Roman99 10.12.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Znalazłem w obi lampki BriTop do schodów i też kortarzy. chyba http://www.britop.plDo tej pory stosowałem led skof ale te są na 12V i zasilacz dużo taniej.Kupiłem na próbę ale czy ktoś ma już doświadczenie z tymi lampkami?Widziałem z tego Britop też takie fajne stepsy do schodów - taka kosteczka tylko i też na 12V - ktoś już może używał tego? pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 10.12.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 o rzesz ty parszywy spamerze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman99 13.12.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 o rzesz ty parszywy spamerze.... Nie bardzo rozumiem odpowiedź, przecież to forum służy do wymiany informacji, szukam opinii na temat produktu który znalazłem, to źle? Nie jestem żadnym spamerem, mam firmę instalatorską. Może ktoś jednak z branzy się pokusi od odpowiedź. W hurtowni (elektromag) w której się zaopatruję tak mi doradzili, ale też nie mają specjalnie doświadczenia z tym produketem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 13.12.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Produkt jak produkt ale dla mnie bardziej pasuje dla przemysłu. Designe jakiś kiepski a cena nie jest jedynym wyznacznikiem by się na niego przerzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 13.12.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 taaa... uwierzyłem..zakładasz konto, wychwalasz te britopy w każdym poście, i jeszcze ściemniasz, ze opinii o produkcie szukasz??żenada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 14.12.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Śmierdzi reklamą, niemniej dzięki za namiary.Zawsze to jakaś nowość, może się przydać (siedzę w tej branży). Swoją drogą dziwie się, że zalewa nas jedynie SKOFF i nic innego (czytaj tańszego) nie ma pod ręką.To tylko kawałek aluminium i dioda LED.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts