Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z tradycjami

Recommended Posts

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,

by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,

By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój

a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.

By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,

by spokojna przerwa ukoiła złość

By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,

a kolędowych śpiewów nie było dość!

Kolorowych, radosnych, zdrowych, smacznych Świąt Bożego Narodzenia i w nadchodzącym Nowym Roku życzy Juszczakówka z rodzinka....

• Odpowiedzi 292
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Dorfi:) Jak święta??:) ja własnie siedzem i nic nie robiem;) patrzyłam na projekt Twojego Dworku, na rzuty, i widzę, że też jest tam pokój rekreacyjny lub strych. Jak jest u Ciebie?Na co się zdecydowałaś ? U mnie też mam takie pomieszczenie, ale będzie to dosłownie "pokój męża" .Pozdrawiam cieplutko z zawalonego śniegiem UK:)

Fajny pomysł z kolejką:) Bardzo podoba mi się Twoje odeskowanie stryszku. Czy masz tak na całym poddaszu czy tylko w Twojej Klamociarni?:) Sama jestem bardzo za odeskowaniem poddasza u nas , tylko męża musze przekonać chodź powoli zaczyna być na tak;). Denerwują mnie płyty karton gips. Gdybym mogła, dałabym lany strop ale u nas to nie możliwe niestety, więc deski wydają się najsensowniejszym rozwązaniem a poza tym dają uczucie ciepła w pomieszczeniu.

Zbiorowo umieramy. Najpierw jakiegoś wirusa złapał straszy. Temp. 40 z kreskami. Ledwo jemu temp. spadła to rozłożyło młodszego. Młodszemu dzisiaj spadła temperatura natomiast wzrosła mnie. Myślałam, że źle się czuję z niewyspania, bo przez 5 nocy z rzędu siedziałam przy gorączkujących dzieciach. A wyszło na to, że się zaraziłam. I nawet sobie spokojnie w łóżku poleżeć nie mogę bo trzeba się dziećmi zająć.

Najlepiej niech ktoś mnie dobije, to się męczyć przestanę:bash:.

Ja też z chorobą weszłam w ten Nowy ROk :( wczoraj treż miałam dużą temp.40 brrr i co z tego.... do pracy i tak musiałam iść....więc Dorotko pochorujemy trochę sobie ....:hug: byle do WIOSNY a ta zima cholera dopiero co się zaczęła... dzisiaj było tylko -17 st....

WIOSNO WIOSNO przyjdź jużżżżżżż......

Witaj Dorfi w Nowym Roku,

chciałam zapytać jak Twoja łazieneczka, bo pisałaś, że do końca roku ma by gotowa... a tu znów atak wstrętnego choróbska, brrrrrrr

Muszę chyba odprawić czary-mary- może wtedy znikną na zawsze... http://imgx.wizaz.pl/forum/images/old_icons/3bunia.gifhttp://imgx.wizaz.pl/forum/images/old_icons/1_czarodziej.gif

Dużo zdrowka życzę :D

Do pani budującej w S.

Droga Pani niech się pani zajmie swoją budową i przestanie plotkować na temat mój i mojego domu. Jeśli ma Pani coś do mnie to proszę to napisać na forum albo na PW. Ja też już wiem jak się Pani nazywa i gdzie jest Pani budowa i też mogę to wykorzystać. Plotki mają to do siebie, że działają w obie strony.

Nie wiem czy przemawia przez Panią zawiść czy zwykła bezinteresowna ludzka złośliwość ale zwyczajnie jest mi Pani żal.