kanka9 02.08.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 kanka9, no tak, w Paryżu tylko, co to takiego, żadne wakacje Wiesz jakoś mnie mało kręcą 4 dni na karuzelach Ale nie powiem ciekawa jestem jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.08.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ilonko piekne zdjęcia, no i piękna Ty:bye: my Chorwację tez w tym roku zaliczylismy ale na wekendzie majowym, teraz jest dla nas za goraco:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.08.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Widzisz Anetko, my przez moją pracę możemy wyjeżdżać tylko w lipcu/sierpniu i chyba tak przywykłam do wysokich temperatur, że w Chorwacji było dla mnie trochę za zimno jeśli chodzi o plażowanie i przede wszystkim pływanie w morzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.08.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Ilonko pięknie w tej Chorwacji! I Ty jaka piękna modelka Powiedz: obcięłaś włosy czy je tak sprytnie spięłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.08.2012 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Pysiaczku, obcięłam włosy, w sumie zapuszczałam je tylko do ślubu. Rok zbierałam się do obcięcia i w sumie zrobiłabym to już dawno temu, ale fryzjerzy najbardziej lubią podcinać końcówki i za każdym razem odwodzili mnie od tej decyzji, aż w końcu trafiłam na jedną odważną, która ciachnęła je zdecydowanie. Cieszę się, bo nigdy nie byłam przywiązana do mojej fryzury, a krótkie są wygodniejsze, zwłaszcza, że lubię chodzić na basen i wiadomo: suszenie oraz układanie długich było już upierdliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.08.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Piękna Ilonka i piękne widoki. Dopiero teraz zauważyłam, że ciachnęłaś włosy, bo myślałam, że w koka masz związane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 06.08.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Widzę, że kolejna amatorka pięknej Chorwacji Witaj wśród Cromaniaków - jestem zagorzałą wielbicielką tego cudownego kraju, więc z ogromnym ukłuciem w serduchu patrzę na Twoje fotki, bo my w tym roku musieliśmy zrezygnować z wyjazdu PS. No co za Laseczka! Fiu fiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.08.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 a ja byłam pewna, że Twoje włosy sa sprytnie upięte:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Ilonka ślicznie wyglądasz w tych krótkich włosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 06.08.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Ilonko pięknie wyglądasz, krótkie włosy ja tylko zauważyłam że je przyciemniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.08.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Naprawdę pięknie Ci w tych krótkich włoskach i super się układają. Dobrze, że w końcu trafiłaś na tego fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 07.08.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Wow jakie piękne wakacyjne fotki. Wygląda, że czujesz się tam jak u siebie Też się nabrałam na fryzurkę Świetnie Ci w niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.08.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Hehe, a ja się nie nabrałam Od razu się zorientowałam, że Ilona ścięła włosy. Ilonko, wyglądasz bombowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.08.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 świetne fotki...i świetna Ty dzieciaki też mnie namawiaja na jakis "land"...warto do Legolandu sie wybrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.08.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 mariomili, A do Włoch gdzie konkretnie jedziecie? Plażowanie, zwiedzanie czy trochę tego, trochę tego? Ja do Włoch mam duży sentyment, bo byłam tam na wspaniałym obozie jako dziecko, zapisałam się specjalnie do harcerstwa, żeby móc pojechać Objechaliśmy prawie cały kraj w związku z obchodami rocznicy powstania legionów Dąbrowskiego, żadna inna wycieczka nie zapadła mi tak w pamięci, także strasznie zazdroszczę! Cześć Ilonko, My od kilku lat jezdzimy do Włoch a mianowicie do Toscanii. I przyznam szczerze że jestem zakochana w tym kraju. Klimacik w sam raz jak dla mnie;) W tym roku lecimy tylko na tydzień więc będzie plażowanie i nocne randki z mężem Może na dzień wyskoczymy na któras z pobliskich wysp ( Pianosa lub Giglio ) Elbe mamy już zaliczoną W zeszłym roku byliśmy na dłużej więc wyskoczyliśmy na kilkudniowe zwiedzanie Rzymu. Ja już prawie spakowana a lecimy w niedziele:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 13.08.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ilonko, super zdjęcia...Ach, marzą mi się wakacje!A taras pomarańczowy to mi się podoba i to też dlatego że pomarańczowy. Pięknie się komponuje ze ścianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 13.08.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 śliczny masz taras :oczami: i chyba fajniej CI w krótkich włosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaret2011 31.08.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ilona jestem właśnie po kilkudniowej lekturze Twojego forum i muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem.Bardzo podobają mi się Twoje wnętrza. Wyposażenie, kolory, detale. W związku z powyższym proszę napisz mi gdzie kupiłaś ten stołeczek który znajduje się w wiatrołapie i co to za umywalna jest w górnej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniafedorek 06.09.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Witam a ja mam pytanie o kolor ściany w salonie i koloru bądż producenta cegły klinkierowej. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.09.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ilonka wyczytałam o dobrym przepisie u Magdy, dawaj go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts