Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KAWIARNIA KLUBOWA - cd

emems

Recommended Posts

A dzisiaj - chlup! na konto wspomnień sobotnich oraz baterii wrocławskiego pifffka Piast, w które zaopatrywał nas Dobrzyk podczas nocnej libacji u Kasiorka :D !

he he jakiej tam libacji raptem parę piwek 8)

dotarliście w niedzielę tam gdzie mieliście dotrzeć ? pozdrowienia ode mnie i Ivo :D

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kurna laski! A ja ŻADNEJ z was na stole nie widziałem, a tyle było obiecywania :evil:

Ivonesca - koleżanko po szpiegowskim fachu - Ciebie tez to dotyczy :x

I zdaje się że któraś ze Szczecina miała być....

I czy czasem nie Opalka z Maluszkiem?

Zastanowię się ja nad tym przy najbliższym serwowaniu smakołyków....

he he no to ładnych rzeczy się dowiaduję: Ivo, miałas hasć po stołach ? :o I moje asystentki również ??!! :o :o

:lol: :lol: :lol: nie bywałeś wcześniej w Klubowej to nie wiesz jakie my z Agacką tańce wyprawiałysmy :lol: :lol:

nie bywałeś wcześniej w Klubowej to nie wiesz jakie my z Agacką tańce wyprawiałysmy :lol: :lol:

Hmmmmm......

Ivo - jaaaaaa..... wiesz...... ja pilnuję Agę...... i wiem gdzie i kiedy tańczyła i na jakich stołach bo sam pod nimi siedziałem. :oops: Rzecz do sprawdzenia :wink: :wink: :wink:

Naczelna Pani Redaktor mi zdradziła, że tam już niejedna imprezka w podziemiach była.... I chyba nic tam nie będą robić, tym bardziej, że napór na kolejne zloty forumowiczów jest tak wielki :lol: No, chiba, że z rozpędu, jak już te wszystkie domy swoje pobudujemy to się weźmiemy wespół zespół na podziemia Muratorowe......

:lol:

Jak się śledzika nie popije, to pomysli, że pies go połknął