Majka 22.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Zeby dodac w temacie .Ambonka stoi a pan mysliwy calkiem duzo strzela . Ciekawe kiedy mi nerw pusci i pojawi sie tu TVN . a ta ambonka musi tak stać? może np. wiatr powiać i ja przewrócić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 22.02.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 (edytowane) Mysle , ze czas na wprowadzenie konkretnego podatku od posiadania psa , wtedy lancuchy na wsiach bylyby zbedne . Jak znam życie, to wielu gospodarzy trzyma bez żadnego uzasadnienia nie jednego, ale dwa lub nawet trzy psy. I wszystkie przeważnie zaniedbane. Tu nie pomoże żadna edukacja ani podatki. Podczas ewentualnych kontroli psy byłyby masowo spuszczane z łańcuchów i nikt by się do nich nie przyznawał. Niestety, potrzebne są bardziej radykalne rozwiązania - np. masowa sterylizacja na koszt Państwa. Tylko czy doba kryzysu, gdy Państwo ciągle biednieje, jest najlepszą porą dla przeprowadzania takich akcji? Edytowane 22 Lutego 2012 przez Konto usunięte_12* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.02.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Państwo nie biednieje. Wydaje coraz więcej , ponad miarę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.02.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Niestety, potrzebne są bardziej radykalne rozwiązania - np. masowa sterylizacja na koszt Państwa. hehe , moj sasiad lokals mowi , ze psu jaj wyciac nie da , bo to wtedy dupa bedzie a nie pies . Nie ma z nim dyskusji .Jak sie dziwilam , ze nie ma internetu to uparcie twierdzil , ze to dzieci oglupia . Szkoda bo moglby doczytac o kastracji . Co do ilosci to u mnie we wsi soltysowa ma 4 psy w kojcu jakies 2m x 2m do tego kazdy na swoim lancuchu . Nie uwierzylabym gdybym sama tego nie widziala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.02.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 a ta ambonka musi tak stać? może np. wiatr powiać i ja przewrócić... Chyba musi wiatr probowal , ale jest dobrze przytwierdzona . Zrobie jej zdjecie , ale poki co pada , wiec nie biore aparatu a i nie chodze tu w zasadzie , bo soltysowa mowi , ze chodze tylko po polu i te psy srajO i srajO . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.02.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Do poczytania: http://wyborcza.pl/1,75968,11249659,Jestem_wsciekly_na_mysliwych.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts