googulek 07.11.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 a propos zakopanego. Bylismy w sierpniu kilka dni. Niby fajnie, ale wrocilam zawiedziona. Nie tak sobie wyobrazalam to miejsce. Jakos nie czulam tam fajnego klimatu, atmosfery. Moze dlatego ze bylismy latem, a moze dlatego ze byli z nami tysiace ludzi :( wszedzie kolejki, przepychanki! koszmar ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.11.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Zakopane powinno zmienić nazwę na Zadeptane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.11.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Zakopane powinno zmienić nazwę na Zadeptane :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.11.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Dorfi a gdzie masz zdjęcia rękodzieła w domku? Zachęciłaś swoimi robótkami, a zdjęć nie ma więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.11.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 No popatrz, przyszłaś do mnie w tym momencie, kiedy ja byłam u Ciebie Zdjęć rękodzieła w domku szybko nie będzie bo jeszcze nie mieszkamy. Na razie wszystko idzie do szuflady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.11.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 a ty !!!! tu się schowałaś!!! no proszę jakie cuda tu som.......kochana, powiedz mi czy ty te koronki do ręczników robisz osobno, czy dorabiasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.11.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Osobno robię i doszywam. Ale przedtem oddzielnie piorę i ręczniki i koronki, bo ręczniki lubią zbiegać się w praniu. Dopiero po praniu doszywam koronkę, która w praniu też czasem potrafi się różnie zachować. Jak koronkę robię z kolorowego kordonka to przy okazji sprawdzam czy nie farbuje. Bo zafarbowanego potem ręcznika chyba bym nie przeżyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 dzięki !!! fajnie wyglądają...ja kupiłam w Ikei, ale takie małe...do kuchni. Zamierzałam je właśnie tak wykończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.11.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Chyba wiem które. One cienkie są. Ale do kuchni w sam raz. Też sobie jeden kupiłam i do tej pory czeka aż coś z nim zrobię.A teraz sprzedają jeszcze mniejsze za złotówkę. Mąż sobie kupił kilka do samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.11.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 dawno nie byłam, mam za blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 28.11.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Starszy syn w tym roku idzie do Komunii. Do tej pory wszystkie imprezy robiliśmy poza domem. Tym razem chcemy przyjęcie zrobić w domu (zakładamy, że będziemy już po przeprowadzce) i pewnie połączymy to z parapetówką. No to przygotowania czas zacząć. Z moim tempem wcale nie jest na to za wcześnie A że nigdy nie zapraszałam tak dużej liczby osób jednocześnie to nic w domu nie mam. Tak więc zaczęłam. Usiadłam przy maszynie i uszyłam koszyczki na pieczywo. 4 sztuki na pewno wystarczą. http://img221.imageshack.us/img221/1360/dsc05684dorfiiv.jpg http://img545.imageshack.us/img545/5400/dsc05685dorfi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.11.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 O rany, ale cudne koszyczki:eek: i z jaką starannością wykonane:D Dorfi, myślę, że mogą być na pieczywo, ale i na inne drobiazgi, bo są cudne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 28.11.2011 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Dziękuję Najważniejsze, że mało miejsca zajmują kiedy są niepotrzebne, bo wystarczy rozwiązać wstążeczki i je schować gdziekolwiek. Ale faktycznie, do małej łazienki też mi taki koszyczek będzie pasował na drobiazgi. Będę musiała uszyć ciut węższy, żeby się na półkę zmieścił. Fajny pomysł mi podsunęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.11.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Nie ma za co:hug: Tak sobie właśnie pomyślałam, że jak rozwiążesz te wstążeczki, to je gdzieś schowasz, a tak np. w łazience będą stały i oko cieszyły:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.11.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 cudne, cudne...pięknie będą wyglądały na komunijnym stole. W łazience zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.11.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dorotko, a jak Twoje schody wewn.? Skończone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.11.2011 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Mamy tylko zamontowaną barierkę i czekamy na wygraną w lotto Ale ze schodów spokojnie można korzystać, bo je zagruntowałam, żeby beton tak nie pylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.11.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 No tak... skąd ja to znam U nas też by się przydała trafiona 6-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.11.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Mamy tylko zamontowaną barierkę To najdroższe już za Wami. Trepy wychodzą taniej- u nas tak było:yes: Ale jestem ciekawa tej barierki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.11.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dorotko, pochwal się balustradą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts