Dorfi 02.11.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Święta kuszą i to bardzo, ale MPK nam numer wywinęło i autobus, który niedaleko ma przystanek teraz jeździ tylko kilka razy na dobę. Na inny przystanek (gdzie jest więcej autobusów i częściej jeżdżą) trzeba iść pół godziny ruchliwą drogą bez pobocza. A że szkoły nie zmieniamy to pojawia się problem z dojazdami. Bez drugiego samochodu przeprowadzka raczej nie jest możliwa. Nie wyobrażam sobie tej drogi na przystanek z dwójką dzieci zimą. Musiałabym chyba dzieci zrywać po 5-ej, żeby na 8-mą do szkoły autobusem dojechać (tym bardziej, że autobus nie jest bezpośredni i trzeba się przesiadać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.11.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 To rzeczywiści macie kłopot... Dorfi, ale jak sytuacja autobusowa się nie zmieni, to co będzie z przeprowadzką? Szkoda, żeby taka przyziemna sprawa zabiła Waszą radość z nowego domku:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 02.11.2011 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Musimy uskładać na drugie auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Pewnie, dobry pomysł. Jakieś małe, kobiece do przewozu dzieci i zakupów:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 06.11.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Zabrałam się za produkcję ręczników http://4.bp.blogspot.com/-h_kwl-7TwJA/TrbZJoUow_I/AAAAAAAACbs/ZAqP43ArmUY/s1600/DSC05667-dorfi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.11.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Cudne są A ta produkcja to masowa?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 06.11.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Produkcja będzie dopóki mi się nie znudzi, więc nie wiem czy masowa będzie (na razie 3 komplety ręczników do ozdobienia kupiłam) Teraz się za kąpielowy wzięłam, a że ja duże lubię to wolno mi to idzie (koronka jest na obu brzegach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.11.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Tak tylko pytam, bo jak będzie masowa, to ja już ustawiam się w kolejcehttp://www.matrax.net/forum/images/keny/slini_sie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 06.11.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Chcesz takie? Poważnie? No to może da się coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.11.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 :hug:Super, ale spokojnie Dorotko- mnie się nie śpieszy. Jak się obrobisz, a ja zakupię odpowiednie ręczniki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 06.11.2011 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ja kupuję w Ikei - te gładkie bez ozdób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.11.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 O, to muszę zobaczyć, bo tam nigdy ręczników nie kupowałam. Część mam z Eurofiran, a część z Jyska, ale większość już jakieś delikatne ozdoby ma:( Mam już sporo beży, brązów i brudnego różu a ostatni chodzi mi po głowie odcień fioletu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 06.11.2011 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Tylko na te z Ikei to trzeba uważać. Swoje kupowałam w ubiegły weekend i są w porządku, ale w wakacje kiedyś specjalnie po nie pojechałam i nie kupiłam. Strasznie cienkie były. Nie wiem od czego to zależy. Nazwa ta sama a jakość różna. Jeszcze na kremowe poluję ale od dawna ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.11.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Też słyszałam od dziewczyn, że te z Ikei niektóre się strasznie sypały Dorfi, a widziałaś z Jyska- mam śliczne beżowe, bardzo mięsiste i była cała gama kolorów. Cenowo tez ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.11.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ja mam tą serię Main/Kronborghttp://www.jysk.pl/97/98/ag/catalog/ A teraz jest jakaś spora przecena na wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.11.2011 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Jednak Ikea wypada korzystniej. Ręczniki są ciut większe, gramatura też troszkę większa a cena niższa.Ja kupuję te: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50163546/Są tańsze bo nie mają ozdób. A do koronek albo haftów właśnie takie są idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.11.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Do pokoju młodszego zrobiłam miarkę wzrostu (ostatnio ma "fazę" na Kubusia Puchatka)http://img854.imageshack.us/img854/74/dsc05495dorfi.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ale fajny pomysł Dorfi, Ty to otwórz jakiś sklep:yes: Pół forum będzie kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.11.2011 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 eeeee tam. Wyszłabym na tym sklepie jak Zabłocki na mydle. Rękodzieło drogo wychodzi bo i materiały drogie są i praca czasochłonna. Docenia przeważnie ten kto sam robi, a jak sam robi to kupować nie musi. A kto się nie zna to kupi chińszczyznę bo tańsza.Mnie zawsze śmiech ogarnia jak pod Gubałówką sprzedają obrusy haftowane maszynowo jako haftowane ręcznie i ludzie kupują bo nie widzą różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Masz rację Dorfi. Smutna prawda. Rękodzieło to sztuka, ale nie wszscy potrafią docenić A już całe Zakopane to totalny chiński kicz sprzedaje. Nie ma to nic wspólnego z polską tradycją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts