Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z tradycjami

Recommended Posts

Święta kuszą i to bardzo, ale MPK nam numer wywinęło i autobus, który niedaleko ma przystanek teraz jeździ tylko kilka razy na dobę. Na inny przystanek (gdzie jest więcej autobusów i częściej jeżdżą) trzeba iść pół godziny ruchliwą drogą bez pobocza. A że szkoły nie zmieniamy to pojawia się problem z dojazdami. Bez drugiego samochodu przeprowadzka raczej nie jest możliwa. Nie wyobrażam sobie tej drogi na przystanek z dwójką dzieci zimą. Musiałabym chyba dzieci zrywać po 5-ej, żeby na 8-mą do szkoły autobusem dojechać (tym bardziej, że autobus nie jest bezpośredni i trzeba się przesiadać).

• Odpowiedzi 292
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tylko na te z Ikei to trzeba uważać. Swoje kupowałam w ubiegły weekend i są w porządku, ale w wakacje kiedyś specjalnie po nie pojechałam i nie kupiłam. Strasznie cienkie były. Nie wiem od czego to zależy. Nazwa ta sama a jakość różna.

Jeszcze na kremowe poluję ale od dawna ich nie ma.

eeeee tam. Wyszłabym na tym sklepie jak Zabłocki na mydle. Rękodzieło drogo wychodzi bo i materiały drogie są i praca czasochłonna. Docenia przeważnie ten kto sam robi, a jak sam robi to kupować nie musi. A kto się nie zna to kupi chińszczyznę bo tańsza.

Mnie zawsze śmiech ogarnia jak pod Gubałówką sprzedają obrusy haftowane maszynowo jako haftowane ręcznie i ludzie kupują bo nie widzą różnicy.