe Dlatego specjalnie dla Was kilka wakacyjnych fotek, które mam nadzieję wynagrodzą chociaż trochę brak wieści z frontu wnętrzarskiego Chorwacja: http://img6.imageshack.us/img6/2729/dsc1128hi.jpg http://img822.imageshack.us/img822/3721/dsc0564db.jpg http://img716.imageshack.us/img716/5039/dsc0801w.jpg http://img19.imageshack.us/img19/5026/dsc1008o.jpg Edytowane 7 Września 2012 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 02.08.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ty chyba chcesz żebyśmy pękły z zazdrości ? Nie dość że piękny taras i zrobiony ogród to jeszcze wczasy Normalnie okrutna jesteś A my w tym roku wczasów nie mamy , jedyny moj urlop to 4 dni w Disneyland na urodziny córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.08.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 kanka, Ty wiesz co ja bym dała, żeby chociaż raz w życiu pojechać do Disneylandu??? I to na całe cztery dni No i wydało się, że jestem fanką wesołych miasteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 02.08.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 kanka, Ty wiesz co ja bym dała, żeby chociaż raz w życiu pojechać do Disneylandu??? I to na całe cztery dni No i wydało się, że jestem fanką wesołych miasteczek No coś ty ? A ja marze o takich prawdziwych wakacjach 2 tygodniowych albo choć tygodniowych Ale z urlopem u meża to jakaś masakra poprostu firma się zawali jak go nie będzie Więc choć troche przyjemności dziecku robimy . W tamtym roku Legoland w tym Disneyland (oczywiście w Paryżu tylko) ewentualnie jakieś wypady weekendowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.08.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ilonko piękne zdjęcia z wakacji, ale Ty oczywiście powalasz swoją figurą i urodą W jakich rejonach byliście, ja jeszcze nie miałam okazji być w Chorwacji i marzy mi sie wycieczka w tamte strony. U nas w tym roku ponownie Włochy:rolleyes: już za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.08.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) mariomili, ja nie pierwszy raz wybrałam się w tamte strony. Lubię wakacje w tym kraju, bo poza wylegiwaniem się na plaży jest mnóstwo przepięknych miejsc do zwiedzania (Jeziora Plitwickie, wodospady Krk, a z miast koniecznie starówka w Splicie i Dubrowniku). Z drugiej strony Chorwacja bywa różna (niektóre nadmorskie miejscowości są po prostu zaniedbane, to samo zresztą z obrzeżami dużych miast, np. Splitu, ale trzeba wjechać głębiej, bo mój brat np. stamtąd uciekł bez zwiedzania i naprawdę sporo stracił, bo stare miasto to dla mnie taka mniejsza Wenecja), ale z czystym sercem mogę polecić Riwierę Makarską, a zwłaszcza dwie mejscowości: Baśkę Vodę (połowa turystów to Polacy!) i trochę mniejsze Tućepi - naprawdę piękne mieścinki A do Włoch gdzie konkretnie jedziecie? Plażowanie, zwiedzanie czy trochę tego, trochę tego? Ja do Włoch mam duży sentyment, bo byłam tam na wspaniałym obozie jako dziecko, zapisałam się specjalnie do harcerstwa, żeby móc pojechać Objechaliśmy prawie cały kraj w związku z obchodami rocznicy powstania legionów Dąbrowskiego, żadna inna wycieczka nie zapadła mi tak w pamięci, także strasznie zazdroszczę! Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.08.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 kanka9, no tak, w Paryżu tylko, co to takiego, żadne wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts