jutlandia 11.12.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 odechciewa mi się nawet pisać.proszę, czy jest ktoś w stanie mi poradzić? WILGOĆ TO MAŁO POWIEDZIANE dom wyremontowany 3 lata temu. mam w kuchni spiżarkę:1. ściany zaizolowane styropianem (pomiędzy spiżarką a ogrzewaną kuchnią oraz na zewnątrz domu)2. rura wywietrznikowa około metr, pionowa3. wszędzie w domu poza starymi belkami stropowymi, mam wymienione sufity a tam zaczął odpadać fragmentami strop i tynk i okazało się, że nie ma izolacji innej niż słoma, trociny i stare mysie łajna!4. przy mrozach mam koszmarną masakryczną wręcz wilgoć, woda skrapla się na podłodze i ścianach, na rzeczach zbiera się osad pleśni proszę poradźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 11.12.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 A co jest nad spiżarką? Wydaje się że coś ze stropem nad jest nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutlandia 11.12.2010 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 nieocieplony strychmyślałam, że jest jak w reszcie domu, czyli stare stropy i do tego płyta kartongips (jest ok) a tam tak jaki pisałam - odpadają około centymetrowej grubości tynki spod których spozierają na mnie stare dechy z trzciną/słomą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts