Ilona Agata 03.10.2012 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Anetko, masz rację, ale może to lepiej, bo mi też coraz trudniej utrzymywać nowinę w tajemnicy. Dobrze się domyślacie, a ja trochę przekłamałam, bo to wcale nie będą małe zmiany, ale rewolucja (tak myślę). Aniu gratuluję, czytałam, że u Ciebie takie same zmiany? pysiaczku, Justynko dziękuję rere, wnętrzarsko faktycznie powoli zaczęło się dziać - czas wykończyć ostatni pokój Jeśli macie jakieś fajne inspiracje na pokój dla chłopca, poratujcie i wrzućcie please. Nasz pokój dziecięcy jest mały, nieustawny i zielony (zdjęcie z pierwszej strony): http://img535.imageshack.us/img535/4403/img0410lq.jpg Mamy komplet mebelków sosnowych, które są w całkiem dobrym stanie, dlatego nie chciałabym ich wyrzucać i kupować w ich miejsce coś z płyty. Jednakże kolor drewna sosnowego (żółto-pomarańczowy) jest zupełnie nie do zaakceptowania, dlatego mąż zabrał się za szlifowanie i przemalowywanie ich na biało. Być może białe meble to nie do końca szczęśliwy kolor dla chłopaka, ale po pierwsze nie mamy 100% pewności, a po drugie pokój jest mały i ciemny (od strony wschodniej) i tylko jasne meble mogą go uratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.10.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ilonko GRATULUJĘ zatem oficjalnie:hug::hug: Pisz koniecznie jak Ty się czujesz.. I fakt rewolucja w Waszym życiu jest pewna ale za to jaka Cudna:yes: Białe meble to według mnie najbardziej trafione rozwiązanie bo nie znudzą się za szybko, są uniwersalne i zawsze Bedziesz mogła zagrać dodatkami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.10.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Gratulacje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.10.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Gratulacje !!! Ja stawiałam od początku na białe meble u So.Przemalowałam nawet łóżko sosnowe z Ikei. I teraz, kiedy z różu wyrosła ma piękny, biało-szary pokój. Białe meble są neutralne i do WSZYSTKIEGO posują. Całe szczęście, ze obecnie są także trendy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ilonko to i ja gratuluję, pisz który to miesiąc. A ja obstawiałam wyjazd na Chorwację Ilonko mój syn też ma białe meble i pasują jak ulał, takze nie tylko dla dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.10.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Dziękuję Anetko, mariomili, mirelo i reni Super, że pomysł na białe mebelki również Wam się spodobał. Podejrzewam, że podjęłam taką decyzję, patrząc właśnie na Wasze pokoje dla dzieci - także wydaje mi się, że białe znaczy uniwersalne, a nie oszukujmy się - zabawki są tak kolorowe, że lepiej, aby baza była spokojna. Ja czuję się świetnie, po trudach pierwszego trymestru przepełnia mnie w końcu energia, mam ochotę sprzątać i gotować całymi dniami (uczę się też piec ciasta, co zawsze było moją piętą achillesową). Brzuch mam już całkiem spory (z 60 cm zrobiło się 80 ), co dziwi mnie tym bardziej, że nie przytyłam jeszcze ani kilograma. Może to efekt mojej budowy ciała (w biodrach też mam nieco powyżej 80 cm, dlatego od początku brzuch idzie bardzo przodu), a może to dziecko rośnie jak na drożdżach? Nie uwierzycie, ale to dopiero 13 tydzień, a już wczoraj na usg maluch pokazał, co ma między nogami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.10.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 najważniejsze, że samopoczucie dobre:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 twoi rodzice pewno uradowani:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.10.2012 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Oj tak, i teściowie również, bo mąż już po trzydziestce i myśleli, że nigdy się od niego wnuka nie doczekają. Mój tata nawet sobie żartował przy każdej okazji: "A co ty, dziecko przez okulary chcesz oglądać?" - chodziło o takie do czytania, na starość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 03.10.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ilonko to skoro oficjalnie potwierdziłaś to i ja oficjalnie gratuluję Świetne wieści No i super, że tak dobrze się czujesz i znosisz tą ciążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.10.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ilonko GRATULACJE! Jak na 13 tydzień to szybko dowiedzieliście się o płci dziecka, zwłaszcza, że to pierwsza ciąża. Białe mebelki napewno będą pasować do chłopca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 zwłaszcza, że to pierwsza ciąża. a skąd ci tak dokładnie wiadomo żart oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.10.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 pysiaczku, jeszcze raz dziękuję rere, myślałam, że dowiemy się dopiero w grudniu, więc dla mnie to też była duża niespodzianka. To było badanie prenatalne (nie rutynowe usg) robione na bardzo dobrym sprzęcie, więc pewnie dlatego tak wcześnie można było coś zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.10.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Jak badanie prenatalne, to zmienia to postać rzeczy Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.10.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Dziewczynki teraz to można się szybko dowiedzięc jaka płeć pod warunkiem , że Maluch zechce pokazac co ma i ze specjalista dobry...my o tym , że bedziemy mieli Manię wiedzieliśmy juz w 9 tygodniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.10.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ilonka GRATULACJE!!! To chyba jakiś wirus na FM Coraz więcej nas U mnie to już prawie końcóweczka Też będę myślała o urządzeniu pokoju dla chłopca ( w sumie to 2) ale to dopiero za 1-1,5roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.10.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ilonka GRATULACJE!!! To chyba jakiś wirus na FM Coraz więcej nas U mnie to już prawie końcóweczka Też będę myślała o urządzeniu pokoju dla chłopca ( w sumie to 2) ale to dopiero za 1-1,5roku jak nic epidemia:lol2: Ida powodzenia przy koncówce:hug: Kto ma antidotum????bo mnie moja dwojka wystarcza w zupełności:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 03.10.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ilonka GRATULACJE!!! Pingwina przytargałam http://img840.imageshack.us/img840/3302/gratulacje8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 03.10.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 GRATULUJĘ oficjalnie już Ach ta Chorwacja... (moja ukochana wakacyjna baza). O rany... u Ciebie ani kilograma.... to ja się może nie będę przyznawać jak to u mnie wygląda Ale brzuch mam na co najmniej 16 tydzień (a jestem o 4 tyg. w tył). Tłumaczę sobie, że to pewnie dlatego, że druga ciąża, jednak średnio pomaga :/ Może przestanę zaglądać, coby się nie stresować zanadto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 03.10.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Gratuluję!!!! a okulary to nei tylko oznaka starości i super, że energia i samopoczucie dopisują! tylko się cieszyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts