Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak urządzaliśmy mieszkanie w szeregowcu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pysiaczku, obcięłam włosy, w sumie zapuszczałam je tylko do ślubu. Rok zbierałam się do obcięcia i w sumie zrobiłabym to już dawno temu, ale fryzjerzy najbardziej lubią podcinać końcówki i za każdym razem odwodzili mnie od tej decyzji, aż w końcu trafiłam na jedną odważną, która ciachnęła je zdecydowanie. Cieszę się, bo nigdy nie byłam przywiązana do mojej fryzury, a krótkie są wygodniejsze, zwłaszcza, że lubię chodzić na basen i wiadomo: suszenie oraz układanie długich było już upierdliwe :yes:

Widzę, że kolejna amatorka pięknej Chorwacji :) Witaj wśród Cromaniaków - jestem zagorzałą wielbicielką tego cudownego kraju, więc z ogromnym ukłuciem w serduchu patrzę na Twoje fotki, bo my w tym roku musieliśmy zrezygnować z wyjazdu :(

PS. No co za Laseczka! Fiu fiu! :)

mariomili,

A do Włoch gdzie konkretnie jedziecie? Plażowanie, zwiedzanie czy trochę tego, trochę tego? Ja do Włoch mam duży sentyment, bo byłam tam na wspaniałym obozie jako dziecko, zapisałam się specjalnie do harcerstwa, żeby móc pojechać ;) Objechaliśmy prawie cały kraj w związku z obchodami rocznicy powstania legionów Dąbrowskiego, żadna inna wycieczka nie zapadła mi tak w pamięci, także strasznie zazdroszczę! :yes:

Cześć Ilonko,

My od kilku lat jezdzimy do Włoch a mianowicie do Toscanii. I przyznam szczerze że jestem zakochana w tym kraju. Klimacik w sam raz jak dla mnie;)

W tym roku lecimy tylko na tydzień więc będzie plażowanie i nocne randki z mężem :rolleyes: Może na dzień wyskoczymy na któras z pobliskich wysp ( Pianosa lub Giglio ) Elbe mamy już zaliczoną :) W zeszłym roku byliśmy na dłużej więc wyskoczyliśmy na kilkudniowe zwiedzanie Rzymu.

Ja już prawie spakowana a lecimy w niedziele:rolleyes:

• 3 weeks później...

Ilona jestem właśnie po kilkudniowej lekturze Twojego forum i muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem.

Bardzo podobają mi się Twoje wnętrza. Wyposażenie, kolory, detale.

W związku z powyższym proszę napisz mi gdzie kupiłaś ten stołeczek który znajduje się w wiatrołapie i co to za umywalna jest w górnej łazience?