Juszczakówka 23.12.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,By kolacja wigilijna wniosła w serca spokója radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,by spokojna przerwa ukoiła złośćBy Sylwester zapewnił szampańską zabawę,a kolędowych śpiewów nie było dość! Kolorowych, radosnych, zdrowych, smacznych Świąt Bożego Narodzenia i w nadchodzącym Nowym Roku życzy Juszczakówka z rodzinka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.12.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 (edytowane) http://oi56.tinypic.com/2lnzmrk.jpg Edytowane 24 Grudnia 2010 przez DarioAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.12.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Zdrowych,Pogodnych i Wesołych Świątżyczy Nadulka:) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=35197 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 23.12.2010 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://i54.tinypic.com/osbdk9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 25.12.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Witaj Dorfi:) Jak święta?? ja własnie siedzem i nic nie robiem;) patrzyłam na projekt Twojego Dworku, na rzuty, i widzę, że też jest tam pokój rekreacyjny lub strych. Jak jest u Ciebie?Na co się zdecydowałaś ? U mnie też mam takie pomieszczenie, ale będzie to dosłownie "pokój męża" .Pozdrawiam cieplutko z zawalonego śniegiem UK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 26.12.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Fajny pomysł z kolejką Bardzo podoba mi się Twoje odeskowanie stryszku. Czy masz tak na całym poddaszu czy tylko w Twojej Klamociarni? Sama jestem bardzo za odeskowaniem poddasza u nas , tylko męża musze przekonać chodź powoli zaczyna być na tak;). Denerwują mnie płyty karton gips. Gdybym mogła, dałabym lany strop ale u nas to nie możliwe niestety, więc deski wydają się najsensowniejszym rozwązaniem a poza tym dają uczucie ciepła w pomieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 30.12.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Gdy Nowy Rok cyfrę zmieniawszyscy, wszystkim ślą życzenia,przy tej pięknej sposobnościżyczę Wam zdrowia, szczęścia i radości! http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=36151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.01.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Puk puk co tu taka cisza w NOWYM ROKU .......Chyba Was nie zasypało i nie zamroziło ......Pozdrawiam i odezwij się do nas..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 04.01.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Zbiorowo umieramy. Najpierw jakiegoś wirusa złapał straszy. Temp. 40 z kreskami. Ledwo jemu temp. spadła to rozłożyło młodszego. Młodszemu dzisiaj spadła temperatura natomiast wzrosła mnie. Myślałam, że źle się czuję z niewyspania, bo przez 5 nocy z rzędu siedziałam przy gorączkujących dzieciach. A wyszło na to, że się zaraziłam. I nawet sobie spokojnie w łóżku poleżeć nie mogę bo trzeba się dziećmi zająć. Najlepiej niech ktoś mnie dobije, to się męczyć przestanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.01.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Dawaj kija to ci pomoge a tak na powaznie, to wspolczuje Dorfi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.01.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ja też z chorobą weszłam w ten Nowy ROk wczoraj treż miałam dużą temp.40 brrr i co z tego.... do pracy i tak musiałam iść....więc Dorotko pochorujemy trochę sobie .... byle do WIOSNY a ta zima cholera dopiero co się zaczęła... dzisiaj było tylko -17 st.... WIOSNO WIOSNO przyjdź jużżżżżżż...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Witaj Dorfi w Nowym Roku, chciałam zapytać jak Twoja łazieneczka, bo pisałaś, że do końca roku ma by gotowa... a tu znów atak wstrętnego choróbska, brrrrrrr Muszę chyba odprawić czary-mary- może wtedy znikną na zawsze... http://imgx.wizaz.pl/forum/images/old_icons/3bunia.gifhttp://imgx.wizaz.pl/forum/images/old_icons/1_czarodziej.gif Dużo zdrowka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.01.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ja również dołączam życzenia zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.01.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Hej, wpadłam spytać jak szanowne zdrówko? Mam nadzieje, że masz się lepiej. Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia łazienki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Zdróweczka kochani http://forumogrodnicze.info/images/smiles/kiss.gif, wstrętne i coraz bardziej podstępne te choróbska się szerzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.01.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Dziękuję za troskę. Kurujemy się zbiorowo. Grypa już sobie od nas poszła, tyle, że komplikacje zostawiła. Zbyt szybko więc z domu nie wyjdę bo nie mam z kim dzieci zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Moja Nadula ma problemy już miesiąc z trzecim migdałkiem, też nie mamy ciekawie. Ale chociaż Dawidek się trzyma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 12.01.2011 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Do pani budującej w S.Droga Pani niech się pani zajmie swoją budową i przestanie plotkować na temat mój i mojego domu. Jeśli ma Pani coś do mnie to proszę to napisać na forum albo na PW. Ja też już wiem jak się Pani nazywa i gdzie jest Pani budowa i też mogę to wykorzystać. Plotki mają to do siebie, że działają w obie strony. Nie wiem czy przemawia przez Panią zawiść czy zwykła bezinteresowna ludzka złośliwość ale zwyczajnie jest mi Pani żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.01.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Dorotko, to raczej zwykła zazdrość, czyli częsta przypadłość ludzi zakompleksionych Nie przejmuj się takimi osobami i miej to ... pod pachą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 12.01.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Dorfi, Nie przejmuj się, nie warto, zdrowie ma się tylko jedno, a zazdrość ludzka niestety nie zna granic. Trzymaj się mocno!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts