wadera 13.12.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 To ja też się rozsiadam - bo i ja klamoty stare miłuję... Mam czasem okazję bywać w przedwojennej drewnianej willi w Zalesiu. Zawsze mi smutno jak muszę stamtąd wyjeżdżać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.12.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 WOW! Wojtuś jaki już duży! A parkiety super się prezentują!!! Ciekawa jestem kolorystyki ścian?!? A klamociarnia to super pomysł - takie własne królestwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 15.12.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 (...) Natomiast salon będzie albo kremowy albo jasnożółty. Jakoś nie mogę się zdecydować.. Kremowy... jesli wolno tak cichutko zagłosować... Próby kolorów pewnie szybko nie zrobimy bo od 3 tygodni mamy szpital w domu i nie możemy się zarazków pozbyć. Oj, to chyba wszyscy tak mają...Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Dorfi- ja też jestem za kremowym w salonie:D Polecam Ci tą farbę Beckersa, o której pisałam u siebie- jest zmywalna, łatwo się rozprowadza i dobrze kryje. Duluxem np. malowalo się tak sobie- jest bardzo gęsta i malarze narzekali... A co z drzwiami- będą czy nie będą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Dobre i to chociaż rozumiem Cię, też bym się wściekła http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/tmp/tasaczek.gif Może zdąży przed Świętami... Bo jeżeli Ci znowu przesunie na przyszły tydzień, to raczej przed Świętami nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 No tak- znam ten ból i zależnosć jednego fachowca od drugiego. No z tymi z polecenia to różnie bywa... A te cokoliki- to może Ci mąż przyklei? U nas te przy drzwiach też mąż sam kleił, bo glazurnik poszedł już w siną dal... Dopilnuj tylko, żeby dociął Wam na miarę każdy cokolik (bo pewnie ma maszynę do cięcia)- wtedy przyklejenie to już pikuś Nasz stolarz był na szczęście do bólu terminowy i rzetelny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 15.12.2010 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 (edytowane) Glazurnik nic wcześniej nie dotnie bo nie wiadomo jaką szerokość będzie miała futryna. Tak czy inaczej nic się bez tych nieszczęsnych drzwi dalej nie zrobi. Żeby tylko ładne te drzwi wyszły tfu tfu tfu Edytowane 17 Grudnia 2010 przez Dorfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.12.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Tfu Tfu Tfu http://imgx.wizaz.pl/forum/images/old_icons/1_czarodziej.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 15.12.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 (edytowane) Też zaklinam pozytywnie i trzymam kciuki do piątku... tfu tfu tfu zobaczysz jak będzie ładnie.....oczywiści jak je już przywiezie.... i zamontuje.... Edytowane 15 Grudnia 2010 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 15.12.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Dorfi cudownie.........a ten dom podobny to takiego na ktory sie kiedys napalalam, mysle ze bedzie pieknie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 15.12.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 oj potwierdzam ze są Mężowie co to sie takiej roboty nie imają mój z tej samej lini produkcyjnej , jak ma coś zrobić to sie zbiera i zbiera i zebrać się nie moze, u nas to prędzej ja bym cos zrobiła na budowie niż on Dorfi trzymam kciuki za pięknośc drzwi Fachowcy z polecenia chyba zawsze tak maja że nas olewaja , chyba za łatwo zlecenie dostali i potem olewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.12.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Ooo, to i ja dołączam do grupy żon, które mają mężów z lewymi rękami do prac budowlanych I tak jest ciut lepiej niż przed budową, ale i tak prace tego typu jak płytki, tynki , jakieś drobne wykończenia itp to temat zupełnie obcy dla mojego M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.12.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Na pewno wszystko będzie dobrze z tą stolarką. A jeżeli mam glosować na kolor salonu to obstawiam kremowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.12.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 A to Ty tutaj jesteś Super, będę Cie miała pod ręką. I przy okazji znów napiszę, że Twój dom z zewnątrz wygląda właśnie tak, jak kojarzą mi się dworki. Staropolskie, piękne dworki, domy z duszą.., z tradycjami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.12.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 U nas też było bez klamek I dobrze było . Chętnie zobaczę ten obrus. Porządki świąteczne, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 16.12.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Dorfi Na razie będzie jak w szpitalu dla wariatów - drzwi bez klamek Rozweseliłaś mnie tym zdaniem do łez:) będzie dobrze musi być mam nadzieję, że drzwi się jutro pojawią i że będą takie jakie chciałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.12.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Dorfi- z drzwiami będzie wszysko OK- zobaczysz. Oby tylko przyjechali... A co do obrusu- to chyba u mnie w wątku byla o nim mowa- bo ja go widziałam Ale zdjęcie i tak wstaw Edytowane 16 Grudnia 2010 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.12.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Drzwi na pewno będą piękne Czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 17.12.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 czekamy na foty !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.12.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Mam nadzieję, że dojechali szczęśliwie i zabrali się do montowania Waszych pięknych drzwi I mrozy nie są im przeszkodą u nas -30 przesadził ten DZIADZIO MRÓZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts