Dorfi 30.03.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Zamówiliśmy lodówkę. Nad piekarnikiem jeszcze się zastanawiam. Wolę z mosiężnymi okuciami. Ale jeśli nie uda mi się kupić płyty z takim samym wykończeniem to chyba będę musiała dobrać piekarnik do płyty. Tylko idąc dalej, okucia do szafek też będzie pasowało zrobić złote. Czy tego złota nie będzie za dużo? Poszukuję narożnego okapu retro. Jak nie myślałam o zakupie to były wszędzie. Teraz nie ma ich nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.04.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 (edytowane) Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.04.2012 02:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://img88.imageshack.us/img88/2429/wielkanoc20122.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.04.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://images37.fotosik.pl/1445/ecb1a26b7eedc275.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.04.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt Życzy karolekhttp://i3.fmix.pl/fmi1704/a16427e0002894984f7e063e/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.04.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Nell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 05.04.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Radosnych i Rodzinnych Świąt Wielkanocnych życzy Juszczakówka http://images37.fotosik.pl/1446/8176d32cb0814586med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 06.04.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Jaj przepięknie malowanych Świąt słonecznie roześmianych W poniedziałek dużo wody Zdrowia, szczęścia oraz zgody! WESOŁYCH ŚWIĄT!!!życzy nemi. http://img707.imageshack.us/img707/3457/50348272.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 06.04.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://kartki4u.eu/kartki/91/1/m/1121s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.04.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dorotko, ja się w końcu zdecydowałam na ardo obc606B bardzo mi się podoba wizualnie i opinie tez ma dobre Zresztą od ponad 10lat gotuje się piekę na sprzęcie tej firmy... Mam nadzieję, że się nie zawiodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 17.04.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Zamówiłam płytę Smega. Gazową z pięcioma palnikami. Model ma dwa komplety kurków - złocone i mosiężne. Na tych mosiężnych bardzo nam zależy bo i piekarnik chcemy z mosiężnym wykończeniem. Kupiłam przez allegro w sklepie internetowym. I tu jest ciekawa rzecz. Na aukcji dostępne były 3 sztuki w opcji "kup teraz". Kupiłam tylko ja jedną sztukę. A w rozmowie telefonicznej okazało się, że wystawiają towar, którego nie mają i czas oczekiwania wynosi ok 2 tygodni. No to poczekam. Mam nadzieję, że nie na próżno.Malarz ponad 3 tygodnie temu miał nam skończyć malować salon. I przez 3 tygodnie słyszałam, że przyjdzie jutro bądź za dwa dni. W tym tygodniu już nie zadzwonił. Ja też już nie dzwoniłam. Zaczęłam szukać kogoś innego. Szkoda mi tylko tego straconego czasu, bo wtedy miałam go sporo a teraz mam strasznie dużo pracy zawodowej i nawet nie mam czasu się po głowie podrapać a tu połowa kwietnia a ja tam chciałam komunię urządzić. Boje się, że nie zdążę - przez tego malarza. Gdyby zrobił wszystko 3 tygodnie temu jak było ustalone to bym już prawie wszystko miała gotowe. Oby tylko z płytą nie było tak samo. Trapi mnie ten długi czas dostawy. Dziękuję bardzo za życzenia świąteczne i wstyd mi, że ja do nikogo z życzeniami nie zajrzałam, ale padł mi komputer i to tak definitywnie niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Hej Dorfi- fajnie, że zakup dokonany:wiggle: Z tym oczekiwaniem, to normalna praktyka niestety, ale powinni Cie o tym uprzedzić:bash: Z malarzem, to szkoda słów- szkoda, że go wcześniej nie posłałaś w diabły. Jak się sprężycie to zdążycie na tą komunię, ale trzeba już działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 17.04.2012 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Pojechałam dzisiaj do LM kupić klej do drewna a wróciłam z klamrami do firanek. http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/5c/08/4123c74254b906bd79d7be8d3efc-42302540_d.jpg Docelowo mają być w pokoju starszego syna. A że nie mam jeszcze firanek ani nawet karniszy to nie jest ważne, prawda? W rzeczywistości wyglądają ładniej niż na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 27.04.2012 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Płyty nie ma. Ma być dopiero po weekendzie majowym. Trochę jestem zawiedziona. Zamówiłam w sklepie internetowym poprzez Allegro w opcji "kup teraz". Teoretycznie logiczne jest, że jeśli ktoś wystawia kilka sztuk towaru w opcji "kup teraz" to powinien mieć towar na stanie. Niestety już kilka razy spotkałam się z tym, że sklep internetowy sprzedaje towar, którego wcale nie ma. Mam nadzieje, że się na tę moją płytę doczekam. Zamówiłam też w internetowym sklepie z tkaninami firanki. Na próbę. Jak okażą się ładne to kupię więcej do salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.04.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Teoretycznie logiczne jest, że jeśli ktoś wystawia kilka sztuk towaru w opcji "kup teraz" to powinien mieć towar na stanie. Niestety już kilka razy spotkałam się z tym, że sklep internetowy sprzedaje towar, którego wcale nie ma. Oj, też mnie to drażni bardzo. Chciałam kiedyś przez internet zamówić rower. Sklepów i ofert pokazało się niby całe mnóstwo, ale kiedy zaczęłam do nich dzwonić, nie znalazł się ani jeden, który rzeczywiście miałby ten model na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.04.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Ponieważ karnisze są już zamontowane w kilku pokojach, wybrałam się na zakupy do hurtowni pasmanteryjnej. W jednym pokoju firanki będą szydełkowe http://3.bp.blogspot.com/-AKkuVG_RUy0/T51Au0WnUCI/AAAAAAAACno/VdoLC3_5Ssw/s1600/DSC05870-dorfi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.04.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Hej Dorotko! Kolejne dzieło sztuki nam zaserwujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.04.2012 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Mam nadzieję, że wyjdzie ładnie Tylko czasu zajmie sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.04.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Hej Dorfi- jak tam przeprowadzkowe przygotowania?:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 02.05.2012 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Hej Dorfi- jak tam przeprowadzkowe przygotowania?:wiggle: Bardzo intensywne Dzisiaj przyszły kurierem firanki do jednego pokoju - w przyszłym tygodniu będę szyła. Może chociaż jeden pokój uda nam się skończyć przed imprezą. Szkoda tylko, że z kuchnią są poślizgi. Ciężko będzie bez niej urządzić przyjęcie. Najważniejsze, że salon już skończony i mamy już wszędzie gniazdka i żarówki (co prawda na kablach, ale ważne, że są). Ups, właśnie mi się przypomniało, że zapomniałam zamówić klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts