domino89 02.03.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Dziękuję za podpowiedź na pewno się przyda mam nadzieję, że ktoś kiedyś podzieli się informacjami na temat budowy takiego dworku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domino89 10.03.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ktoś jeszcze może się wypowiedzieć na temat tego projektu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domino89 20.03.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domino89 08.04.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Dziękuję na pewno się przyda Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 08.04.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ładny dom, z czego chcecie go murować? Ja też buduję coś na styl dworku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domino89 08.04.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Tego jeszcze nie wiemy :/ W przyszłym roku będziemy dopiero załatwiać formalności więc trochę czasu mamy na przemyślenia Póki co szukamy różnych inspiracji Chcieliśmy się zorientować, czy ktoś w ogóle jeszcze buduje takie dworki Nam się bardzo podoba ten projekt spełnia Nasze oczekiwania Więc wszelkie opinie na jego temat są mile widziane Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilianette 08.04.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 To udanych poszukiwań życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domino89 09.04.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Dziękujemy bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domino89 08.05.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 (edytowane) Ma ktoś jeszcze coś do powiedzenia na temat tego projektu ? Wszelkie opinie są bardzo mile widziane :) Edytowane 13 Lipca 2011 przez domino89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaleen 07.08.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 witamTHomash mam pytanie czy rozpocząłeś już budowę i na jakim jesteś etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
THomash85 08.08.2011 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 ale dawno mnie tu nie było... tak więc jestem szczęsliwym posiadaczem w/w projektu oraz pozwolenia na jego budowę jeśli ktoś byłby zainteresowany wprowadzonymi zmianami, ewentuyalnymi rozwiązaniami kwestii problemowych, służę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domino89 22.08.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witam Jestem zainteresowana tym projektem;) W przyszłym roku mamy zamiar załatwiać formalności wiązane z budową właśnie tego projektu Chciałabym wiedzieć jakie wprowadziłeś zmiany do projektu ?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
THomash85 24.08.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 dużo zmian, własciwie same zmiany:D dużo zależy tu od gustu inwestora i jego potrzeb czyli swoboda w domu prytwatność etc. lecz napisze co ja zmajstrowałemopisze sam parter bo mysle że poddasze nie jest już kwestią tak istotną i zmian tam nie dużo, bedą dwa jednakowe pokoje i łazienka bez okien dachowych, ale do rzeczy częsciowa sciana między kuchnią a salonem zlikwidowana, mniej więcej na środku powstanie podciąg wszystko w celu aby na środku między właśnie kuchnią a salonem mogła powstać ''wyspa'' czyli kuchnia otwarta na salon, wejście do spiżarki z kuchni nie z korytarza wc pod schodami out w praktyce wygląda to bardzo źle jest nieładne niepraktyczne nieporęczne i wogole brzydkie, nie bedzie też schodów betonowych tylko coś ala ażur z projektu pomieszczenia 6 i 9 czyli kotłownia z łazienką zamieniają sie miejscami a to za sprawą dostępu do pionu kominowego którego z zaprojektowanej kotłowni po prostu nie było oczywiście takowy nie jest wymagany o ile ktoś tego kolosa będzie ogrzewał gazem lub prądem hehe ja bede mial piec tradycyjny wiec została wprowadzona taka zmiana dodatkowo kotłownia została powiększona kosztem jednego z pokoi i zostały zrobione drzwi na zewnątrz zeby nie latac z opałem przez dom, taras tylko na długości salonu łazienka na dole ogólno dostępna, zmiana okna tarasowego na dużą szkalną sciane i chyba tyle z takich wiekszych zmian życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domino89 25.08.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Dokładnie zamiana pomieszczenia 6 i 9 tak jak piszesz:) też tak myślimy nad tym i drzwi na zewnątrz tak samo i taras krótszy Kiedy zaczynasz budowę? Czy już zacząłeś ? Bo pisałeś że pozwolenie już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts